Allah korkularımızdan emin kılsınMerhaba artışınız gayet güzel gözünüz aydın
Rica ederim, gönlünüzü ferah tutunAllah korkularımızdan emin kılsınsaolun gercrkten
Çarşamba günü 8. Gün oluyor benim 5. Gün embriyosu varsa çıkar herhalde sizinki kaçıncı gün embriyosu8.gününüze kaç gün kaldi
Teşekkür ederim geçen yıl ben de boş gebelik geçirdim ama belirtim vardı boş da olsa hamileydim yani kişiden kişiye değişiyor demekkiBenim ilk gebeligimde hic belirti olmamıştı ordan biliyorum canim
Benim 3.gün embriyosu 2 tane konuldu malesef 5.güne gidecek kadar iyi değillerdi dr da transfer etti buna da şükürÇarşamba günü 8. Gün oluyor benim 5. Gün embriyosu varsa çıkar herhalde sizinki kaçıncı gün embriyosu
Bende öyleyim yarın test günümMerhabalar arkadaşlar
Benimde bugun transferim 9.günü cok fena adet sancı ve bel agrım var sürekli tedirginim oldumu diye 5 dk bir lavaboya kontrole gidiyorum sizde böyle sorunlar olupta pozitif gören varmı lütfen söylermisin iz
8.gün kesin çıkar canım yapabilirsinBenim 3.gün embriyosu 2 tane konuldu malesef 5.güne gidecek kadar iyi değillerdi dr da transfer etti buna da şükür
8.günse kesin çıkar sizinÇarşamba günü 8. Gün oluyor benim 5. Gün embriyosu varsa çıkar herhalde sizinki kaçıncı gün embriyosu
Benim 3.gün embriyosu 2 tane konuldu malesef 5.güne gidecek kadar iyi değillerdi dr da transfer etti buna da şükür
İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız ben kafamdan olumsuzu silebilsem keşkeBenim 3.gün embriyosu 2 tane konuldu malesef 5.güne gidecek kadar iyi değillerdi dr da transfer etti buna da şükür
Hayır hayır benimde arada kasik ağrısı giriyor hasta olacakmısim gibi bı arada doktor bana dedi ağrısız hamilelik olmaz diyeYa öglemi dersiniz cok tedirgin olıyorum işte ister istemez insan korkuyor
Benim 5.gün cnmİnşallah senin kaçıncı gün emriyosuydu peki
Yok yok üzülme.hem sen hiç embryo düşüren duydun mu kuzum,iyi düşün.dedim ya ben hiç sanmıyorum ben.ama kendine iyi bak,dinlen,havuç suyu iç mesela imkanın varsa bol su iç.çoraplarını ayaktan eksik etme.bunlar benim dikkat ettiklerim.Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir dünden beri o kadar çok üzüldüm ki rabbim hayırla sonuçlandırır inşallah
Sağolun moral oldunuz dinlenmeye çalışıyorum hepimizin gönlünce olur inşallahYok yok üzülme.hem sen hiç embryo düşüren duydun mu kuzum,iyi düşün.dedim ya ben hiç sanmıyorum ben.ama kendine iyi bak,dinlen,havuç suyu iç mesela imkanın varsa bol su iç.çoraplarını ayaktan eksik etme.bunlar benim dikkat ettiklerim.
Benim 12.gün 650 çıktı teki tutunmuş canım.Ama bu daha çok günden değilde günlük artışdan belli oluyoArkadaşlar kan değeri 12.gün 600 çıkıp ikiz gebelik olan var mi?
Canım 10.gün 162 idi 12 gün 600 çıktı senin nasıldı?Benim 12.gün 650 çıktı teki tutunmuş canım.Ama bu daha çok günden değilde günlük artışdan belli oluyo
Ozaman olabilir ikizde her gün iki katı artıyo çünkü.Benim 10.gün 260 12.650 14. gün 1317 diCanım 10.gün 162 idi 12 gün 600 çıktı senin nasıldı?
Doktor salı çağırdı başka doktora gitsem de şimdi başka bişey der diye salıyı bekliyorumOzaman olabilir ikizde her gün iki katı artıyo çünkü.Benim 10.gün 260 12.650 14. gün 1317 di
Ayaklarimda usume oluyordu sonra ates basmasi hem ayaklar hem vucuduma kasiklarda agri hala gecmedi bende idrar testi yaptim 2 gun ust uste silik cikti dayanamayip kan testine gittim belirsizlik icinde kalmayayim diye hayirli haberler alin insallah sizde
[/QU merhabalar anlattığıniz gibi aynn bende öyle oluyor um ayaklarım buz kesiyor sonra ateş basması vücudum da hissediyorum ama olctugumde 36 buçuk genelde çıkıyor ama ayaklarımın altı yanıyor resmen özellikle transfer günü ve 6. 7 . Ve sekizinci gün çok aşırı hissettim nerdeyse gece gidip yıkayıp tekrar yatağa yatıyordum şimdi de var ama normal kasıklarım da ve sırtımda ara ara ağrılar oluyor karnım da sanki adet olucam gibi ağrılar var ayrıca benim hafif Sarı akıntım da var ve ben çok endişelendiriyor um ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?