Evet canım bende asetonsuz aseton almıştımBenim bebiş ya gününde gidiyor ya da bir iki gün önden. Hatta en son gittiğimde üç gün öndeydi. Ama benim reglim çok düzenlidir ve yumurtlama gününde döllenme olduğundan eminim sanki
Ben sürüyorummAsetonsuz oje çıkarıcılar var canım onlardan kullanıyorum gratisde fln da var. Ama doktoruma sormadım tabiki
Bu haftaların sorunu sanırımbenim de normalde çok çok nadir ağrırdı başım ama bu aralar feci
Oje konusunu sormadım ama bence sorun olmaz çok ince düşünmemek lazım asetonsuz oje çıkartıcılar var asetona çözüm olarak ama doktorum makyaj yapabilirsin demişti bence ojede sorun olmazOje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor
Bu konuda fikri/bilgisi olan? Hatta doktoruna soran vs var mı?
Organ gelişimi döneminde bazı şeyleri elbette biraz ince düşünüyorum. Güzel oğlumun diyaframı organ gelişim zamanında doğru olarak kapanmış olsaydı şuan kucağımda olacaktı. İnsanların hassasiyetleri farklı olabiliyor. İnce düşünüyorsam sebebi vardırOje konusunu sormadım ama bence sorun olmaz çok ince düşünmemek lazım asetonsuz oje çıkartıcılar var asetona çözüm olarak ama doktorum makyaj yapabilirsin demişti bence ojede sorun olmaz
Oje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor
Cık cık duymamış olayımOje sürmeyi bırak utanmasam günlerce banyo yapmicambu hamilelik beni çok paspal yaptı
anladım canım allah şifa versin hepimize
Cık cık duymamış olayım
Yemezsen enerjiyi nerede bulacaksın kuzu? Normal yani gayet küçülmendeee halsiz olmandaValla duytükendim bugün ayaklarımı incelerimde bildiğin incelmiş iskelet kalcam yakında bu duruma en çok doktorum sevinecek Heralde
Yemezsen enerjiyi nerede bulacaksın kuzu? Normal yani gayet küçülmendeee halsiz olmanda
Biter biter olumlama yap kötü düşünme elbet geçecek. en rahatı 2. Trimester gerçekten.Yiyorum yemez olurmuyum ama önceden bi 15 20 dakka dururdu midemde simdi 5 dakja dursa dua edicemneyse avutuyorum kendimi 12.haftada biter insallah ne kaldiki surda yahu
Ben sürmüyorum, doktora sormadım. Ama dördüncü aydan sonra sürebilirim belki.Oje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor
Uuuu iyi uyumuşsun harbiden. Normaldir heralde canım ya her hamilelik farklı sonuçta. Mesela bende kendimi bildim bileli az uyurum yeter bana. Sen yorgun düşmüşsün büyük ihtimalle iyi olmuş dinlenmişsin.Kızlar uyumaktan artık bitkin düştüm. Kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum.
11.00 - Kahvaltı
12.00-16.00 arası - uyku
19.00 - yemek
19.00-23.00 - uyku
Abartmıyorum gerçekten böyle. Resmen 8 saat uyumuşum
Hamilelikte uyku hali normal diyorlar. Ama bu kadarıda normal mi sizce?
Çok çok çok normal canımm. O kadar çok uyuyordumki kendime inanamıyordum. Ama bebek en hızlı gelişimi bu aylarda yaşıyormuş o yüzden annenin vücudu çok yoruluyor. 12+1 den bildiriyorum gerçekten bir anda geçiyorKızlar uyumaktan artık bitkin düştüm. Kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum.
11.00 - Kahvaltı
12.00-16.00 arası - uyku
19.00 - yemek
19.00-23.00 - uyku
Çoğunlukla günlerim böyle geçiyor canım. Yaptığım bir şeyde yok yorulayımUuuu iyi uyumuşsun harbiden. Normaldir heralde canım ya her hamilelik farklı sonuçta. Mesela bende kendimi bildim bileli az uyurum yeter bana. Sen yorgun düşmüşsün büyük ihtimalle iyi olmuş dinlenmişsin.
Artık dışarda bile duramıyorum uykudan. Yalvarıyorum eşime eve gidelim uyucam diyeÇok çok çok normal canımm. O kadar çok uyuyordumki kendime inanamıyordum. Ama bebek en hızlı gelişimi bu aylarda yaşıyormuş o yüzden annenin vücudu çok yoruluyor. 12+1 den bildiriyorum gerçekten bir anda geçiyoreski düzenim yerine geldi çok şükür hatta artık gece bile uyumak istemiyorum
Her ne kadar şu cümleden nefret ediyor olsam da sanırım aynısını bende diyeceğim.Kızlar uyumaktan artık bitkin düştüm. Kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum.
11.00 - Kahvaltı
12.00-16.00 arası - uyku
19.00 - yemek
19.00-23.00 - uyku
Sanırım en mantıklısı böylesiBen sürmüyorum, doktora sormadım. Ama dördüncü aydan sonra sürebilirim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?