- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Amin canim ins. Valla erkeklerde fena yaramaz oluyorDemek km normal canım benimde sol şiş ve acıyor sağa göre daha fazla.
Ya ilk erkek geçiyordu ama derinden daha bir ses kız kız diyor ne bileyim belki de 3 kızı var ya dediğin gibi ondan kafam karışıyor. Oğlum olmasını istediğimden herhalde diğer anneler gibi hissedemiyorum. Sanırım sende benim gibi olacaksın. Şunun şurasında 8-9 haftaya çıkar. Ben kız yazdırdım ama inşallah evlat hasreti ile yananlara Rabbim verdikten sonra benimde içimdeki evladımı hayırlı sağlıklı bir erkek evlat eyler. İnşallah sana da hayırlı bir kız evlat verir. Kızlar bambaşka oluyorAllah iki meyveyi de tattırsın inşallah
Yok canım ne kusuru
Bende kendimi bildim bileli kızım olsun istemiştim ama oğlumda hep erkek hissettim
O yüzden erkek olduğunu öğrendiğimde hiç garipsemedim çok çabukta kabullendim.
Oğlumu kaybedince de anladım ki evlat her şekilde evlat ister kız ister erkek olsun.
Canından can daha ötesi yok. Ama dediğin gibi insan kendinde olmayana heves etmeye, istemeye meyilli canım ve bu insani bu duygu çok çok normal.
Herkesin gönlünden geçen olsun inşallah
Eğer çift tek muhabbeti ise bende tutmuyor. 17.11.2019 17.02.1990. Rabbim ne verdi yaw artık bize tevekkül etmek düşüyorAmin canim ins. Valla erkeklerde fena yaramaz oluyorson adet tarihinle dogum tarihini yazarmisin birsey bakicsm bakalom sonra tutucakmi
Ben daha doktora gitmedim. Eğer öyle ise erken döllenme dir herhaldeGünü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Ben 3 doktora gittim bu zamana kadar. Hepsi farklı söyledi.Günü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Kizlardami tutmadiEğer çift tek muhabbeti ise bende tutmuyor. 17.11.2019 17.02.1990. Rabbim ne verdi yaw artık bize tevekkül etmek düşüyor
yazarım canım,keseyi gördük başka bi açıklama yapmadı buradaki devletinde çok eskiymiş gerçekten vasat cihaz,kötü düşünme ne olur canımProgesteron yapılırsa sonucunu mutlaka bana bildir canım, keseyi de göremedik ya geç döllenme yâda cihazlar eski bilemiyorum vajinal ultrason da bakmadı. Sen gördün mü canım
oyyy maşallahhKizlar ben de sonunda bebisimi gördüm neredeyse haftasını yakalamış .kalbi de pıt pıt atıyordu.
gözünaydın canımMerhaba arkadaslar bende bugun kontrole gıttım 5+5 cıkıyordu sata göre ama ultrasonda 5+2 göründü, keseyi ve nokta gıbı de bıseyler gördü bos gebelık degıl deıd 10 gun sonraya gün verdı daha onceden de kimyasal gebeliğim oldugu ıcın önlem amaclı progestan verdi simdilik hersey normal
maşallah meleğineMerhaba hanımlar, Kontrolden geliyorum. Allah’a şükür değerler hafta ile uyumlu, kalp atışı pıt pıt pıtDoktorun bana tavsiyesini sizinle de paylaşmak istiyorum. Suyu sadece gündüz değil, geceleri gerekirse alarm kurarak kalkıp içmemiz gerekiyor. Bunu bana geçenki gebeliğimde de söylemişti, geceleri uykum kaçtığı için sürekli ićiyorum ben. Şu haftalarda en önemli şey su arkadaşlar. Ben 3,5 litre içiyorum genelde, 4’e bile çıkabilirsin dedi.
Premesis plus olan folik asiti, Pregnacare olarak değişti. İlaveten günde 1 fıs D vitamini (bunu da kullanıyordum).
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah.
erken döllenme olabilir canım ama böyle ilk haftalarda 3-5gün değişebiliyor bu değerler,henüz minik o yüzden duymamışsınızdır,bi daha ki haftaya duyarsınız büyük ihtimalleGünü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Sata göre 7+1dim geçen gün ama doktor 7+4 dedi.Günü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Ciğerleri gelişmemişti canım diyafram zarı tam kapanmadığı için. 3 gün savaştı meleğimCanım yanlış mı anladım kaybedince mi dedin? Eğer öuleh ise ne büyük bir acı. Neden böyle birley oldu?
kesenizin boyutu ne kadar. şoyle bir hesap varmis nette okudum keseniz capı(mm olarak)+30=cikan sonuc / 7 .....gebelik gununuzu veriomus.Günü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Ortalama değer o ama.. Ortalama 1 mm büyümesi beklenir..kizlar beni yine dusunceler sardi.kese gunde 1mm buyuyomus ya benim 8 bucuk gunde 7mm buyumushic bakmismiydiniz 2 ultrason kesenizin tam olarak dogru buyup buymedigine.benim gibi olan varmi
Bilmem ben bilinçsizce yazdım onu. Büyük kız 2010 ayı 3 ocak sat, ortanca 2012 temmuz, en küçük 2014 9 şubat son adet bak bakalımKizlardami tutmadi
her gittigimde doktora bidaha takmicam arastirmicam dusunmicem diyorum ama doktora gitme surem uzadikca kafamda tekrar kurmaya basliyorum.napcam bilmiyorum boyle herhaftada ultrasona girilmezkiOrtalama değer o ama.. Ortalama 1 mm büyümesi beklenir..
Öyle olsa bile 1 mm için kendini strese sokmak bebeği daha çok etkiler emin olabilirsin.
Biraz rahatla canım akışına bırak bazen çok bilmek, öğrenmekte iyi değil.
Sata göre 7+1dim geçen gün ama doktor 7+4 dedi.
Ama benimki doğru çünkü 3 gün erken yumurtlamıştım. Adete 1 hafta kala hamile olduğumu öğrenmiştim.
He şöyle birşey de var milimlik oynama bile haftası halkında yanılmaya yol açabiliyor ama (+) ve (-) 3 gün. Daha fazlası erken/geç döllenme diye geçer.
ilerleyen zamanlarında tarihiniz tam oturur canım. Belli olur net olarak
Ciğerleri gelişmemişti canım diyafram zarı tam kapanmadığı için. 3 gün savaştı meleğim
Allah yardımcın olsun canımÇok kusuyorum çok fenayım. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Çocuğuma bakamayacak durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?