Amin canım teşekkür ederim gebelik testi yapmayı çok istiyorum da çok erken daha
[/QU. Ne demek benimde9. Günüm ama korkuyorum ya istediğim sonucu görmezse m diye
Kızlar transferden sonra bugun 6.gunum ilk 4 gun kasık batmalarim vardı 2 gündür hiç belirtim yok acaba tutmadı mı diye çok korkuyorum
Bende ateş basması var benimde9.gunum ve benim sarı akıntım var ben normal hatta iyi diye biliyorum ama tabi enBenim 3. gün embriyosu 2 tane bugün 8. gün. 2-3 gündür ayaklarıma sıcak basıyo ara ara renksiz su gibi akıntı geliyo. Sizce iyiye yormalı mıyım..
Benimde buğün 9. Günüm kaldı iki ğünüm teste ama hasta olacakmışım gibi ağrılarım hep var nedense ara
Ara günlerde bişey hissetmedim sadece ama dünden beri çok hissediyorum dünde bunun üstüne köpeğimi
Kaybettim melek oldu kuzum doya doya aglıyamadım bile dünden beri tamamen aklıma gelip duruyor ara ara ağlıyorum baktığım her yerde anısı var konduramıyorum son hali gözümün önünden gitmiyor çok üzülüyorum rabbim sabır versin bu zamanda
Inşallah iyiye işarettir canımBenim de bugün âdet olacakmış im ağrılarım var sırtımda ve kasıklarım da acaba adetmi oluyor um...
Inşallah canım 11.günümde sabah gebelik testi yapacağım akşamına hastaneye pruloton için gitmem gerekiyordu o arada beta hcg için kan vereyim diyorum ins çıkarBenimde 5.günüm aynı sizin gibi 2 gündür hiç birşey hissetmiyorum inşallah hayra alamettir
İnşallah bebislerimiz bize sımsıkı tutunmuş tutInşallah iyiye işarettir canım
Artışınız gayet güzelKızlar
Kızlar yardımcı olcak yok mu4.gun embriyosu 10.gun 177 cıktı 12.gun 305 artıs nasıl olmalı ki nasıl bu deger ler
devlet katkılı yasım 26Bunun bi sebebi olmalı doktorunla konuşmalısın belki yaşla alakalıdır belki tek olmasının daha iyi tutuncagını düşünüyo olablir kaliteli olcagı için. İllaki bi sebebi vardır. Tek yapıp diğerini dondurup olmassa tekrar denemek istiyo olabilir. Bi sürü sebebi olablir bunu eniyi doktorun bilir canım. Bu arada devlet katkılımı yaptırıyorsun ve kaç yaşındasın
Inşallah canım çok yorulduk çok uğraştık inşallah kan sonucumuz pozitif çıkar da çektiğimiz sıkıntılara değerİnşallah bebislerimiz bize sımsıkı tutunmuş tut
Burda genelde coraspin veriliyor. Bazen bunların hiçbiri olmasa da önlem amaçlı veriyorlar. Ama pıhtılaşma ya da düşük varsa onu bir de kan sulandırıcı iğneyle destekliyorlar.Kızlar ben transferden sonra sadece estradiol (estrofem) ve progesterone iğne kullanıyorum. Sizlere kan sulandırıcıyı neye göre verdi doktorunuz tekrarlayan düşük şikayeti ya da genetik testinde pıhtılaşma sorunu mu vardı ?
Bende 8. Günde kan testi vereceğim sonuçtan korkuyorum olmadığını düşünüyorum inşallah yanılıyorumdurInşallah canım 11.günümde sabah gebelik testi yapacağım akşamına hastaneye pruloton için gitmem gerekiyordu o arada beta hcg için kan vereyim diyorum ins çıkar
Canim yatarak yapma ben hemşireye sormuştum gerçekten ayakta yapınca morarmiyorKan sulandırıcı iğne konusunda ben de çok muzdaripim. Göbeğimi baya morarttım ve her geçen gün yer bulmakta zorlanıyorum. Ve sanırım 14.haftaya kadar da devam etmem gerekli. Morarmaması için öncesinde ve sonrasında buz koyup yatar pozisyonda etimi sıkıştırarak yapıyorum , bazen başarılı oluyorum bazen yüzüme gözüme bulaştırıyorum.
Bence çok güzel katlanarak artsın inşallahKizlar merhaba28 agustos taze 3.gun embriyosu transferi oldum bugun kan testi yaptirdim 36.51 cikti sonucum 9.gun 3.gun embriyosu icin deger nasil fikrinizi almak istedim
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icinBence çok güzel katlanarak artsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?