• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çoğunlukla günlerim böyle geçiyor canım. Yaptığım bir şeyde yok yorulayım😂

Artık dışarda bile duramıyorum uykudan. Yalvarıyorum eşime eve gidelim uyucam diye😂😂
Ayy inşallah bizimde öyle bir anda geçer.2.trimestere geçtin demek vay bee 😍
Valla geçtim sonunda, içi rahatlıyor insanın nedense 😍
Kızlar karnınız cıktı mı ben tayttan baska bısey gıyemıyorum
Benim çıktı canım. Hamile pantolonu ve bol bol tayt aldım çünkü diğerleri olmuyor artık 😥

Valla geçtim sonunda, içi rahatlıyor insanın nedense 😍

Benim çıktı canım. Hamile pantolonu ve bol bol tayt aldım çünkü diğerleri olmuyor artık 😥
Ya senın haftan buyuk ben daha 9dayım normal mı acaba

Ben doğum sonrası beden beden küçülmüştüm 😂 bu nedenle bi beden bi beden farklı ebatta pantolonlarım var. Göbek iyice çıkana kadar onları giyicem sırayla😊. Sonra alırım hamile pantolonu.

Benimde göbüş belli oluyor artık. İkinciler daha çabuk çıkıyor diorlardı doğruymuş

Kızlar istanbulda oturan varsa cuma fındıkzade pazarında bi kotcu var ünlü markaların kotlarını satıyor . Gebe pantolonlarıda 20,25 tl ve kaliteli ben ondan aldım cok güzel .Tavsiye ederim .

Kızlar istanbulda oturan varsa cuma fındıkzade pazarında bi kotcu var ünlü markaların kotlarını satıyor . Gebe pantolonlarıda 20,25 tl ve kaliteli ben ondan aldım cok güzel .Tavsiye ederim .

allah allah
her cuma oluyorsa anneme söyleyeyim gidebilirse iyi olur.
ben zaten işteyim.

Back