- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimi yorunca bel ağrım oluyor ama dün gün boyu kasık ağrım vardı.Merhaba kizlar bende yeni hamileyim bel ve sol kasigim cok agriyor varmi benim gibi olan.
İnşallah çok zorlamaz seni canım.korktuğum başıma geldi ve bulantılarım başladı
Hiç sormadılar beni direkt yatırdılar ben söyledim şu şu zamanda beta baktırdım diye bi de bu doktora tavsiyeyle gittik . Beni kaldırdı hemen başka hasta aldı sorularımı diğer hastaya bakarken sordum bi deNe biçim doktormus o öyle, hiç sormadı mi ne zaman baktirdin betaya kaçtı diye? Sinirlendim doktoruna.
Benim doktorum sorup kendi hesaplamıştı şu an şu değerde olmalı vajinal ultrasonla görebiliriz belki bi bakalım demişti.
Sen de eşin de hiç moralinizi bozmayın 500 betayla görünmesi zaten mümkün değil. Mini minnacık şimdi o. Üç beş güne görürsünüz rahatlıkla.
İnşallah canım teşekkr ederm desteğin içintatar canım ben ilk gebeliğimde kızımı öğrendiğimde beta 156 idi. ve çok çok sonradan keseyi gördüm. kötü düşünme hemen canım geç döllenme olabilir
Erken yumurtlama olmuş canım, maşallah bebisine.merhaba kızlar benimde dün dr kontrolüm vardı sat 17/11/2019 normalde 5+2 oluyorum vajinal ultrasonla baktı doktorum keseyi gördük şükür boyutu 13.94 mm 6 hafta 3 gün e denk geliyor dedi kafam karıştı 1 hafta önden gibi anlamadım
Ne zaman basladı bulantın kacıncı haftadakorktuğum başıma geldi ve bulantılarım başladı
Pfff..boşver sen onu. Bozma moralini. Doktor değiliz ama hepimiz biliyoruz o değerle kesenin gorunmeyecegini. Benim doktorum da çok yoğundu ikişer ikişer alıyordu hastayı ama geçirdiğim ameliyatlara, alerjilerime kadar sordu. Sen yüreğini ferahlat bi, sonra da kocanı ara sakinlestir.Hiç sormadılar beni direkt yatırdılar ben söyledim şu şu zamanda beta baktırdım diye bi de bu doktora tavsiyeyle gittik . Beni kaldırdı hemen başka hasta aldı sorularımı diğer hastaya bakarken sordum bi de
galiba öyle canım hayırlısıyla birde kalp atışını duyalım bebişlerimizin :)Erken yumurtlama olmuş canım, maşallah bebisine.
Bende 2. Bekliyorum 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 2. de daha sakinim galiba misafirlerim var şehir dışından bu sebeple hala Dr gitmedim. Hem gittiğimde keseyim görebileyim diye erteliyorum sanırım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar. Annelik dünyanın kuşkusuz en güzel duygusu
Amin amin. benim randevuyu cumaya aldılar bakalım 6+6 olacak ama duyulur inşallah.galiba öyle canım hayırlısıyla birde kalp atışını duyalım bebişlerimizin :)
ben 3.çocuğu bekliyorum
yaa çok güzel bizde etkinliker hediyeleşmeler yapıyoruz ara ara
maşallah sana sağlıkla gelsin.
evt buluşmak güzel beraber büyütüyoruz çocukları
Benim randevuda cuma günü . Aynı şekilde 6+6 olacağım. Duyulmasa bile sadece görsem yeterliAmin amin. benim randevuyu cumaya aldılar bakalım 6+6 olacak ama duyulur inşallah.
Ay inşallah duyabiliriz. Benim eşim de gelecek izinli o gün, o yüzden çok istiyorum duyulsun o da duysun içeri alırlarsa tabi. :)Benim randevuda cuma günü . Aynı şekilde 6+6 olacağım. Duyulmasa bile sadece görsem yeterli
Canım benim betam 3000 oldu Altan baktı üstten baktı keseyi kimse bulamadı ve ben yolunda gitmediğini anlamıştım kasık batması yüzünden uyuyamıyodum kahverengi akıntım hiç bitmedi mesala yani doktor sana neye dayanarak böyle bişey dedi anlamadımİnşallah canım sağlıklıdır teşekkür ederim Peki sne dış gebeliği nasl ne zaman anladn canm
Canım üzülme geç gözükebilir sıkma canınıKızlar günaydın bugün doktora geldim kese falan görünmedi 15 gün sonraya çağırdı adetim 8 gün gecikmişti
Aynı şekilde benim eşim de izin aldı:)) Tabii duyarsak daha güzel olur ama duymazsakta attığını göreyim ve rahatlayayım istiyorum.Ay inşallah duyabiliriz. Benim eşim de gelecek izinli o gün, o yüzden çok istiyorum duyulsun o da duysun içeri alırlarsa tabi. :)
Nedense çok üzüldüm eşim benden daha çok üzüldü inşallah sağlıklıdır şu an bişey diyemem dış gebelikte olabilir kontrolde olalım dedi