- 14 Ağustos 2020
- 66
- 33
- 3
- 38
Hım benimde akıntı oluyor da gun de 4 tane fitil kullandığım için o alıntı yapıyor fitil belli bi süre sonra eriyip geri akıyor yani siz kullanmıyor musunuz akıntı o yüzden olmasın sizin de29 agustos transferi 3. gün emb 2 tane koydu. Bugün 9. gün yani 3 gün erkenden bktım ama ben baya belirtiliyim. Ayaklarım yanıyo midem bile bulanıyo ara ara. Akıntı oluyo.
Tüm gün değil gece 3-4 gibi başlıyor öğleden sonra kesiliyor.Benim de öyle tam mide bulantısı gibi değil tüm gövdem bağırsaklarım karışıyor gibi ama çok rahatsız edici o an hiçbişey görmek istemiyorum geçince de birden acıkıyorum.
Ben 4 kez transfer oldum hepsinde de aynı fitili kullandım sadece son iki pozitifte bu akıntı oluyor. Ve en başlarda değil de teste yakın günlerde başladı ikisi de. Diğerlerinde hiçbi şey yoktu. Su gibi bi akıntı ıslaklık yapıo çamaşırda ama günde bir kez falan oluyoHım benimde akıntı oluyor da gun de 4 tane fitil kullandığım için o alıntı yapıyor fitil belli bi süre sonra eriyip geri akıyor yani siz kullanmıyor musunuz akıntı o yüzden olmasın sizin de
Bende senin gibiyim.içim bir değişik,hatta sen gibi psikolojikmi diyorum?Ama değildir de diyorum çünkü kendimi bu konuda dinlemiyorum aksine inşallah midesi bulanmayan şanslı gebelerden olurum diyorumBöyle çok değişik içim sanki bulanası var gibi yok gibi.çok değişik tarif edemiyorum.sen kaç haftalıktın canım ?
Benim doktorum da 14 gün sonrasına çağırdı biraz geç değil mi sizler ne zaman gidiyorsunuz kese görmeye
Sağol canm. Darısı başımıza inşallah. Ben transferden 21 gün sonra gördümGozunuz aydın bizde gorelım ınsaallahNekadar sure sonra kese ıcın gidiliyor tahmini
5+5Evet benimde çok garip mide bulantısı gibi değil ama nasıl anlatıcağımı tarif edemiyorum karışıklık oluyor içimdeBende dinlemiyorum aslında kendimi hatta çok mutluydum midem bulanmadığı için 2-3 gündür başladı akşamları. 6+3 haftam senin ne kaç haftalık canım.
Benım 7. Gun 2,12 10.gün 14,62 cıktı cok düşük degilmiEki Görüntüle 2685550
kızlar bugün bilimsel bir makale okudum. Bu araştırmaya göre, 12. Gün yapılan kan testinde eğer 3. Gün transferiyse 98, 5. Gün transferiyse 257 beta-HCG değeri ölçüldüyse yüksek ihtimal embriyo tutunmuş demek ve düşük riski az demekmiş. Tabii değerleriniz düşükse de endişelenmiyoruz testi tekrarlayıp gelişime bakıyoruz.
Insallah canimAldım rapor 1 hafta Allahtan keseye baktılar sabah tekrar biraz kalp atışını da dinletti.Oksaparı kestirdi.Şuan sadece progestan iğne ve fitili kullanıyorum.Umarım birdaha yaşamam, umarım kimse yaşamaz.
Değer biraz düşük ama önemli olan artış hızı 2 kat katlanarak devam ediyor demekki bebiş tutunmaya çabalıyor sen de streslenip bebişin işini zorlaştırmaBenım 7. Gun 2,12 10.gün 14,62 cıktı cok düşük degilmi
İdrar testınde 5. Gunden ıtıbaren hep cıkınca kan testı yaptırmak ıstedım yarın 12. Gun yarın yaptırıcam sttres yapmıyorum ama düşğnmedende edemıyorum dun ve ondan oncekı gun 1 damla kan geldı cunkıDeğer biraz düşük ama önemli olan artış hızı 2 kat katlanarak devam ediyor demekki bebiş tutunmaya çabalıyor sen de streslenip bebişin işini zorlaştırmabir de 12. Kan testine bakmak lazım. 7. Gün kan testi çok erken bir ölçüm olmuş zaten. Direkt 12 ve 14e baktırsaydın kafana da değerler takılmazdı.
Kan değerim 1000i geçtikten 10 gun sonrasına cagirdi bugündü benim o.gittik keseyi ve kalp atisini gorduk çok sukur darısı isteyen herkeseBenim doktorum da 14 gün sonrasına çağırdı biraz geç değil mi sizler ne zaman gidiyorsunuz kese görmeye
Kan değerim 1000i geçtikten 10 gun sonrasına cagirdi bugündü benim o.gittik keseyi ve kalp atisini gorduk çok sukur darısı isteyen herkese
Insallah hepimize canım çok teşekkürlerGüle güle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.
Hayırlı olsun canim hadi gozun aydınınKızlaaaaarr idrarda bariz çıktı çoooook mutluyummmm
Özel hastane çıkar mı acabaHayırlı olsun canim hadi gozun aydınınkan sonucunu da yazarsın e nabızdam falan kontrol et kacıncı gun embriyosuydu
Yani ara ara kontrol et belki cıkar cıkmaSa da war bebegın suan yarın cıkar yarın bakarsınÖzel hastane çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?