2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Y
Yok bence hepside aynı yakıcı bı ilaç çünkü
Başınız sağolsun, çok üzüldümİnşallah Allah size güzel evlatlar verir de bir nebze olsun acınız diner, biraz daha hızlı atlatırsınız bu dönemi. Benim de daha önce bir köpeğim vardı, şimdi de bir muhabbet kuşum var. Gerçekten büyümeyen bebek gibi oluyorlar ve çok seviliyorlar. Tekrar sabır dilerim

Teşekkür ederim cnm amin inş

Ayaklarimda usume oluyordu sonra ates basmasi hem ayaklar hem vucuduma kasiklarda agri hala gecmedi bende idrar testi yaptim 2 gun ust uste silik cikti dayanamayip kan testine gittim belirsizlik icinde kalmayayim diye hayirli haberler alin insallah sizde

Merhabalar arkadaşlar
Benimde bugun transferim 9.günü cok fena adet sancı ve bel agrım var sürekli tedirginim oldumu diye 5 dk bir lavaboya kontrole gidiyorum sizde böyle sorunlar olupta pozitif gören varmı lütfen söylermisin iz

Evet tabiki o ağrı hep var pozitifi görünce bile var . Sakin ol bak bebekte etkilenir birazcık rahatla

Merhaba cnm aynı şekilde bende öyleyim ama bunu belirti olarak algılamamak lazım mış galiba kişiden kişiye değişiyormuş benimde 9. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…