Bende ilkinde sürekli akşamları bulantı yaşıyordum. Sabah herşeyi yiyebiliyordum ama akşam ııh Su dahi içemiyordum.
Ama benim gerçi öyle kusmam falan olmamıştı ama yiyip içemiyordum midem halay çekiyordu sanki.
Canım benim muhtemel benimde test risk grubunda çıkacaktır. Benimde yaşım 35 yaş riski kesin çıkacaktır ama doktor nasıl yönlendirme yapacak onu bilmiyorum. Birde genetik kan testi çok pahalı bildiğim. Ne kadara yapıyorlar sana?
Bende ilkinde sürekli akşamları bulantı yaşıyordum. Sabah herşeyi yiyebiliyordum ama akşam ııh Su dahi içemiyordum.
Ama benim gerçi öyle kusmam falan olmamıştı ama yiyip içemiyordum midem halay çekiyordu sanki.
yok kuzu aksama kadar yedıklerımde bosa gidiyo aksam yemegınde meyve yicem artık aksam 4 te yedıgım iki kaşık makarnayı midem saat 8 e kdr eritmemiş ya . şu an 3. seansımıda tamamladım ağzımdan kezzap çıkmış gibi yemek borum falan erimiş hissi var uyumaya çalısıcam insallah
yok kuzu aksama kadar yedıklerımde bosa gidiyo aksam yemegınde meyve yicem artık aksam 4 te yedıgım iki kaşık makarnayı midem saat 8 e kdr eritmemiş ya . şu an 3. seansımıda tamamladım ağzımdan kezzap çıkmış gibi yemek borum falan erimiş hissi var uyumaya çalısıcam insallah
Uzun zamandır yazmıyordum bende de son durum şöyle 8+3 olduk çok şükür 30unda usg baktırıcam 7de mide bulantılarım bitti ama deli gibi uyuyorumEşim yata yata büyütüyorsun diyor hemşireyim hastanede çalışıyorum çok zorlanıyorum nöbetlerde evi uyumak amaçlı kullanıyorum temizlik hak getire ben kimseye söylemedim iş arkadaşlarım kadın doğumda çalıştığım için öğrendiler ailem bile bilmiyor 12yi görmeden de söylemicem
Ben Bakudeydim canim esim is basvurusunu yurtdisina yapmisti ogluma 6aylik hamileyken kabul edildi almanyaya geldik bu yil fransadayiz ama cok ozluyorum burda hem dil konusunda anlasmamazliklar cok oluyor insani yoruyor,bide doktorlari sanki Fransanin daha sogukkanli cok sinir oluyorum bazen ama napim
Ilk hamileigim kurtajla sonlanmisti o zaman o benden daha cok uzuldu o yuzden kiyamiyorum ona,cok ozlesemde simdi iyiyim diyorum