2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin canim ins. Valla erkeklerde fena yaramaz oluyor son adet tarihinle dogum tarihini yazarmisin birsey bakicsm bakalom sonra tutucakmi

Günü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum

Canım yanlış mı anladım kaybedince mi dedin? Eğer öuleh ise ne büyük bir acı. Neden böyle birley oldu?

Amin canim ins. Valla erkeklerde fena yaramaz oluyor son adet tarihinle dogum tarihini yazarmisin birsey bakicsm bakalom sonra tutucakmi
Eğer çift tek muhabbeti ise bende tutmuyor. 17.11.2019 17.02.1990. Rabbim ne verdi yaw artık bize tevekkül etmek düşüyor

Günü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Ben 3 doktora gittim bu zamana kadar. Hepsi farklı söyledi.
Son adet tarihime göre olması gereken 7+5. Biri 7+1, biri 7+3, diğeri 7+5 olduğunu söyledi . Hangisi doğru bilemiyorum.

Kizlar ilk dönemlerde ölçülen değerler farklılık gösterir bi milim oynasa tarih degisiyo

Progesteron yapılırsa sonucunu mutlaka bana bildir canım, keseyi de göremedik ya geç döllenme yâda cihazlar eski bilemiyorum vajinal ultrason da bakmadı. Sen gördün mü canım
yazarım canım,keseyi gördük başka bi açıklama yapmadı buradaki devletinde çok eskiymiş gerçekten vasat cihaz,kötü düşünme ne olur canımBaşka doktora daha mı gitsen cihaz farkı olur belki
Kizlar ben de sonunda bebisimi gördüm neredeyse haftasını yakalamış .kalbi de pıt pıt atıyordu.
oyyy maşallahh
gözünaydın canımbende sadece kese gördüm bugün 5+3,teee 2hafta sonraya çağırdı kalp için
maşallah meleğinebende bol bol su içmeye çalışıyorum herşey midemi yakıyor su bile
erken döllenme olabilir canım ama böyle ilk haftalarda 3-5gün değişebiliyor bu değerler,henüz minik o yüzden duymamışsınızdır,bi daha ki haftaya duyarsınız büyük ihtimalle

Kizlar her ultrason olcumu farklidir. Kafaniz karismasin yumurtlama donemini bilenler varsa ona gore hesaplayin. Zaten doktorlarin hesabina gore bize 2 haftaya yakin fazla soyluyorlar.

Sata göre 7+1dim geçen gün ama doktor 7+4 dedi.
Ama benimki doğru çünkü 3 gün erken yumurtlamıştım. Adete 1 hafta kala hamile olduğumu öğrenmiştim.
He şöyle birşey de var milimlik oynama bile haftası halkında yanılmaya yol açabiliyor ama (+) ve (-) 3 gün. Daha fazlası erken/geç döllenme diye geçer.
ilerleyen zamanlarında tarihiniz tam oturur canım. Belli olur net olarak
Canım yanlış mı anladım kaybedince mi dedin? Eğer öuleh ise ne büyük bir acı. Neden böyle birley oldu?
Ciğerleri gelişmemişti canım diyafram zarı tam kapanmadığı için. 3 gün savaştı meleğim

kesenizin boyutu ne kadar. şoyle bir hesap varmis nette okudum keseniz capı(mm olarak)+30=cikan sonuc / 7 .....gebelik gununuzu veriomus.

kizlar beni yine dusunceler sardi.kese gunde 1mm buyuyomus ya benim 8 bucuk gunde 7mm buyumus hic bakmismiydiniz 2 ultrason kesenizin tam olarak dogru buyup buymedigine.benim gibi olan varmi

kizlar beni yine dusunceler sardi.kese gunde 1mm buyuyomus ya benim 8 bucuk gunde 7mm buyumus hic bakmismiydiniz 2 ultrason kesenizin tam olarak dogru buyup buymedigine.benim gibi olan varmi
Ortalama değer o ama.. Ortalama 1 mm büyümesi beklenir..
Öyle olsa bile 1 mm için kendini strese sokmak bebeği daha çok etkiler emin olabilirsin.
Biraz rahatla canım akışına bırak bazen çok bilmek, öğrenmekte iyi değil.

her gittigimde doktora bidaha takmicam arastirmicam dusunmicem diyorum ama doktora gitme surem uzadikca kafamda tekrar kurmaya basliyorum.napcam bilmiyorum boyle herhaftada ultrasona girilmezki ama aldim yine randevu dusunmeden duramiyorum

Çok üzüldüm canım. Allah yerini sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun bu ben işinde yüzün gülsün inşallah.
Çok kusuyorum çok fenayım. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Çocuğuma bakamayacak durumdayım.
Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…