2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günlük değil ama mektuplar yazmaya başladım :) Bence de kesinlikle yazılmalı.

Ama ben yazmayı hep sevdim, ilk okuldan bu yana günlük şeklinde olmayan ama kendime yazdığım mektuplarla dolu arşivim :)
Valla çok süper tebrik ederim
Benim işten vaktim kalsa bende birşeyler karalayacaktım ama olmadı. Anca günlüğe yazmakla geçiştirdim bu dönemi. Buna da şükür

benimde cnm 5 6 7. Haftalarda karından gozukmuyo sebebi rahim tersligi ve ben doğumda yaptım halada aynı buarada geçen 8+2de devlette karından gözüktü 12de hayli hayli gozukur

İyi aksamlar hanimlar. 1 haftadir sabah ve geceleri bulantim var. Henuz 3 kez istifra ettim. Edince bir nebze rahatliyor insan. Ogurmekten icim disima cikti. Yine de sukur. Belirtim yok, hepsi kayboldu diye dusunurken gumbur gumbur geldi bu.

Gecen Instagram’a hikaye atmistim. Arayan arayana hamile misin diye. Alnimda mi yaziyor anlamiyorum ki.

Son düzenleme:
Gecmıs olsun ınsallah kolay atlatırsın benıde anlayanlar oldu ama sebebı normalde hıkaye daha cok atardım haftasonları hep gezdıgım ıcın sımdı gezmelerım azaldı atıncada hamılemısınnsoruları yoneldı belkı sende ole bı durum vardır:)

Sagol guzelim. İnsallah. Ben ayda 1-2 hikaye atarim en fazla. Cumartesi gece atmistim bir tane. Azaltma da artirma da yok anlayacagin.

Kuzu ne durumda şuan? Idrar birikmiş olduğu için çizgimi anlayamadim pembeyede benziyor tutturdun mu kız bu sefer hadi inşallah ya bi sen bide yusrayi bekliyorum dört gözle

İnşallah canım leke devam ediyor
Bi test daha aldırdım yarın ilk idrarla yapmak için
Nöbetçi bi evzane vardı albi marka almış eşim

Vallahi ben de hiçbir şeyim yok çok iyiyim derken nazar değdirdim herhalde ya. Bir anda tuttu baş ağrısı ve bulantı. Yataktan çıkamıyorum

Allah yardimcimiz olsun, guc kuvvet versin. Agri icin nane yagi surun sakaginiza. İnsallah size de gelir.

Valla abla inşallah başlamaz kusmalarin diğerini yazmak zor geliyor direk kabaca yaziyorum bende bazen hikayede atıyım diyorum sonra vazgeçiyorum

Gezmek ne kelime yemek yemeye giderken bile midem alt üst oluyor bende aktif kullanıyordum ama resim çekilmeye halim bile olmuyor burası dışında başka yerde takilmaz oldum

Valla abla inşallah başlamaz kusmalarin diğerini yazmak zor geliyor direk kabaca yaziyorum bende bazen hikayede atıyım diyorum sonra vazgeçiyorum

İnsallah canim ya. Ayni kapiya cikiyor sonucta nasil yazdigin onemli degil. Duyurmak istemiyorsan atma bence. Bana soranlarin hep cocugu var tecrubeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…