2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Küçük bebeğimle biz geldik
Şükür ki öyle kanama alanı, kan birikintisi falan yokmuş. İlk iş kalbini dinlemek istedim. Herşey yolunda, pıt pıt atıyordu kalbimiz
Ayın 30unda ikili testim var.
Cinsiyet sordum 2-3 haftaya söylerim dedi. İnşallah nazlı bebem saklamazda gösterir.
İkili teste tok karınla ve sıkışık gel bebeği güzelce inceleyeceğiz dedi Sizinde aklınızda bulunsun canlarım.

Eklentiler

• 4F62683E-6C78-4BBF-A6F9-6AFE85697A77.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 57
Oy maşallah ya tüylerim ürperdi minnacık bişeyler Allahım sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah

Cok sevındımm canım kanaman devam edıyor mu onunnla ılgılı ne dedı neden olmus

Canım uyuşmazlık mı var sizde

Bizdede var ne iğnesi bu
Kan uyuşmazlığı varsa doktorunla paylaş lekelenmen olduğunda ya da kanaman oldugunda 72 saat icin de uyusmazlik ignesi vurunman gerek. Test yapiliyo öncesinde indireck coombs diye ona göre iğne yapiyolar. Uyusmazlik ignesi diye

Oy maşallah ya tüylerim ürperdi minnacık bişeyler Allahım sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah
Cok sevındımm canım kanaman devam edıyor mu onunnla ılgılı ne dedı neden olmus
Bilmiyorum ki canım doktor da bilemedi sordum ama. İlişki yasak, ağır kaldırma, çok yorulma dedi. Progestana devam öyle..
Şuan hala geliyor ama açık kahverengiye döndü böyle böyle kesilecek umuyorum ki.

Uyuşmazlık var
Benim şuan lekelenmem var ama hamile miyim bilmiyorum bi kaç saate test yapıcam

Cok guzel ya cuma da benim rutin muaynem var hareket ettigini bi goremedim.cok heyecanliyim

Aynen canım sorun olsa olurdu ogun zaten sen kendıne dıkkat edıceksın benımde ıkılı test 8subatta

Cok guzel ya cuma da benim rutin muaynem var hareket ettigini bi goremedim.cok heyecanliyim
Yaa sen Cuma’ya gittiğinde kocaman olmuş olacak :)) cinsiyet bile söyler belki sanada. Elini kolunu hareketini de net göreceğinden eminim hadi bakalım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Aynen canım sorun olsa olurdu ogun zaten sen kendıne dıkkat edıceksın benımde ıkılı test 8subatta
Ediyorum ediyorum rapor alıp dinlenmek bile iyi geldi vallahi.
ayy hepimizin ikili test zamanı bile geldi ne çabuk ya hızlı geçti sanki. Ya da bana mı öyle geldi

Merhaba,

Bende oldu. Fakat BAT'dan 5 gün sonra olmuştu. Gebe olduğumu biliyordum. Beta Hcg o gün 5600 küsur idi.
Sadece 2 damla çok açık pembe renkli, afedersiniz günlük pedimde görmüştüm.
Sanırım sizinki için kesin çözüm kan testi yaptırmanız olur.
Allah gönlünüze göre versin.

Ilk zamanlar bende yağsız kasarlı tost yiyordum iyi geliyordu ama bu ara hiç bise iyi gelmez oldu ne yesem kendimi lavaboda buluyorum sonlara yaklaştıkça coştu mübarek

Ediyorum ediyorum rapor alıp dinlenmek bile iyi geldi vallahi.
ayy hepimizin ikili test zamanı bile geldi ne çabuk ya hızlı geçti sanki. Ya da bana mı öyle geldi

ya hiç valla çabuk geçmedi bana açıkçası
hala bir karın yok hareketlenme yok.
zaten çabucak olsun istiyorum

ya hiç valla çabuk geçmedi bana açıkçası
hala bir karın yok hareketlenme yok.
zaten çabucak olsun istiyorum
Birde beni düşün 2+6 günlükken öğrendim.
1 Aralık’ta Ama yinede geçti ya.
ilk hamileliğimde çok göbek bekledim ama 30. Haftada anca hamile olduğum anlaşılır hale gelmişti
Bunda ne zaman çıkacak bende meraktayım

Yaa sen Cuma’ya gittiğinde kocaman olmuş olacak :)) cinsiyet bile söyler belki sanada. Elini kolunu hareketini de net göreceğinden eminim hadi bakalım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Geçen doktor erkek gibi görünüyo dedi ama ben kendi doktorum ne dicek onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…