2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım dun gıtmıssın zatem bısey yokmus cok sukur yarın gıt mutlaka cok gecmıs olsun kafanada bıaeyı takıp sınırlenme bosver gıtsın suanda sen ve bebegınden onemlı bısey yok
Aynen öyle canım haklısın
Bende biliyorum ama insanız işte bazen duygularımızı kontrol edemeyebiliyoruz.
Ama ondan çok ya benim yüzümden birşey olursa diye ağladım dün. Normalde 9-5 olan tansiyonum 13/7,5 çıktı ki benim için aşırı yüksek demek bu. Zaten beni hemen aldılar elim ayağım titriyordu.

Yatak için yataş agu modelini almıştım kızımda çok rahat bir yatak. Yatak önemli beşiğe çok takılma . Beşiğimde ikea gonaat modeliydi gri. Yerim müsait olmadığı için montessori yatak alamamıştım. Yerin müsaitse onlar iyi oluyor yanında uyut bırak, yer yatağı mantığı.

ne kadar sürmüştü bende 1 haftadır var 8 i doldurdum +1 deyim

Bitmediki hala boş kusmalarim bitti sadece yediğimi kusuyorum o bile maffediyor insanı 5.haftada başladı 9.haftada hafifledi bi haftaya yakın hiç kusmadım yine başladı 11.haftam doldu bugün ne zaman bitecek bilmiyorum dört gözle bekliyorum valla bitmesini ama bana iyi gelen en büyük şey 8.haftanın sonunda dört tane serum yedim biri antibiyotik ti ondan sonra üç gün antibiyotik kullandım öyle kendime geldim büyük ihtimalle yine enfeksiyon var vücudumda çarşamba tahlil yaptirtcam

Normal oda alcam ben bu büyük besinlerden sonra kenarları çıkıyor tek kişilik yatak oluyor mantıklı geldi bana bide yan tarafı farmuarli acılan anne yani besigi alicam diye düşünüyorum bebk arabasıda donayı düşünüyorum

Cok guzel canim insallah sende de olmaz catlar Bebisler saglikli olsun onunda caresi bulunur

Dun korkmussunya ondan ole olmus yat dınlen guzelce hıcbır sey olmaz Allahın ıznıyle dun doktorum ole dedı gecen ambulansla hasta geldı kan revan ıcınde kalmıs kesın ıcımden dustu dedım dedi baktık bebek gayet normal yasıyordu dedı ,bebek dusmesı ole kolay sanmayın dedı zorumlu kurtajda bıle kazıyarak alıyoruz cok zor dedı olacak olduktan sonra ben senı 2ay hastanede yatırayım yerınden kaldırmayım olacqksa olur dedı bu seylerı hıc aklından bıle gecırme dedı oyuzdn yat dınlen zaten sorun yokmus ıcın rahat olsun hıcbırseyı kafana takma stres hepımızı en cok olumsuz etkıleyen sey oyuzden uzak durcaz

Canım aman dinlenerek geçir yarın sabaha kadar,hiç bişey takma kafana senden değerli hiç bişey yokbende de acura var yıllardır çok memnunum

Kızlar gördüğüm rüyanın etkisinden çıkamıyorum,kaybettiğim bebeğimde de görmüştüm aynı rüyayıkafama çok takıldı,eşim dişimi çekiyorduo zamanda dişim kendiliğinden düşmüştü,şu dişli tüyalar yakamı bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…