Valla yatağa giriyorum saatlerce uyuyamıyorum ısınamadığımdan. İnşallah buda geçecek. Allahım hayırlısını nasip etsinHamilelikte oluyormuş kızlar. Ben hamile değilken bile ayaklarım hep üşürdü. Aynı şekilde devam ediyor. Geceleri hep sıcak su torbasını ayaklarımın oraya koyar öyle ısınabilirim anca.
Şimdi baktım listeye eklemişim. Ay cinsiyet de erkek yazmışsın inşallah hayırlısı ile tutar.Hamilelikte oluyormuş kızlar. Ben hamile değilken bile ayaklarım hep üşürdü. Aynı şekilde devam ediyor. Geceleri hep sıcak su torbasını ayaklarımın oraya koyar öyle ısınabilirim anca.
erken değil aslında zaten Aç ya da tok fark etmiyor canım kan alınacak sadece aklına takıldıysa özel numarası varsa bir ara istersenCanım benim de 18 ocakta randevum var, gittiğim de 11+4 olacak. İkili tarama yapar mı? Yoksa erken mi?Bana bir şey demedi.
Mide bulantisindan daha zor derken ? Keşke ayaklarım buz tutsada midem hiç bulanmasaBenim de kasık ağrım oluyor ara ara ama en büyük sıkıntı ayaklarım buz kesiyor ısınmıyor. Doktora gitmek istiyorum aslında bende merak ediyorum gerçekten var mı diye
Acaba neden öyle oluyor mide bulantısından daha zor sanki bu
Özellerde bazen söylüyorlarmışyazarım buraya belki .bakalım ilk kim öğrencek cinsiyeti.
Mide bulantisindan daha zor derken ? Keşke ayaklarım buz tutsada midem hiç bulanmasa
Senin ikinci gebelik demi? Farklılık varmı hamileliğinde?yazarım buraya belki .bakalım ilk kim öğrencek cinsiyeti.
ikinci canım ikiside apayrı .kızım var .onda orta kulak iltihabı yaşadım çok.ama onun dışında ne bir ağrı ne birşey.bunda gecen haftaya kadar bulantı yasadım sudan bile tiksindim.kuru bir bulantı.kasık agrım çok oldu.kızımda çok rahat gecırdım.bunda cok uykum var halsizimSenin ikinci gebelik demi? Farklılık varmı hamileliğinde?
6. haftaBebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz kızlar? Benim 6. Hafta başladı yarın randevum var merakla bekliyorum
6+1de vajınal olarak gordumBebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz kızlar? Benim 6. Hafta başladı yarın randevum var merakla bekliyorum
bende var .çare bulamadımKızlar kabız olan var mı ya aşırı rahatsizim napcam
Bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz kızlar? Benim 6. Hafta başladı yarın randevum var merakla bekliyorum
ikinci canım ikiside apayrı .kızım var .onda orta kulak iltihabı yaşadım çok.ama onun dışında ne bir ağrı ne birşey.bunda gecen haftaya kadar bulantı yasadım sudan bile tiksindim.kuru bir bulantı.kasık agrım çok oldu.kızımda çok rahat gecırdım.bunda cok uykum var halsizim
bende var .çare bulamadım
Bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz kızlar? Benim 6. Hafta başladı yarın randevum var merakla bekliyorum
Gerçekten mi ben de alıcam bakalım İnşaMerhaba arkadaşlar, dün eczaneden 35 tl ye basit bir bulantı bilekliği aldım, bence oldukça işe yaradı
5+4 iken karından görüldü. İnşallah sen de yarın görürsün bebişini.
)Ben 5 yildir hamile kalmayi bekliyordum. 9 yasinda bir kizim var. bendeki belirtisi hemen hemen hic yok sadece son 10 gündür huzursuz bacak sendromu başlamıştı gecelerı uyuyamıyorum bu yüzden. Birde göbek fıtığım var bebek büyüdükçe ne olacakyarın doktor randevum var inşAllah güzel haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?