• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bana da 2 tane transfer edilmişti ama ben ikiz olmasından korkuyorum taşıyamam diye ,ondan soruyorum ,sizinki dondurulmuş muydu,taze miydi,hayırlı olsun bu arada

Teşekkür ederim 💕 Benim dondurulmuş embriyoydu. Açıkcası ben de korkutum embriyo bölündü ve ikiz mi acaba diye çok yükselince değerim. biraz zayıfım ve taşıyamam diye düşündüm senin gibi. Ama sana iki tane transfer edilmiş bilemiyorum kan değeri çok belirleyici değil sanırım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Ya Kızlar ben Lavaboya gitmekten uyku uyuyamıyorum bi de kalktıkça zaten midem yanıyor var mı benim gibi uykusu gözünden akıp bir türlü rahat uyuyamayan 😅🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Ya Kızlar ben Lavaboya gitmekten uyku uyuyamıyorum bi de kalktıkça zaten midem yanıyor var mı benim gibi uykusu gözünden akıp bir türlü rahat uyuyamayan 😅🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Aynen benim de öyle bende bulantıdan uyuyamıyorum bide bugün kahverengi akıntım başladı😔

Aynen benim de öyle bende bulantıdan uyuyamıyorum bide bugün kahverengi akıntım başladı😔

Doktoruna sordun mu acaba neden oldu ki. Yerleşmedendir belki çok yoğun değil dimi. Bi çok kişi yaşıyor zaten lekelenme.

Back
X