2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hamilelikte oluyormuş kızlar. Ben hamile değilken bile ayaklarım hep üşürdü. Aynı şekilde devam ediyor. Geceleri hep sıcak su torbasını ayaklarımın oraya koyar öyle ısınabilirim anca.
Valla yatağa giriyorum saatlerce uyuyamıyorum ısınamadığımdan. İnşallah buda geçecek. Allahım hayırlısını nasip etsin

Hamilelikte oluyormuş kızlar. Ben hamile değilken bile ayaklarım hep üşürdü. Aynı şekilde devam ediyor. Geceleri hep sıcak su torbasını ayaklarımın oraya koyar öyle ısınabilirim anca.
Şimdi baktım listeye eklemişim. Ay cinsiyet de erkek yazmışsın inşallah hayırlısı ile tutar.

Canım benim de 18 ocakta randevum var, gittiğim de 11+4 olacak. İkili tarama yapar mı? Yoksa erken mi? Bana bir şey demedi.
erken değil aslında zaten Aç ya da tok fark etmiyor canım kan alınacak sadece aklına takıldıysa özel numarası varsa bir ara istersen

Mide bulantisindan daha zor derken ? Keşke ayaklarım buz tutsada midem hiç bulanmasa

Mide bulantisindan daha zor derken ? Keşke ayaklarım buz tutsada midem hiç bulanmasa

Ben diğerlerinde hep kustum biliyorum be kadar zor olduğunu ama en azından kusunca bi ferahlık geliyor. Bunda çözüm bulamadım ayaklarıma. Tabi her insanın kendi çektiği daha zordur. Ama güzel düşünelim güzel olsun. İnşallah kısa sürede geçer bulantıların

izmirde olan varmı aranızda .izmirde olanlar hangi doktora gidiyorlar.arkadaşlar burda sorunu olan anne adayları .lütfen kendinizi başka annelerle mukayese edip boşyere canınızı sıkmayın.her hamilelik farklı her anne farklı.doktorunuza danışın rahatsızlığınız varsa.içinizi ferah tutun.

Bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz kızlar? Benim 6. Hafta başladı yarın randevum var merakla bekliyorum

Senin ikinci gebelik demi? Farklılık varmı hamileliğinde?
ikinci canım ikiside apayrı .kızım var .onda orta kulak iltihabı yaşadım çok.ama onun dışında ne bir ağrı ne birşey.bunda gecen haftaya kadar bulantı yasadım sudan bile tiksindim.kuru bir bulantı.kasık agrım çok oldu.kızımda çok rahat gecırdım.bunda cok uykum var halsizim

Bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz kızlar? Benim 6. Hafta başladı yarın randevum var merakla bekliyorum

Ben 5+1 de kese göründü henüz gitmedim.

Allah gönlüne göre versin. Benim üç çiçeğim var ben bilmem ama kızı ve oğlu olan anneler hamileliğin farklı geçerse değiştir derler hep. Birde kızında hatırlıyor musun hangi göğsün büyüktü? Şimdi hangisi büyük?
bende var .çare bulamadım

Çor berbat birşey kabızlık ya. Bende de Oluyor ama sürekli değil. Birde gaz sancısı yaşıyorum sıklıkla.

Ben 5 yildir hamile kalmayi bekliyordum. 9 yasinda bir kizim var. bendeki belirtisi hemen hemen hic yok sadece son 10 gündür huzursuz bacak sendromu başlamıştı gecelerı uyuyamıyorum bu yüzden. Birde göbek fıtığım var bebek büyüdükçe ne olacak yarın doktor randevum var inşAllah güzel haberler alırım

5+4 iken karından görüldü. İnşallah sen de yarın görürsün bebişini.

Maşallah senşn erken gözükmüş. Benim kan değeri 764 tü gözükmez ama yinede alttan bir bakalım dediler kese gözüktü 2 mm. Anca 14 ocağa randevu alabildim bakalım kısmet.
)

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Doktorlar yönlendirir fıtık ile ilgili herhalde. Benimde Ankilozon spondilit hastasıyım normalde ilaç kullanmam lazım ama alamıyorum ilaçlarımı. Gerçi çok şükür sabah tutukluğum ve ağrılarım yok. Belkide şifa olacak bebiş bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…