- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Folık asıt dısında farklı vıtamın almıyor musun ?doktorum bana multıvıtamın verdı ocean mumy hersey var ıcındeYumurta et peynir kokuları midemi alt üst ediyor. Balık yiyemiyorum. Omega 3 de almıyorum. Sadece folik asit içiyorum. Ne olacak bilmiyorum.
Aynen ya benimde öyle hep aklımda bebek yerinde mi kalbim atıyor mu? Ne zaman geçecek bilmiyorumbende aynı durumdayım ben 8 haftalık hamileyim ilk başlarda vardı bulantım şimdi bir iki dk içinde geçiyor her hamilelik aynı olmuyor demekki benim kontrolüme 10 gün var etraftan duyduğumuz şeyler de iyice kafamızı karıştırıyor yetmiyor bide biz okuyup iyice karıştırıyoruz
Benım Allahtan hıc mıdem bulanmadı ama bende yumurta yemıyorumbende yemek pişirirken kokar ya o kokudan tiksindim balık et yiyemiyorum yumurtadan tiksindim . tiksindimde tiksindim :)
Doktorum henüz vermedi. Kızımda bende ocean mumy ve ona ek forever daily ürünleri kullanıyordum. Şimdi yazmadı folik asit iç dedi. 12 den sonra yazcak heralde.Folık asıt dısında farklı vıtamın almıyor musun ?doktorum bana multıvıtamın verdı ocean mumy hersey var ıcınde
Herşey yolundadır korkacak birşey yok canım. Sen yine öğürüyormuşsun ben hiç ama hiç yaşamadım. Bir de beni korkuttular mide bulantısı iyidir, beneğin sağlıklı olduğunu gösterir diye. Asla öyle birşey yokmuş vücudun hormonlara verdiği tepkiyle alakalı tam olarakGünaydın kızlar, önceliklle iyki varsınız sizleri okumak, yazışmak bana çok iyi geliyor. Bizde 9+5 olduk bugün formu okuyorum da herkes mide bulantısı ve kusmadan şikayetçi, umarım en kısa sürede geçer. Benim durumum sizlerden farklı sadece sabah kalktığımda oluyor o da çıkarmıyorum sadece böğüyorum birkaç dakika sürüyor sonra geçiyor, benim bide göğüslerim çok sızlıyor, onun dışında bi belirtim yok. Cumartesi kontrolüm var, umarım herşey yolundadır.
Ben de yaptırdım ama hiç aklıma düşmedi canım ya. Bence sen de düşünme bu kadar çünkü güzel çıkacak bence sonuçlarben de ikili test yaptırdım
allah göstermesin eğer sonuç kötü çıkarsa bu testi yaptırıcam.
test test yani belirtilerden değil ama teste gidip sonucunu bekleme stresinden işime odaklanamıyorum, hatta hayata odaklanamıyorum.
Tarama testleri riskli çıktığında dr.lar artık önce buna yönlendiriyorlar. Anne kanından bakılıyor, riski yok, benim yaptıracağımda 7 tane genetik hastalığa bakılıyor. 35 yaş üstüne direk öneriyorlar..Bu bahsettiğiniz genetik kan testi nedir? Neden yapılıyor ? Bu konuda bilgim yok hiç etrafımdanda hiç duymadım. Gerekli bişey mi yaptırmalı mıyız?
Evet olabılır canımDoktorum henüz vermedi. Kızımda bende ocean mumy ve ona ek forever daily ürünleri kullanıyordum. Şimdi yazmadı folik asit iç dedi. 12 den sonra yazcak heralde.
İnşallah canım ya uzun zamandır ilk defa böyle herşeyden güzelce yiyebildim. Çok iyi geldi darısı sizlereafiyet olsun insallah ben ve gibilerde bi gün normale döner ya :) Maşallah maşallah.
Herşey yolundadır inş canımGünaydın kızlar, önceliklle iyki varsınız sizleri okumak, yazışmak bana çok iyi geliyor. Bizde 9+5 olduk bugün formu okuyorum da herkes mide bulantısı ve kusmadan şikayetçi, umarım en kısa sürede geçer. Benim durumum sizlerden farklı sadece sabah kalktığımda oluyor o da çıkarmıyorum sadece böğüyorum birkaç dakika sürüyor sonra geçiyor, benim bide göğüslerim çok sızlıyor, onun dışında bi belirtim yok. Cumartesi kontrolüm var, umarım herşey yolundadır.
Açık limonlu çayçay çok içmezdim de kahvesiz gerçekten hayat çok sıkıcı
mesela iştesin ya ay hadi bi çay/kahve/kola/gazoz bişey içelim diyorsun ya
şimdi onların hiçbirini içemiyorsun hatta seni tiksindirtiyor
yerine koyabileceğin bişey de yok.
çok sinir bozucu.
çayı da çok açık koyup böyle limonla içiyorum o midemi bulandırmıyor iyi de geliyor arada, limonla ve açık dene.
İkili testin güvenilirliği pek yok yani sonuçlar sadece ihtimal ve yüzdelik üzerine. Sadece risk ortalaması veriyor fakatBu bahsettiğiniz genetik kan testi nedir? Neden yapılıyor ? Bu konuda bilgim yok hiç etrafımdanda hiç duymadım. Gerekli bişey mi yaptırmalı mıyız?
Amin inşallahBenimde yaş 33 kararsızım bu test için güzel indirim almışsınız valla,inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben sutyen kullanmıyorum hıc ama cok zorunda kalırsam bende oysho dantel bralet desteksız kullanıyorumHanımlar, sütyenlerim olmamaya başladı. Normalde dantel bralet kullanıyordum, haliyle artık hayal gibi görünüyor. Ne tarzla rahat ederim onu da bilmiyorum. Marka ve model için ne tavsiye edersiniz?
Ben sutyen kullanmıyorum hıc ama cok zorunda kalırsam bende oysho dantel bralet desteksız kullanıyorum
Gidip penye sütyen alma düşüncem varHanımlar, sütyenlerim olmamaya başladı. Normalde dantel bralet kullanıyordum, haliyle artık hayal gibi görünüyor. Ne tarzla rahat ederim onu da bilmiyorum. Marka ve model için ne tavsiye edersiniz?
Cevabınız için çok teşekkürler, ben tüp bebekle gebeyim korktuğum testtir 2 li test ama etrafımdaki arkadaşlarım sadece ense kalınlığına baktırıp ve kan testi yaptırdılar, şükür olumsuz bi durum çıkmadı ben de öyle yaptırmak istiyorum. Tüp bebek denemelerinde genetik test ben ve eşim yaptırmıştık sorun çıkmamıştı.İnşallah canım ya uzun zamandır ilk defa böyle herşeyden güzelce yiyebildim. Çok iyi geldi darısı sizlere
Herşey yolundadır inş canımBenimde bu sıralar biraz göğüs ağrım var birazda dolgunlaştılar sanırım o yüzden.
Açık limonlu çayşu aralar favorim
İkili testin güvenilirliği pek yok yani sonuçlar sadece ihtimal ve yüzdelik üzerine. Sadece risk ortalaması veriyor fakat
Bu genetik kan testi ise %99 güvenilir. Anneden kan alıp bazı genlere bakıyorlar.
hee diyelim ki bu kan testinde bir sorun çıktı. Yine bir sonraki adım amniyosentez oluyor. En garantisi o çünkü bebeğin direk sıvısından alıyorlar.
Testte öyle zorunlu değil aksine ücretli dolar bazında olduğu içinde bir hayli masraflı. Ama iç rahatlatma açısından güzel
Gidip penye sütyen alma düşüncem var
Ama şuan için ve uzun zamandır sütyen kullanmıyorum acıyorlar.
Bebekte trizomi 13-18-21 ayrıca down sendromu (yani kromozomsal anomaliye) vs bakılıyor size yapılan genetik testten farklı yani.Cevabınız için çok teşekkürler, ben tüp bebekle gebeyim korktuğum testtir 2 li test ama etrafımdaki arkadaşlarım sadece ense kalınlığına baktırıp ve kan testi yaptırdılar, şükür olumsuz bi durum çıkmadı ben de öyle yaptırmak istiyorum. Tüp bebek denemelerinde genetik test ben ve eşim yaptırmıştık sorun çıkmamıştı.
Aa nedenmişBen de desteksiz bralet kullanıyordum. 3 gündür sıkmaya başladı. Bir de gebelikte özellikle destekli kullanmak gerekiyormuş.
Hayatımda ilk kez dolgun göğüslere sahibim. Ben de üç gündür kullanmıyorum fakat emzirme, vs sonrası sarkma olur mu diye düşünmüyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?