2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Şimdi nette araştırıyorum. Şu cümleye denk geldim.

"Hamilelik döneminde göğüsler deformasyona oldukça açıktır ve bu dönemde göğüslerinin yaşayacağı bir deforme kalıcı olabilir. Hamile sütyenleri de göğüslerinin deforme olmasını engeller."

bence şahsen penye ve desteksiz kullanma
zaten önerilen hep destekli
benim de normal boyutta olduğu için destekli sevmiyorum, kocaman duruyorlar diye ama
bu dönemde inanılmaz rahat ettim desteklilerle.

Evet destekli kullanın diye yazıyor her yerde. Bakalım sonuç neye varacak.

Anladım benım goguslerde slıkon var suanda ıyce sıstı ve sutyen takabılmem ımkansız gıbı umarım harap olmaz:))

daha hamile sütyeni almadım gerçi
ayy ne sinir bozucu masraflı bir dönem

Mehaba kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi biz 9 haftalığız sizler ne kadarlıksınız? birde bizim sizlere bir sorumuz olucak biz biraz korkuyoruz bu ara bir kaç hafta önce aralıklarla 2 defa peçeteye silerken minik minik noktalar şeklimde lekelenmeler gördüm kırmızı her seferinde doktoruma görümdüm ultrasonla baktı iyisiniz bir problem yok dedi en son progeston verdi akşamları 1 kez kullandık bugün tekrarlayınca tekrar yazdım doktoruma yine korkma dedi progeston u sabah akşama cıkarttı böyle bir şey yaşayan varmı beni rahatlatmanızı umuyorum konu açmıştım ama buradan daha rahat cevap alıcam sanırım

Ben de desteksiz bralet kullanıyordum. 3 gündür sıkmaya başladı. Bir de gebelikte özellikle destekli kullanmak gerekiyormuş.

Niye destekli kullanmak gerekiyor ben 2 yıldır sadece pazar günleri destekli takarım onun dışında sporcu sudyeni kullanıyorum çok rahat ediyorum böyle diğer türlü iş yerinde bana eziyet geliyor sudyen

İlk bebeğimde diyafram hernisi vardı. Bana amniyosentez önerdiler. Eskiden diyafram hernisi trizomi 13 ile beraber görülüyordu diyerek.
Amniyosentezin de belli başlı riskleri var enfeksiyon, düşük, bebek ölümü gibi.
Ben ona rağmen bile yaptırmadım çünkü her koşulda dünyaya getirecektim zaten. %50 yaşama hakkına bir de öyle risklerle müdahale etmek istemedim.
İkili- üçlü testimiz vsde çok güzeldi.
Ama imkanım olsa genetik kan testi yaptırırdım. Sonuçta evet biraz ticarette giriyor işin içine ama o gönül rahatlığına eminim değiyordur.
Birde kendi adıma biz orta sınıf insanlarız, ama 2-3bin tl bazı insanların gözüne bile gelmez. O yüzden bir nevi mantıklı olabiliyor.
Birde bazı rahatsızlıkları önceden bilip doğumda hazırlıklı olma meselesi var ama tabi bu direk ikili test-ayrıntılı ultrason ile de tespit edilebilir Belki. Bilmek yol almak için güzel diye düşünüyorum.

Niye destekli kullanmak gerekiyor ben 2 yıldır sadece pazar günleri destekli takarım onun dışında sporcu sudyeni kullanıyorum çok rahat ediyorum böyle diğer türlü iş yerinde bana eziyet geliyor sudyen

Hamilelik ve emzirme sonrası memintolar deforme olmasın diyeymiş canım.

D DEROS1986 J jennyy_27 H HvvBlt listede yoksunuz .Bilgilerinizi gönderirseniz ekleyeyim

Hiç riske atmayıp hemen araştırmalara başlayıp alayım

Hanımlar, sütyenlerim olmamaya başladı. Normalde dantel bralet kullanıyordum, haliyle artık hayal gibi görünüyor. Ne tarzla rahat ederim onu da bilmiyorum. Marka ve model için ne tavsiye edersiniz?
Pentiden sporcu sütyeni alıyorum. Çok rahat canım, sadece içinin ince süngerleri çıkabiliyor giyerken yerine yerleştirmen gerekiyor.

Merhaba
Ben de dahil olmak üzere çoğumuz yaşadık sanırım. Aynı şekilde doktorlar bu durumda progestan veriyor. Doktorun sorun yok dediyse yoktur canım için rahat olsun.

Ya gerçekten mi bende artık korkma dediği halde ciddi şekilde endişelenmeye başlamıştım zaten paronoya oldum herşeyden nem kapıyorum peki yeme içmeleriniz nasıl gidiyor su tüketebiliyormusunuz ben hiç içip sağlıklı birşeyler yiyemiyorum malesef sadce kahvaltılık tüketebiliyorum yada çucuk kraker falan

Çok şükür benim bulantı sıkıntım yok. Ama yaşayan çok çok kişi var.
Hatta geçen gün A April wind taze ekmeğe operasyon düzenlemişti
Yani yalnız değilsin canım. İnşallahh en kısa zamanda bulantılardan kurtulursun

Bana da bir arkadaşım aslında doktorların ultra sonra bakarken ilk haftalarda cinsiyet anlayabildiğini ama netleşmeden birşey söylemediklerini söylemişti de pek inanasım gelmemişti. Demek doğruluk payı varmış :)

Evet doktorlar 11 haftalıkken anlıyorlarmış ama %85 doğruluk payı olduğu için söylemiyorlarmış. İnsanlar değişiklik olunca büyük tepkiler verebiliyor çünkü. Genital organı görüp %100 doğru olunca söylüyorlarmış. Bir doktor videosunda böyle anlatıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…