2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
P pembe38 kaç günlerdir baş ağrısıyla savaşıyorum,ben su içemediğime yoruyorum,bir de okuttum kendimi biraz rahatladım,eşim enseme ve başıma masaj yapıyor onlarda iyi geliyor

Evet canım bende asetonsuz aseton almıştım Ama yinede sadece bakışıyoruz emin olamadım bi sizlere sorayım dedim o yüzden.
bakalım başka süren var mıymış meraktayım

Oje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor
Bu konuda fikri/bilgisi olan? Hatta doktoruna soran vs var mı?
Oje konusunu sormadım ama bence sorun olmaz çok ince düşünmemek lazım asetonsuz oje çıkartıcılar var asetona çözüm olarak ama doktorum makyaj yapabilirsin demişti bence ojede sorun olmaz

Oje konusunu sormadım ama bence sorun olmaz çok ince düşünmemek lazım asetonsuz oje çıkartıcılar var asetona çözüm olarak ama doktorum makyaj yapabilirsin demişti bence ojede sorun olmaz
Organ gelişimi döneminde bazı şeyleri elbette biraz ince düşünüyorum. Güzel oğlumun diyaframı organ gelişim zamanında doğru olarak kapanmış olsaydı şuan kucağımda olacaktı. İnsanların hassasiyetleri farklı olabiliyor. İnce düşünüyorsam sebebi vardır
Sürmemeye devam edeyim ben iyisi mi

Oje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor

Oje sürmeyi bırak utanmasam günlerce banyo yapmicam bu hamilelik beni çok paspal yaptı

Valla duy tükendim bugün ayaklarımı incelerimde bildiğin incelmiş iskelet kalcam yakında bu duruma en çok doktorum sevinecek Heralde
Yemezsen enerjiyi nerede bulacaksın kuzu? Normal yani gayet küçülmendeee halsiz olmanda

Yemezsen enerjiyi nerede bulacaksın kuzu? Normal yani gayet küçülmendeee halsiz olmanda

Yiyorum yemez olurmuyum ama önceden bi 15 20 dakka dururdu midemde simdi 5 dakja dursa dua edicem neyse avutuyorum kendimi 12.haftada biter insallah ne kaldiki surda yahu

Yiyorum yemez olurmuyum ama önceden bi 15 20 dakka dururdu midemde simdi 5 dakja dursa dua edicem neyse avutuyorum kendimi 12.haftada biter insallah ne kaldiki surda yahu
Biter biter olumlama yap kötü düşünme elbet geçecek. en rahatı 2. Trimester gerçekten.
Bende de koku hassasiyeti devam. Eşim sabah taze ekmek almış eve. Kokusu tüm evi kapladı. Boş mideyle öğürmekten gözlerim kanlandı bir yandan karnıma ağrı girmeye başladı aynada kendime bakınca korktum
Ekmeği odaya koydum odanın camını açtım kapısını kapattım burnumda peçeteyle olay yerinden uzaklaştım ahaha

Kızlar uyumaktan artık bitkin düştüm. Kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum.
11.00 - Kahvaltı
12.00-16.00 arası - uyku
19.00 - yemek
19.00-23.00 - uyku
Abartmıyorum gerçekten böyle. Resmen 8 saat uyumuşum
Hamilelikte uyku hali normal diyorlar. Ama bu kadarıda normal mi sizce?

Ben sürmüyorum, doktora sormadım. Ama dördüncü aydan sonra sürebilirim belki.

Uuuu iyi uyumuşsun harbiden. Normaldir heralde canım ya her hamilelik farklı sonuçta. Mesela bende kendimi bildim bileli az uyurum yeter bana. Sen yorgun düşmüşsün büyük ihtimalle iyi olmuş dinlenmişsin.

Çok çok çok normal canımm. O kadar çok uyuyordumki kendime inanamıyordum. Ama bebek en hızlı gelişimi bu aylarda yaşıyormuş o yüzden annenin vücudu çok yoruluyor. 12+1 den bildiriyorum gerçekten bir anda geçiyor eski düzenim yerine geldi çok şükür hatta artık gece bile uyumak istemiyorum

Uuuu iyi uyumuşsun harbiden. Normaldir heralde canım ya her hamilelik farklı sonuçta. Mesela bende kendimi bildim bileli az uyurum yeter bana. Sen yorgun düşmüşsün büyük ihtimalle iyi olmuş dinlenmişsin.
Çoğunlukla günlerim böyle geçiyor canım. Yaptığım bir şeyde yok yorulayım
Artık dışarda bile duramıyorum uykudan. Yalvarıyorum eşime eve gidelim uyucam diye
Ayy inşallah bizimde öyle bir anda geçer.2.trimestere geçtin demek vay bee

Her ne kadar şu cümleden nefret ediyor olsam da sanırım aynısını bende diyeceğim.
Şimdiden uyuyabildiğimiz kadar uyuyup keyfini çıkarmak lazım. Bebek doğduğunda uykusuz yaşamayı öğrenicez çünkü.
Ki inşallah öyle olmaz, gazsız reflüsüz sakin mi sakin yavrularımız olur. Dinimiz amin

Ben sürmüyorum, doktora sormadım. Ama dördüncü aydan sonra sürebilirim belki.
Sanırım en mantıklısı böylesi
Benim doktorum rahat biraz ya aman sür der bana kesin ben sorsam
Geçen kalçam ağrıyor yürüyemiyorum üstüne basamıyorum dedim normal dedi
Bir de şakacı biraz. Hamilesin olur öyle şeyler bana olacak değil ya diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…