2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim 3. gün embriyosu 2 tane bugün 8. gün. 2-3 gündür ayaklarıma sıcak basıyo ara ara renksiz su gibi akıntı geliyo. Sizce iyiye yormalı mıyım..

Benimde buğün 9. Günüm kaldı iki ğünüm teste ama hasta olacakmışım gibi ağrılarım hep var nedense ara
Ara günlerde bişey hissetmedim sadece ama dünden beri çok hissediyorum dünde bunun üstüne köpeğimi
Kaybettim melek oldu kuzum doya doya aglıyamadım bile dünden beri tamamen aklıma gelip duruyor ara ara ağlıyorum baktığım her yerde anısı var konduramıyorum son hali gözümün önünden gitmiyor çok üzülüyorum rabbim sabır versin bu zamanda

Benim 3. gün embriyosu 2 tane bugün 8. gün. 2-3 gündür ayaklarıma sıcak basıyo ara ara renksiz su gibi akıntı geliyo. Sizce iyiye yormalı mıyım..
Bende ateş basması var benimde9.gunum ve benim sarı akıntım var ben normal hatta iyi diye biliyorum ama tabi en

Benimde 5.günüm aynı sizin gibi 2 gündür hiç birşey hissetmiyorum inşallah hayra alamettir
Inşallah canım 11.günümde sabah gebelik testi yapacağım akşamına hastaneye pruloton için gitmem gerekiyordu o arada beta hcg için kan vereyim diyorum ins çıkar

Kızlar ben transferden sonra sadece estradiol (estrofem) ve progesterone iğne kullanıyorum. Sizlere kan sulandırıcıyı neye göre verdi doktorunuz tekrarlayan düşük şikayeti ya da genetik testinde pıhtılaşma sorunu mu vardı ?

devlet katkılı yasım 26

Burda genelde coraspin veriliyor. Bazen bunların hiçbiri olmasa da önlem amaçlı veriyorlar. Ama pıhtılaşma ya da düşük varsa onu bir de kan sulandırıcı iğneyle destekliyorlar.

Arkadaşlar benim bir boş gebeliğim oldu ve kürtaj oldum o düşük mü sayılıyor bir de kinyasalım var o da mi düşük sayılıyor merak ettim

Inşallah canım 11.günümde sabah gebelik testi yapacağım akşamına hastaneye pruloton için gitmem gerekiyordu o arada beta hcg için kan vereyim diyorum ins çıkar
Bende 8. Günde kan testi vereceğim sonuçtan korkuyorum olmadığını düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur

Kizlar merhaba28 agustos taze 3.gun embriyosu transferi oldum bugun kan testi yaptirdim 36.51 cikti sonucum 9.gun 3.gun embriyosu icin deger nasil fikrinizi almak istedim

Canim yatarak yapma ben hemşireye sormuştum gerçekten ayakta yapınca morarmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…