2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ne biçim doktormus o öyle, hiç sormadı mi ne zaman baktirdin betaya kaçtı diye? Sinirlendim doktoruna.
Benim doktorum sorup kendi hesaplamıştı şu an şu değerde olmalı vajinal ultrasonla görebiliriz belki bi bakalım demişti.
Sen de eşin de hiç moralinizi bozmayın 500 betayla görünmesi zaten mümkün değil. Mini minnacık şimdi o. 😊🤗 Üç beş güne görürsünüz rahatlıkla.
Hiç sormadılar beni direkt yatırdılar ben söyledim şu şu zamanda beta baktırdım diye 🙄 bi de bu doktora tavsiyeyle gittik . Beni kaldırdı hemen başka hasta aldı sorularımı diğer hastaya bakarken sordum bi de

merhaba kızlar benimde dün dr kontrolüm vardı sat 17/11/2019 normalde 5+2 oluyorum vajinal ultrasonla baktı doktorum keseyi gördük şükür boyutu 13.94 mm 6 hafta 3 gün e denk geliyor dedi kafam karıştı 1 hafta önden gibi anlamadım :KK43:
Erken yumurtlama olmuş canım, maşallah bebisine. 😊😍

Hiç sormadılar beni direkt yatırdılar ben söyledim şu şu zamanda beta baktırdım diye 🙄 bi de bu doktora tavsiyeyle gittik . Beni kaldırdı hemen başka hasta aldı sorularımı diğer hastaya bakarken sordum bi de
Pfff..boşver sen onu. Bozma moralini. Doktor değiliz ama hepimiz biliyoruz o değerle kesenin gorunmeyecegini. Benim doktorum da çok yoğundu ikişer ikişer alıyordu hastayı ama geçirdiğim ameliyatlara, alerjilerime kadar sordu. Sen yüreğini ferahlat bi, sonra da kocanı ara sakinlestir.

Herkese merhabalar :)

Bugün 6+1'de doktora gittim ve biz henüz duyamasak da doktor kalp atışını gördü :) Hani hep bir duyma duymama mevzu var ya, o da hemen olmayabiliyormuş o pıt pıt atsa bile.

Ölçümde ise bebek 2.32 mm görünüyor (ultrason kağıdında CRL değeri).
Fikir olsun diye paylaşıyorum, doktor bu durumda her şeyin normal olduğunu söyledi :)

Yalnız çok kritik olmasa da idrar yolu enfeksiyonu çıktı, bir kerelik ilaç kullacağım. Çok su içerim, dikkat ederim ama çocukluğumdan beri peşimi bırakmıyor bu hastalık :KK43:

Bende 2. Bekliyorum 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 2. de daha sakinim galiba misafirlerim var şehir dışından bu sebeple hala Dr gitmedim. Hem gittiğimde keseyim görebileyim diye erteliyorum sanırım 😊 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar. Annelik dünyanın kuşkusuz en güzel duygusu🥰

galiba ikinci de daha az evham yapılıyor ilkler çok kıymetli ve biraz da bilinmezlik oluyor şimdi daha bilinçliyizdir ve azcık daha rahat inşallah sorunsuz geçer amin.

Benim de hafif idrar yolu enfeksiyonum var. gecmesi icin bol su icmem gerekiyor. Ama bgn mide bulantisindan zor su iciyorum... Sadede beyaz peynir yemek istiyorum.

İnşallah canım sağlıklıdır teşekkür ederim 🤲🏻 Peki sne dış gebeliği nasl ne zaman anladn canm
Canım benim betam 3000 oldu Altan baktı üstten baktı keseyi kimse bulamadı ve ben yolunda gitmediğini anlamıştım kasık batması yüzünden uyuyamıyodum kahverengi akıntım hiç bitmedi mesala yani doktor sana neye dayanarak böyle bişey dedi anlamadım

X