- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.087
- 258
Aa nedenmiş
bence şahsen penye ve desteksiz kullanma
zaten önerilen hep destekli
benim de normal boyutta olduğu için destekli sevmiyorum, kocaman duruyorlar diye ama
bu dönemde inanılmaz rahat ettim desteklilerle.
Anladım benım goguslerde slıkon var suanda ıyce sıstı ve sutyen takabılmem ımkansız gıbı umarım harap olmaz:))Şimdi nette araştırıyorum. Şu cümleye denk geldim.
"Hamilelik döneminde göğüsler deformasyona oldukça açıktır ve bu dönemde göğüslerinin yaşayacağı bir deforme kalıcı olabilir. Hamile sütyenleri de göğüslerinin deforme olmasını engeller."
Dusunsel olarak da bana uygun degil. Hatta manasiz. 20 yasimdayken de yapmazdim.
"Hamilelik döneminde göğüsler deformasyona oldukça açıktır ve bu dönemde göğüslerinin yaşayacağı bir deforme kalıcı olabilir. Hamile sütyenleri de göğüslerinin deforme olmasını engeller."
Ben de desteksiz bralet kullanıyordum. 3 gündür sıkmaya başladı. Bir de gebelikte özellikle destekli kullanmak gerekiyormuş.
İlk bebeğimde diyafram hernisi vardı. Bana amniyosentez önerdiler. Eskiden diyafram hernisi trizomi 13 ile beraber görülüyordu diyerek.Bu test olayları ne yazıkki artık ticarete döküldü. Ense kalınlığı, burun ölçümü, kan değerleri normal olmasına rağmen sırf yaş yüksek diye hemen genetik teste yönlendiriliyor. Önemli olan kısım şu Allah göstermesin bir sıkıntı çıksa çocuğa kıyabilecekmisin? Ama tabi bir kere insanın içine kurt düşürüyorlar yaptırmasan 9 ay hep bir şüphe ile geçecek yaptırsan maddi konu devreye girecek sonuçta bin TL falan gibi bir rakam değil 3 binlere varan fiyatlar ortalıkta dönüyor. Ama eminimki değerlerim ne olursa olsun benden de isteyeceklerdir. Çünkü yaştan daha önemlisi özel hastaneler ne yazık ki bir ticarethane...
Niye destekli kullanmak gerekiyor ben 2 yıldır sadece pazar günleri destekli takarım onun dışında sporcu sudyeni kullanıyorum çok rahat ediyorum böyle diğer türlü iş yerinde bana eziyet geliyor sudyen
Cevabınız için çok teşekkürler, ben tüp bebekle gebeyim korktuğum testtir 2 li test ama etrafımdaki arkadaşlarım sadece ense kalınlığına baktırıp ve kan testi yaptırdılar, şükür olumsuz bi durum çıkmadı ben de öyle yaptırmak istiyorum. Tüp bebek denemelerinde genetik test ben ve eşim yaptırmıştık sorun çıkmamıştı.
Bu test olayları ne yazıkki artık ticarete döküldü. Ense kalınlığı, burun ölçümü, kan değerleri normal olmasına rağmen sırf yaş yüksek diye hemen genetik teste yönlendiriliyor. Önemli olan kısım şu Allah göstermesin bir sıkıntı çıksa çocuğa kıyabilecekmisin? Ama tabi bir kere insanın içine kurt düşürüyorlar yaptırmasan 9 ay hep bir şüphe ile geçecek yaptırsan maddi konu devreye girecek sonuçta bin TL falan gibi bir rakam değil 3 binlere varan fiyatlar ortalıkta dönüyor. Ama eminimki değerlerim ne olursa olsun benden de isteyeceklerdir. Çünkü yaştan daha önemlisi özel hastaneler ne yazık ki bir ticarethane...
Mehaba kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizibiz 9 haftalığız sizler ne kadarlıksınız? birde bizim sizlere bir sorumuz olucak biz biraz korkuyoruz bu ara bir kaç hafta önce aralıklarla 2 defa peçeteye silerken minik minik noktalar şeklimde lekelenmeler gördüm kırmızı her seferinde doktoruma görümdüm ultrasonla baktı iyisiniz bir problem yok dedi en son progeston verdi akşamları 1 kez kullandık bugün tekrarlayınca tekrar yazdım doktoruma yine korkma dedi progeston u sabah akşama cıkarttı böyle bir şey yaşayan varmı beni rahatlatmanızı umuyorum konu açmıştım ama buradan daha rahat cevap alıcam sanırım
Hiç riske atmayıp hemen araştırmalara başlayıp alayımŞimdi nette araştırıyorum. Şu cümleye denk geldim.
Pentiden sporcu sütyeni alıyorum. Çok rahat canım, sadece içinin ince süngerleri çıkabiliyor giyerken yerine yerleştirmen gerekiyor.Hanımlar, sütyenlerim olmamaya başladı. Normalde dantel bralet kullanıyordum, haliyle artık hayal gibi görünüyor. Ne tarzla rahat ederim onu da bilmiyorum. Marka ve model için ne tavsiye edersiniz?
MerhabaMehaba kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizibiz 9 haftalığız sizler ne kadarlıksınız? birde bizim sizlere bir sorumuz olucak biz biraz korkuyoruz bu ara bir kaç hafta önce aralıklarla 2 defa peçeteye silerken minik minik noktalar şeklimde lekelenmeler gördüm kırmızı her seferinde doktoruma görümdüm ultrasonla baktı iyisiniz bir problem yok dedi en son progeston verdi akşamları 1 kez kullandık bugün tekrarlayınca tekrar yazdım doktoruma yine korkma dedi progeston u sabah akşama cıkarttı böyle bir şey yaşayan varmı beni rahatlatmanızı umuyorum konu açmıştım ama buradan daha rahat cevap alıcam sanırım
Çok şükür benim bulantı sıkıntım yok. Ama yaşayan çok çok kişi var.Ya gerçekten mi bende artık korkma dediği halde ciddi şekilde endişelenmeye başlamıştım zaten paronoya oldum herşeyden nem kapıyorum peki yeme içmeleriniz nasıl gidiyor su tüketebiliyormusunuz ben hiç içip sağlıklı birşeyler yiyemiyorum malesef sadce kahvaltılık tüketebiliyorum yada çucuk kraker falan
Aaa 9 hafta ilk defa duyuyorum ama güzel bisey yaBen ilk çocuğumda cinsiyetini 9 haftalıkken öğrenmiştim
Bende çocuğu uyutmaya çalışıyorum , uyur uyumaz kıvrılcam yanına bende.Öğle uykusu vakti
Raporumun son günü şöyle bi güzel uyuyayım.
Sonra işe git gel rutinine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?