2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

29 agustos transferi 3. gün emb 2 tane koydu. Bugün 9. gün yani 3 gün erkenden bktım ama ben baya belirtiliyim. Ayaklarım yanıyo midem bile bulanıyo ara ara. Akıntı oluyo.
Hım benimde akıntı oluyor da gun de 4 tane fitil kullandığım için o alıntı yapıyor fitil belli bi süre sonra eriyip geri akıyor yani siz kullanmıyor musunuz akıntı o yüzden olmasın sizin de

Benimde bağırsaklarım ve midemde bi karışıklık oluyor hafif. Aşırı rahatsız edici değil o yüzden midem bulanıyor mu yoksa kendim mi öyle hissediyorum anlamıyorum. Umarım artmaz daha fazla merak ettim senin nasıl diye.

Hım benimde akıntı oluyor da gun de 4 tane fitil kullandığım için o alıntı yapıyor fitil belli bi süre sonra eriyip geri akıyor yani siz kullanmıyor musunuz akıntı o yüzden olmasın sizin de
Ben 4 kez transfer oldum hepsinde de aynı fitili kullandım sadece son iki pozitifte bu akıntı oluyor. Ve en başlarda değil de teste yakın günlerde başladı ikisi de. Diğerlerinde hiçbi şey yoktu. Su gibi bi akıntı ıslaklık yapıo çamaşırda ama günde bir kez falan oluyo

Evet benimde çok garip mide bulantısı gibi değil ama nasıl anlatıcağımı tarif edemiyorum karışıklık oluyor içimde Bende dinlemiyorum aslında kendimi hatta çok mutluydum midem bulanmadığı için 2-3 gündür başladı akşamları. 6+3 haftam senin ne kaç haftalık canım.

5+5 Yani hani ne kuscak gibi ne birşeylerden tiksiniyor gibide değilim.anladım ki ikimizde tarifsiz haldeyiz muhtemelen aynıyız zaten 6 yada 7 de başlarmış geneli.Hadi hayırlısı diyelim

Benım 7. Gun 2,12 10.gün 14,62 cıktı cok düşük degilmi

Benım 7. Gun 2,12 10.gün 14,62 cıktı cok düşük degilmi
Değer biraz düşük ama önemli olan artış hızı 2 kat katlanarak devam ediyor demekki bebiş tutunmaya çabalıyor sen de streslenip bebişin işini zorlaştırma bir de 12. Kan testine bakmak lazım. 7. Gün kan testi çok erken bir ölçüm olmuş zaten. Direkt 12 ve 14e baktırsaydın kafana da değerler takılmazdı.

İdrar testınde 5. Gunden ıtıbaren hep cıkınca kan testı yaptırmak ıstedım yarın 12. Gun yarın yaptırıcam sttres yapmıyorum ama düşğnmedende edemıyorum dun ve ondan oncekı gun 1 damla kan geldı cunkı

Bugün benim 13. Günüm kan verdim ama geç kaldığım için sonuç yarın çıkacakmış. İdrar yapsam hatalı çıkma ihtimali var mı. Almaya gönderdim eşimi ama çok korkuyorum ya çıkmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…