Ben de aynıydım o yüzden söylüyorumAy ne bileyim cok okuyorm boş gebelik dış gebelik kafayı yiycem az kaldı ilk gebeliğim pek bilgi sahibi de değilim inşallah yolunda gider hersey
Inşallah canım valla hayırlısıyla bi gorseydikBen de aynıydım o yüzden söylüyorumama o okuduğun şeylerin olma ihtimali sağlıklı bir gebelik ihtimalinden daha düşük. Allah başa vermesin tabiki ne olacağı bilinmez ama genelde güzel ilerliyor. Tadını çıkarmaya bak☺
dış gebelik bos gebelik kese olusmadan da anlasılabılyıromus :) benim doktorum rahim duvarın kalınlaşmış demekki normal bir gebelik geçireceksin demişti.Ay ne bileyim cok okuyorm boş gebelik dış gebelik kafayı yiycem az kaldı ilk gebeliğim pek bilgi sahibi de değilim inşallah yolunda gider hersey
ultrason zararlı değil mr da cok zararlı değil tomografi , grafi tarzı şeyler zararlı direk radyasyon yayıyor. Ama onda bile bir kere bilmeden girdiyseniz bi sorun olmaz deniyor. Bende sağlık sektöründe çalışıyorumda bu tür seyleri hep merak edip araştırmıştım :)Gunaydin kizlar. Aklima bir sey takildi. Keseydi kalp atisiydi, tahlildi derken nerdeyse her hafta bir kez doktor kontrolu oldu. Acaba ultrason zararli olabilir mi?
Onu da sordum canım, ses dalgaları olduğu için zarar vermiyor. Zaten bir süre bu kadar sık giriyorsun kalp atışından sonra ayda 1Gunaydin kizlar. Aklima bir sey takildi. Keseydi kalp atisiydi, tahlildi derken nerdeyse her hafta bir kez doktor kontrolu oldu. Acaba ultrason zararli olabilir mi?
Bize güzel haberlerini ver bugünInşallah canım valla hayırlısıyla bi gorseydikondan sonra da cinsiyet meragi baslar ikili tarama falan derken oo dert biter mi
Yaa benim doktorum daha hiç bakmadı sadece kan verdim ultrason için cok erken dedi bugüne gün verdi bakalım. Inşallah normaldir herseydış gebelik bos gebelik kese olusmadan da anlasılabılyıromus :) benim doktorum rahim duvarın kalınlaşmış demekki normal bir gebelik geçireceksin demişti.
eğer düzenli adet oluyorsanız 2 gün daha bekleyin ve test yapın :) bazen yerleşme kanaması olabiliyormus ama bende olmadı.Kizlar merhaba hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucaginiza alırsınız insallah benim bı sorum olacakti yaşayanlar varsa cevap yazabilirmi. Ben 4 aralikta adet oldum normal sürdü ve bitti daha sonra 19 aralikta tekrar kahverengi pembemsi leke geldi sonra bı daha olmadi bu yerlesme kanamasi olabilrmi yoksa baska biseymi cevap yazarsaniz sevinirim ☺
karından hiçbirşey ghorunmuyor evet o yüzden vajinal baktı doktorum ordan rahmı daha yakın oldugu ıcın net gorebılıyorsun .Kalp atısını duyana kdar alttan bakacağız dedi . Bol şans güzel haberlerini bekliyruz :)Yaa benim doktorum daha hiç bakmadı sadece kan verdim ultrason için cok erken dedi bugüne gün verdi bakalım. Inşallah normaldir hersey
Teşekkür ederim canım inşallahkarından hiçbirşey ghorunmuyor evet o yüzden vajinal baktı doktorum ordan rahmı daha yakın oldugu ıcın net gorebılıyorsun .Kalp atısını duyana kdar alttan bakacağız dedi . Bol şans güzel haberlerini bekliyruz :)
Evet, artik 1 ay sonra gel dedi. O zamanda 1 ay nasil gecicek diye dusunurum :)Onu da sordum canım, ses dalgaları olduğu için zarar vermiyor. Zaten bir süre bu kadar sık giriyorsun kalp atışından sonra ayda 1
Duzenli degil maalesef ama yerleşme kanamasi bu kadar erken mi olur onuda bilmiyorum ilk hamileliğimde olmamistieğer düzenli adet oluyorsanız 2 gün daha bekleyin ve test yapın :) bazen yerleşme kanaması olabiliyormus ama bende olmadı.
Buyuk kizda 19+1=20 20-9=11 tek erkek
Ortanca kizda 22+7=29 29-9=20 cift kiz
Kucuk kizda 23+2=25 25-9=16 cift kiz
Benim hesaba gore en buyuk kizda tutmuyor sadece.
Merhaba kızlar.
Benim durumum tam kesinleşmediği için biraz sessiz takip ediyorum sizleri.
Kalp atışı duyan arkadaşların da sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı pıtpıtları duymayan bizlere.
Yarın yine haftalık kontrolüm var. Umarım sağlıkla ilerlemiştir ve kalbi duyarız. Benim için de dua eder misiniz ?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah1 düşükten 5 yıl sonra tekrar hamile kalmıştım ama galiba aranızdan ayrılıyorum. Bebişimin kesesini bugün gördüm doktor saglıklı görünüyor dedi ama 2 saat sonra çıkan kan sonuçları beni çok üzdü İlk beta hcg 2499 çıkmıştı bugün yaptığım 2246 ya düşmüş bunun yanında progestronum 0.3 E düşmüş. Doktorum tlf da bu gebelik gerçekleşmez rahmin bebeği tutamaz dedi , ısrarımla progestron yazdırdım bir umut
GünaydınGünaydın herkese
GünaydınGünaydın arkadaşlar
Günaydın
ultrason zararlı değil mr da cok zararlı değil tomografi , grafi tarzı şeyler zararlı direk radyasyon yayıyor. Ama onda bile bir kere bilmeden girdiyseniz bi sorun olmaz deniyor. Bende sağlık sektöründe çalışıyorumda bu tür seyleri hep merak edip araştırmıştım :)
Buyuk kizda 19+1=20 20-9=11 tek erkek
Ortanca kizda 22+7=29 29-9=20 cift kiz
Kucuk kizda 23+2=25 25-9=16 cift kiz
Benim hesaba gore en buyuk kizda tutmuyor sadece.
Küçük kızda ben 24 yaşındayım amaoda tutmuyor öyleyse. 9 şubat sat 14 gün yumurtlama ekle zaten doğum tarihim geçmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?