• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhabalar arkadaşlar
Benimde bugun transferim 9.günü cok fena adet sancı ve bel agrım var sürekli tedirginim oldumu diye 5 dk bir lavaboya kontrole gidiyorum sizde böyle sorunlar olupta pozitif gören varmı lütfen söylermisin iz
Bende öyleyim yarın test günüm 😌 inşallah pozitif olur size de umut olurum

Benmde pozitif gordum bugun 12.gun ama bnde de bel we kasık agrısı oluyor oturunca we yuruyunce yatınca gene daha iyiyim cok sukur

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir dünden beri o kadar çok üzüldüm ki rabbim hayırla sonuçlandırır inşallah
Yok yok üzülme.hem sen hiç embryo düşüren duydun mu kuzum,iyi düşün.dedim ya ben hiç sanmıyorum ben.ama kendine iyi bak,dinlen,havuç suyu iç mesela imkanın varsa bol su iç.çoraplarını ayaktan eksik etme.bunlar benim dikkat ettiklerim.

Yok yok üzülme.hem sen hiç embryo düşüren duydun mu kuzum,iyi düşün.dedim ya ben hiç sanmıyorum ben.ama kendine iyi bak,dinlen,havuç suyu iç mesela imkanın varsa bol su iç.çoraplarını ayaktan eksik etme.bunlar benim dikkat ettiklerim.
Sağolun moral oldunuz dinlenmeye çalışıyorum hepimizin gönlünce olur inşallah 🤲

Mer
Ayaklarimda usume oluyordu sonra ates basmasi hem ayaklar hem vucuduma kasiklarda agri hala gecmedi bende idrar testi yaptim 2 gun ust uste silik cikti dayanamayip kan testine gittim belirsizlik icinde kalmayayim diye hayirli haberler alin insallah sizde🙏💛
[/QU merhabalar anlattığıniz gibi aynn bende öyle oluyor um ayaklarım buz kesiyor sonra ateş basması vücudum da hissediyorum ama olctugumde 36 buçuk genelde çıkıyor ama ayaklarımın altı yanıyor resmen özellikle transfer günü ve 6. 7 . Ve sekizinci gün çok aşırı hissettim nerdeyse gece gidip yıkayıp tekrar yatağa yatıyordum şimdi de var ama normal kasıklarım da ve sırtımda ara ara ağrılar oluyor karnım da sanki adet olucam gibi ağrılar var ayrıca benim hafif Sarı akıntım da var ve ben çok endişelendiriyor um ...

Back
X