Kızlar uyumaktan artık bitkin düştüm. Kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum.
11.00 - Kahvaltı
12.00-16.00 arası - uyku
19.00 - yemek
19.00-23.00 - uyku
Abartmıyorum gerçekten böyle. Resmen 8 saat uyumuşum
Hamilelikte uyku hali normal diyorlar. Ama bu kadarıda normal mi sizce?
Ben daha bugün yeni öne aldım) diğer ojemi de asetonla çıkardım ilk defa duydum asetonunuz aseton olduğunu ondan alayım madem:) bi de ben öne kokusu falan çok severim koklamayım artık
Ben daha bugün yeni öne aldım) diğer ojemi de asetonla çıkardım ilk defa duydum asetonunuz aseton olduğunu ondan alayım madem:) bi de ben öne kokusu falan çok severim koklamayım artık
Her ne kadar şu cümleden nefret ediyor olsam da sanırım aynısını bende diyeceğim.
Şimdiden uyuyabildiğimiz kadar uyuyup keyfini çıkarmak lazım. Bebek doğduğunda uykusuz yaşamayı öğrenicez çünkü.
Ki inşallah öyle olmaz, gazsız reflüsüz sakin mi sakin yavrularımız olur. Dinimiz amin
Biter biter olumlama yap kötü düşünme elbet geçecek. en rahatı 2. Trimester gerçekten.
Bende de koku hassasiyeti devam. Eşim sabah taze ekmek almış eve. Kokusu tüm evi kapladı. Boş mideyle öğürmekten gözlerim kanlandı bir yandan karnıma ağrı girmeye başladı aynada kendime bakınca korktum
Ekmeği odaya koydum odanın camını açtım kapısını kapattım burnumda peçeteyle olay yerinden uzaklaştım ahaha
3 kilo verdım ben 1 haftada kusmaktan . Ama şimdi iyiyim hamdolsun sabahları kaşar ekmek yiyorum tutuyor midemi . suyuda yudum yudum ıcıyorum . arada ağzıma muz ayva falan atıyorum bırde aksam yemegınde haşlama falan yıyorum . kahvaltı rutınım kaşar ekmek ama :)
Kızlar günaydın . Ben dün ve bu gün biraz daha iyiyim işe başladım .Bu hafta 3 kilo vermişim dün tartıldım . İyiyim hamdolsun allah bidaha yaşatmasın cok kötü bir hafta geçirdim . Üstelik bende kafamı kaldırınca değil kafamı yastıga falan koydummu baslıyor mide bulantısı kusma . Benimki daha beter cunku ne uyku var ne yemek .Allahım bi daha yaşatmasın inşallah .
Kızlar günaydın . Ben dün ve bu gün biraz daha iyiyim işe başladım .Bu hafta 3 kilo vermişim dün tartıldım . İyiyim hamdolsun allah bidaha yaşatmasın cok kötü bir hafta geçirdim . Üstelik bende kafamı kaldırınca değil kafamı yastıga falan koydummu baslıyor mide bulantısı kusma . Benimki daha beter cunku ne uyku var ne yemek .Allahım bi daha yaşatmasın inşallah .
Annenin kan grubu rh negatif, baba rh pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor. Normalde 28. Haftada iğnesi yapılır ancak kanama gibi durumlarda erken haftalarda da yapılıyor canım.
Sende mi negatifsin?
Annenin kan grubu rh negatif, baba rh pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor. Normalde 28. Haftada iğnesi yapılır ancak kanama gibi durumlarda erken haftalarda da yapılıyor canım.
Sende mi negatifsin?