2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende yatabilsem firsat bulsam cocuklardan inan okadar yatabilirim

Ben daha bugün yeni öne aldım) diğer ojemi de asetonla çıkardım ilk defa duydum asetonunuz aseton olduğunu ondan alayım madem:) bi de ben öne kokusu falan çok severim koklamayım artık

Ben daha bugün yeni öne aldım) diğer ojemi de asetonla çıkardım ilk defa duydum asetonunuz aseton olduğunu ondan alayım madem:) bi de ben öne kokusu falan çok severim koklamayım artık
Öne değil oje))

O zamanlar uykuyu kesin özleyeceğiz.
Umarım bebişim uykuyu çok sever

Of oda çok kötü Bend e iki hafta sürdü koku hassasiyeti kusmaya beraber anam ağlamıştı of her dert birbiri den kötü valla allah yardımcımız olsun

Valla duy tükendim bugün ayaklarımı incelerimde bildiğin incelmiş iskelet kalcam yakında bu duruma en çok doktorum sevinecek Heralde
3 kilo verdım ben 1 haftada kusmaktan . Ama şimdi iyiyim hamdolsun sabahları kaşar ekmek yiyorum tutuyor midemi . suyuda yudum yudum ıcıyorum . arada ağzıma muz ayva falan atıyorum bırde aksam yemegınde haşlama falan yıyorum . kahvaltı rutınım kaşar ekmek ama :)

Kızlar günaydın . Ben dün ve bu gün biraz daha iyiyim işe başladım .Bu hafta 3 kilo vermişim dün tartıldım . İyiyim hamdolsun allah bidaha yaşatmasın cok kötü bir hafta geçirdim . Üstelik bende kafamı kaldırınca değil kafamı yastıga falan koydummu baslıyor mide bulantısı kusma . Benimki daha beter cunku ne uyku var ne yemek .Allahım bi daha yaşatmasın inşallah .

Cok gecmıs olsun canım

uyusmazlık herkese vuruluyormu bana hıc bahsetmedıler .
Annenin kan grubu rh negatif, baba rh pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor. Normalde 28. Haftada iğnesi yapılır ancak kanama gibi durumlarda erken haftalarda da yapılıyor canım.
Sende mi negatifsin?

Kızlar karnınız cıktı mı ben tayttan baska bısey gıyemıyorum

Annenin kan grubu rh negatif, baba rh pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor. Normalde 28. Haftada iğnesi yapılır ancak kanama gibi durumlarda erken haftalarda da yapılıyor canım.
Sende mi negatifsin?
yok biz ikimizde pozitifiz o zaman bana gerek yok Anneme yapmıslar uyusmazlık annem negatif .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…