2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın annişkolar
Gunaydın kuzusum:)
Günaydın taze anneler
Günaydın güzel annelerenerji dolu bir gün diliyorum
Günaydın annişlerrrrtatil sebebiyle bende pek giremiyorum bu sıralar,bulantım bi var bi yok ama bazı şeyleri kesinlikle yiyemiyorum sizinde tiksindiğiniz şeyler var mı,mesela su,ceviz,sütürünleri bunlar çok kötü oldu ya

balıktan tiksindim
yine de her hafta 1 kez yiyorum.
haftalık 400 gram yesen yetermiş
umarım yetiyordur.
doktor yine de balık yağı verdi gerçi, ligone omega-3 softgel ve osteocare verdi

Bende de bıkkınlık var ama bebişim için zorla yiyom

balıktan tiksindim
yine de her hafta 1 kez yiyorum.
haftalık 400 gram yesen yetermiş
umarım yetiyordur.
doktor yine de balık yağı verdi gerçi, ligone omega-3 softgel ve osteocare verdi
balık benimde içimden gelmiyor bende omega3alıyorum ama doktor gerek yok şimdilik dedi sadece folic us plus iç dedi
Bende de bıkkınlık var ama bebişim için zorla yiyom
bir de en sevdiğim olan çay ve kahvedir kokusuna dahi tahammülüm yok şu an,sadece sevdiğim şeyleri yiyorum kendimi zorlayamıyorum yoksa kusmak çok zor ya

bir de en sevdiğim olan çay ve kahvedir kokusuna dahi tahammülüm yok şu an,sadece sevdiğim şeyleri yiyorum kendimi zorlayamıyorum yoksa kusmak çok zor ya

ay çay kahve ben de içemiyorum
artık bugün bir bardak kahve içtim sütlü o da
uykum da var. ilk bi iki lokması iyi geliyor sonra bulantı yapıyor içemiyorum.
ama bu iyi bir tiksinti en azından.

2700 dediler ama dr.un özel indirimiyle 2100 oldu canım.. Bakalım 10 güne çıkıyormuş sonuç.. İnş güzel şeyler duyarız

ay çay kahve ben de içemiyorum
artık bugün bir bardak kahve içtim sütlü o da
uykum da var. ilk bi iki lokması iyi geliyor sonra bulantı yapıyor içemiyorum.
ama bu iyi bir tiksinti en azından.
Bende öyle avunuyorum ama çaysız canım sıkılıyor sanki

2700 dediler ama dr.un özel indirimiyle 2100 oldu canım.. Bakalım 10 güne çıkıyormuş sonuç.. İnş güzel şeyler duyarız
Benimde yaş 33 kararsızım bu test için güzel indirim almışsınız valla,inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Günaydın kızlar, önceliklle iyki varsınız sizleri okumak, yazışmak bana çok iyi geliyor. Bizde 9+5 olduk bugün formu okuyorum da herkes mide bulantısı ve kusmadan şikayetçi, umarım en kısa sürede geçer. Benim durumum sizlerden farklı sadece sabah kalktığımda oluyor o da çıkarmıyorum sadece böğüyorum birkaç dakika sürüyor sonra geçiyor, benim bide göğüslerim çok sızlıyor, onun dışında bi belirtim yok. Cumartesi kontrolüm var, umarım herşey yolundadır.

ben de ikili test yaptırdım
allah göstermesin eğer sonuç kötü çıkarsa bu testi yaptırıcam.
test test yani belirtilerden değil ama teste gidip sonucunu bekleme stresinden işime odaklanamıyorum, hatta hayata odaklanamıyorum.

Çay benim hala vazgeçilmezim

Bende öyle avunuyorum ama çaysız canım sıkılıyor sanki

çay çok içmezdim de kahvesiz gerçekten hayat çok sıkıcı
mesela iştesin ya ay hadi bi çay/kahve/kola/gazoz bişey içelim diyorsun ya
şimdi onların hiçbirini içemiyorsun hatta seni tiksindirtiyor
yerine koyabileceğin bişey de yok.
çok sinir bozucu.
çayı da çok açık koyup böyle limonla içiyorum o midemi bulandırmıyor iyi de geliyor arada, limonla ve açık dene.

Bunu cok dusunme genelde hıcbır sey cıkmıyor

Bu bahsettiğiniz genetik kan testi nedir? Neden yapılıyor ? Bu konuda bilgim yok hiç etrafımdanda hiç duymadım. Gerekli bişey mi yaptırmalı mıyız?

Yumurta et peynir kokuları midemi alt üst ediyor. Balık yiyemiyorum. Omega 3 de almıyorum. Sadece folik asit içiyorum. Ne olacak bilmiyorum.

bende aynı durumdayım ben 8 haftalık hamileyim ilk başlarda vardı bulantım şimdi bir iki dk içinde geçiyor her hamilelik aynı olmuyor demekki benim kontrolüme 10 gün var etraftan duyduğumuz şeyler de iyice kafamızı karıştırıyor yetmiyor bide biz okuyup iyice karıştırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…