- 13 Mart 2019
- 13.953
- 48.456
- 598
Amin canım tam o yumurtlama donemınde birleşme olursa yüksek ihtimal gebelik oluyor bende oyle olmustu pat diye hamile kaldımTakip et allah sana da bi bebiş versin insallah
Uyusmazlik ignesi 3 ay gecerliymis o yuzden gerek yokmuş
Sağol canım cevap için teşekkür ederim
İnşallah gebeyimdir çok zor gibi duruyor ama
Oy maşallah ya tüylerim ürperdi minnacık bişeyler Allahım sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallahKüçük bebeğimle biz geldik☺
Şükür ki öyle kanama alanı, kan birikintisi falan yokmuş. İlk iş kalbini dinlemek istedim. Herşey yolunda, pıt pıt atıyordu kalbimiz
Ayın 30unda ikili testim var.
Cinsiyet sordum2-3 haftaya söylerim dedi. İnşallah nazlı bebem saklamazda gösterir.
İkili teste tok karınla ve sıkışık gel bebeği güzelce inceleyeceğiz dediSizinde aklınızda bulunsun canlarım.
Cok sevındımm canım kanaman devam edıyor mu onunnla ılgılı ne dedı neden olmusKüçük bebeğimle biz geldik☺
Şükür ki öyle kanama alanı, kan birikintisi falan yokmuş. İlk iş kalbini dinlemek istedim. Herşey yolunda, pıt pıt atıyordu kalbimiz
Cinsiyet sordum2-3 haftaya söylerim dedi. İnşallah nazlı bebem saklamazda gösterir.
İkili teste tok karınla ve sıkışık gel bebeği güzelce inceleyeceğiz dediSizinde aklınızda bulunsun canlarım.
Kan uyuşmazlığı varsa doktorunla paylaş lekelenmen olduğunda ya da kanaman oldugunda 72 saat icin de uyusmazlik ignesi vurunman gerek. Test yapiliyo öncesinde indireck coombs diye ona göre iğne yapiyolar. Uyusmazlik ignesi diyeCanım uyuşmazlık mı var sizde
Bizdede var ne iğnesi bu
Amin canım inşallahOy maşallah ya tüylerim ürperdi minnacık bişeyler Allahım sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah
Bilmiyorum ki canım doktor da bilemedi sordum ama. İlişki yasak, ağır kaldırma, çok yorulma dedi. Progestana devam öyle..Cok sevındımm canım kanaman devam edıyor mu onunnla ılgılı ne dedı neden olmus
Uyuşmazlık varKan uyuşmazlığı varsa doktorunla paylaş lekelenmen olduğunda ya da kanaman oldugunda 72 saat icin de uyusmazlik ignesi vurunman gerek. Test yapiliyo öncesinde indireck coombs diye ona göre iğne yapiyolar. Uyusmazlik ignesi diye
Cok guzel ya cuma da benim rutin muaynem var hareket ettigini bi goremedim.cok heyecanliyimKüçük bebeğimle biz geldik
Aynen canım sorun olsa olurdu ogun zaten sen kendıne dıkkat edıceksın benımde ıkılı test 8subattaAmin canım inşallah
Bilmiyorum ki canım doktor da bilemedi sordum ama. İlişki yasak, ağır kaldırma, çok yorulma dedi. Progestana devam öyle..
Şuan hala geliyor ama açık kahverengiye döndü böyle böyle kesilecek umuyorum ki.
Cok guzel ya cuma da benim rutin muaynem var hareket ettigini bi goremedim.cok heyecanliyim
Yaa sen Cuma’ya gittiğinde kocaman olmuş olacak :)) cinsiyet bile söyler belki sanada. Elini kolunu hareketini de net göreceğinden eminim hadi bakalım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımCok guzel ya cuma da benim rutin muaynem var hareket ettigini bi goremedim.cok heyecanliyim
Ediyorum ediyorum rapor alıp dinlenmek bile iyi geldi vallahi.Aynen canım sorun olsa olurdu ogun zaten sen kendıne dıkkat edıceksın benımde ıkılı test 8subatta
Evet zaman cabuk geçıyor:) ama kontrol surelerı uzunEdiyorum ediyorum rapor alıp dinlenmek bile iyi geldi vallahi.
ayy hepimizin ikili test zamanı bile geldi ne çabuk ya hızlı geçti sanki. Ya da bana mı öyle geldi
Selamlar güzel anneler
Ben hamile değilim ama size bi şey sormak için geldim
Yerleşme kanaması yaşayan oldu mu aranızda
3 gündür lekelenmem var
Kahve rengi, koyu kahve ve bordo şeklinde sildikçe gelen akıntım var
Reglim biteli 10 gün oldu
İlk kez böyle bişey yaşıyorum
Test yapsam eğer gebelik varsa çıkar mı ?
3 kilo verdım ben 1 haftada kusmaktan . Ama şimdi iyiyim hamdolsun sabahları kaşar ekmek yiyorum tutuyor midemi . suyuda yudum yudum ıcıyorum . arada ağzıma muz ayva falan atıyorum bırde aksam yemegınde haşlama falan yıyorum . kahvaltı rutınım kaşar ekmek ama :)
Ediyorum ediyorum rapor alıp dinlenmek bile iyi geldi vallahi.
ayy hepimizin ikili test zamanı bile geldi ne çabuk ya hızlı geçti sanki. Ya da bana mı öyle geldi
Birde beni düşün 2+6 günlükken öğrendim.ya hiç valla çabuk geçmedi bana açıkçası
hala bir karın yok hareketlenme yok.
zaten çabucak olsun istiyorum
Geçen doktor erkek gibi görünüyo dedi ama ben kendi doktorum ne dicek onu merak ediyorumYaa sen Cuma’ya gittiğinde kocaman olmuş olacak :)) cinsiyet bile söyler belki sanada. Elini kolunu hareketini de net göreceğinden eminim hadi bakalım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?