- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Y
Yok bence hepside aynı yakıcı bı ilaç çünkü
Başınız sağolsun, çok üzüldümBenimde buğün 9. Günüm kaldı iki ğünüm teste ama hasta olacakmışım gibi ağrılarım hep var nedense ara
Ara günlerde bişey hissetmedim sadece ama dünden beri çok hissediyorum dünde bunun üstüne köpeğimi
Kaybettim melek oldu kuzum doya doya aglıyamadım bile dünden beri tamamen aklıma gelip duruyor ara ara ağlıyorum baktığım her yerde anısı var konduramıyorum son hali gözümün önünden gitmiyor çok üzülüyorum rabbim sabır versin bu zamanda
Herkeste belirti olmak zorunda değilKızlar transferden sonra bugun 6.gunum ilk 4 gun kasık batmalarim vardı 2 gündür hiç belirtim yok acaba tutmadı mı diye çok korkuyorum
Teşekkür ederim cnm amin inşBaşınız sağolsun, çok üzüldümİnşallah Allah size güzel evlatlar verir de bir nebze olsun acınız diner, biraz daha hızlı atlatırsınız bu dönemi. Benim de daha önce bir köpeğim vardı, şimdi de bir muhabbet kuşum var. Gerçekten büyümeyen bebek gibi oluyorlar ve çok seviliyorlar. Tekrar sabır dilerim ❤
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icinicimi rahatlattiniz
Doktorunuz zeki akkum mu?Kızlar
Kızlar yardımcı olcak yok mu4.gun embriyosu 10.gun 177 cıktı 12.gun 305 artıs nasıl olmalı ki nasıl bu deger ler
Ayaklarimda usume oluyordu sonra ates basmasi hem ayaklar hem vucuduma kasiklarda agri hala gecmedi bende idrar testi yaptim 2 gun ust uste silik cikti dayanamayip kan testine gittim belirsizlik icinde kalmayayim diye hayirli haberler alin insallah sizde♥ Benim de 3. gün embriyoları. Sizden bir gün sonra transfer olmuşum. Akıntı ve ayaklarıma ateş basması oluyo baya hissedilir bi şekilde. Yarın erken idrar testi yapmayı düşünüyorum. Sizin belirtiniz var miydi?
Ay cok saolun gercekten burası ıcıme su seriyor hemen herkes birbırıne cvp veriyor ilgileniyor cok saolunİki katına illa çıkması gerekmiyor aslında %60 artış bekleniyor en az sizde %60dan fazla gözüküyor sorun yok siz içinizi ferah tutun
Yok karıstırdınız sanırım :) Bn Dr bilgisi vermedim hıc amaDoktorunuz zeki akkum mu?
Ay ınsaallah boyle devam eder Rabbım size de nasıp etsin. Sımdı tam deger lerı bilmeyince insan tedirgin oluyor Rabbım sizde banada herkese nasip etsin ınsaallahArtışınız gayet güzeldarısı başımıza
Umarım öyledirHerkeste belirti olmak zorunda değil
8.gününüze kaç gün kaldiBende 8. Günde kan testi vereceğim sonuçtan korkuyorum olmadığını düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur
Evet tabiki o ağrı hep var pozitifi görünce bile var . Sakin ol bak bebekte etkilenir birazcık rahatlaMerhabalar arkadaşlar
Benimde bugun transferim 9.günü cok fena adet sancı ve bel agrım var sürekli tedirginim oldumu diye 5 dk bir lavaboya kontrole gidiyorum sizde böyle sorunlar olupta pozitif gören varmı lütfen söylermisin iz
Merhaba cnm aynı şekilde bende öyleyim ama bunu belirti olarak algılamamak lazım mış galiba kişiden kişiye değişiyormuş benimde 9. GünümMerhabalar arkadaşlar
Benimde bugun transferim 9.günü cok fena adet sancı ve bel agrım var sürekli tedirginim oldumu diye 5 dk bir lavaboya kontrole gidiyorum sizde böyle sorunlar olupta pozitif gören varmı lütfen söylermisin iz
Merhaba artışınız gayet güzel gözünüz aydınKızlar
Kızlar yardımcı olcak yok mu4.gun embriyosu 10.gun 177 cıktı 12.gun 305 artıs nasıl olmalı ki nasıl bu deger ler
Allah sonunu güzel eylesin inşallah canım ben belirti olarak algılamıyorum ama adet olacam diye cok korkuyorum sadeceMerhaba cnm aynı şekilde bende öyleyim ama bunu belirti olarak algılamamak lazım mış galiba kişiden kişiye değişiyormuş benimde 9. Günüm
Ya öglemi dersiniz cok tedirgin olıyorum işte ister istemez insan korkuyorEvet tabiki o ağrı hep var pozitifi görünce bile var . Sakin ol bak bebekte etkilenir birazcık rahatla ☺
Amin cnm cümlemizin aynı endişe bendede var gönlümüzü ferah tutalımAllah sonunu güzel eylesin inşallah canım ben belirti olarak algılamıyorum ama adet olacam diye cok korkuyorum sadece
İnşallah senin kaçıncı gün emriyosuydu pekiAmin cnm cümlemizin aynı endişe bendede var gönlümüzü ferah tutalım
Benim ilk gebeligimde hic belirti olmamıştı ordan biliyorum canimUmarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?