2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnsallah canim ya. Ayni kapiya cikiyor sonucta nasil yazdigin onemli degil. Duyurmak istemiyorsan atma bence. Bana soranlarin hep cocugu var tecrubeliler.

Ben soranlara yalan söyleyemiyorum yok diyemiyorum duymadan kalmadı ki bi instagramdakiler duymamıştır 25 gün ise gidemeyince ma aile öğrendi ondan ona ondan ona bilmeyen yoktur heralde ama kimse tebrik etmedi

Ben soranlara yalan söyleyemiyorum yok diyemiyorum duymadan kalmadı ki bi instagramdakiler duymamıştır 25 gün ise gidemeyince ma aile öğrendi ondan ona ondan ona bilmeyen yoktur heralde ama kimse tebrik etmedi

Sorun orada iste, ben de soyleyemiyorum. Cogunda gecistirdim ama agzimdan lafi alana kadar sorgulayan da oldu. Ailemden once ogrenen arkadaslarim var. Ne kaba insanlarmis, tebrik etseler agizlarina yapisir sanki.

Sorun orada iste, ben de soyleyemiyorum. Cogunda gecistirdim ama agzimdan lafi alana kadar sorgulayan da oldu. Ailemden once ogrenen arkadaslarim var. Ne kaba insanlarmis, tebrik etseler agizlarina yapisir sanki.

Aynen ya bazen diyorum niye saklıyorsun bazen diyorum sakla zeynep nazardan korkuyorum galiba diyorum cinsiyetini bile saklım çok abartıyorum galiba millet dicek görmemişin cocu olmuş kimseyle yüz yüz e gelmedim henüz o yüzden tebrik etmediler heralde iki hafta sonra aile toplantısı var bi çoğu orda tebrik eder heralde

2. Trimester’a gecmeden once soyleme niyetinde degilim. Oyle ama gormedik ki, cekip koparsak yeri. Hadi hayirlisi, senin vaktin geldi soylemek icin. Kurukuruya tebrik kabul etme bence.

Benim bulantılar geçmişti. İki hafta rahattım. Yine başladı. Kusma yok safi bulantı nasıl bir şeydir bu ya duş almaya halim kalmadı
Bana da prilam dr. Vermişti mucize gibiydi ama 1 hafta sürdü şimdi etki etmiyor.. ben yiyorum direk çıkıyo inşallah 12. Haftada biter

Kizlar nasilsiniz ?
Benim annem,dayimin esi benimle konusurken suphelenmisler hamile oldugumu ama o zaman daha 6haftalik hamileydim bana soylemediler korkularindan cunku herkese dusunmuyorum soyluyordum bide spiral vardi cikarttigimi hickimse bilmiyordu o ayda kaldigim icin annem ya hamile ya keyfi yok bisey olmus dedi ,tabi goruntulu aramada ben yurtdisinda oldugum icin
Ama anne olanlar anlaya biliyor bencede bisey soylemesekte ben bu randevudan sonra arrtik insallah arkadaslarimada soylerim
Bu arada bulantim bugun geri dondu sanki ,bas agrim da var

Deneyeceğim çok sağolun

Bende vestibular migren var. 1,5 sene ilac tedavisi gordum. İlaclarin dozunu azaltirken doktor tavsiye etmisti. Yaklasik 7 aydir ilac kullanmadan geciriyor. İnsallah isinize yarar.

Anne olan kesinlikle anliyor. Bizim de anlayacagimiz gunler gelecek insallah.

2. Trimester’a gecmeden once soyleme niyetinde degilim. Oyle ama gormedik ki, cekip koparsak yeri. Hadi hayirlisi, senin vaktin geldi soylemek icin. Kurukuruya tebrik kabul etme bence.

Aynen caraamba gunu bebegimi goreyim daha saklamam ama annem anamı ağlatır tembihliyordu 5 ay olana kadar int yayma diye kadın daha ke di tarafına söylemedi onu söyleyemem kayinpederime bi konu yüzünden kızmıştım altın eksik isterim demistim oda daha iyisini yaparız demişti biraz büyüsün istekleirmi anca onlara söylerim çok isteğim var ama hangisini yaparlar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…