• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Biraz pembe kanamam da oldu azönce doktora gircem şimdi
Merhaba stres yapmamaya çalışın lütfen bende de dün pembe hafif kanama oldu, idrar yolu emfeksiyonu geçiriyormuşum, muhtemelen crinon jel işe tahriş ettim bir yerleri. Yoğun kırmızı kanama değilse problem teşkil etmiyor sanırım ancak yine de tabii ki doktorunuza görünün 🙏🏻💙

Merhaba stres yapmamaya çalışın lütfen bende de dün pembe hafif kanama oldu, idrar yolu emfeksiyonu geçiriyormuşum, muhtemelen crinon jel işe tahriş ettim bir yerleri. Yoğun kırmızı kanama değilse problem teşkil etmiyor sanırım ancak yine de tabii ki doktorunuza görünün 🙏🏻💙
Sabah sonrasında kırmızı parça şeklinde bişey geldi çok küçük.Şimdi kahverengiye döndü muayene oldum kese duruyor kalp atışı da var.Progestan iğne kullanıyorum normalde hergğn proluton depot da verdi.Çok korktum inşallah devam etmez kanamam dua edin bana😔

Bana da 2 tane transfer edilmişti ama ben ikiz olmasından korkuyorum taşıyamam diye ,ondan soruyorum ,sizinki dondurulmuş muydu,taze miydi,hayırlı olsun bu arada
Canım benimde transferim 22 Ağustos dondurulmuş çift embriyo değerlerimiz yakın doktor bana ikiz gibi görünüyor dedi bugün kese görmeye gideceğim belli olacak bakalım 5 yıldır bekliyorum ikiz zor olur ama olsun diyorum taşırız inşallah 🤲

Sabah sonrasında kırmızı parça şeklinde bişey geldi çok küçük.Şimdi kahverengiye döndü muayene oldum kese duruyor kalp atışı da var.Progestan iğne kullanıyorum normalde hergğn proluton depot da verdi.Çok korktum inşallah devam etmez kanamam dua edin bana😔
İnşallah devam etmez kanama, lütfen stres yapmayın. Biliyorum elimizde olmadan kaygılanıyoruz hemen. İnşallah ciddi bir şey değildir.

İnşallah devam etmez kanama, lütfen stres yapmayın. Biliyorum elimizde olmadan kaygılanıyoruz hemen. İnşallah ciddi bir şey değildir.
Teşekkür ederim inşallah değildir.Kesildi kanamam kahverengi akıntı da gitti oksaparı kes dedi kendi doktorum prolutonu da yaptırmana gerek yok dedi.progestan iğne ve fitille devam ediyorum

Teşekkür ederim inşallah değildir.Kesildi kanamam kahverengi akıntı da gitti oksaparı kes dedi kendi doktorum prolutonu da yaptırmana gerek yok dedi.progestan iğne ve fitille devam ediyorum
Benimde dün biraz kanama oldu sonra kahve akıntıya dönüştü dünden beri damla seklınde cok korktum benım daha kese falan gorunmedı cok yeni ama doktor suan bısey yapamam testi tekrar et ıkı katına cıkmadıysa tekrar gel dedı. Crıno jel yapabılır dedi. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım kucagımıza inş. 🙏 😔

Benimde dün biraz kanama oldu sonra kahve akıntıya dönüştü dünden beri damla seklınde cok korktum benım daha kese falan gorunmedı cok yeni ama doktor suan bısey yapamam testi tekrar et ıkı katına cıkmadıysa tekrar gel dedı. Crıno jel yapabılır dedi. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım kucagımıza inş. 🙏 😔
İnşallah cirone jel kahverengi geri geliyomuş evet ama ben jel kullanmıyorum progestan fitil kullanıyorum kaçıncı günündesin transferin

Keseyi gören yada kalp sesini duyan arkadaşlarım mide bulantınız başladımı ?

12. Gunundeyım 10. Gün degerim 276 idi bugun yaptırdım 12. Gün 515 cıktı tam ıkı katı degıl bılemedım 😔 illa iki katı mı artması gerek
Yok %60 dan fazla artması yeterli.Senin yerleşme kanaması da olabilir

İçinizi ferah tutun lütfen birçok gebelikte oluyor bu tip kanamalar, geçen gün ben de yaşadım sizi çok iyi anlıyorum insan yıkılıyor o görüntüyü gördüğünde... ilaçlarınızı alın ve istirahat edin inşallah sizinle olmaya devam edicek miniğiniz 🙏🏻🙏🏻💙💙

Back
X