2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bir de marifetname diye bir kitap var ya. İnternette onun bebek cinsiyeti üzerine olan tahminlerini bulabilirsiniz. Merak eden anneler için :)

12 haftalık hamıleyım allaah bagıslarsa yuzum sıvılce doldu varmı ben gıbı olan herseyım ters ilk gunden berı mıde yanmam var bulantım yerıne

Benim de tam tersine ya cildim purussuzlesti ufak tefek çıkan sivilcelerde çıkmaz oldu .Saçlarım gürlesti.Avuc avuç dökülürdü banyoda artık dökülme de çok azaldı. Bacak tüylerim daha hızlı cikmaya basladi.Ama goguslerimaşırı büyüdü. Kişiden kişiye değişiyor demek ki her belirti .

Gece çok sık uyanıyorum. Doğru düzgün dalamiyorum hiç. Sizde durumlar nasıl? Hamileliğin son aylarında uykular bölünür diyorlar ama bende başlarda başladı.
Aynı durumdayız canm uyku denen bişey kalmadı gece dalamıyrm sürekli düşünceli gibi oluyrm rüya gibi de değil gibide ilk oğlumdada böyleydim hiç uyumadan 9 ayı bitirdim şimdi yine aynı
gün içinde bazen uyku çöküyor ama çocuk iş derken uyunmuyor birde uyursam gece hiç uyuyamam diye uyumuyrm bölük pörçük ruh gibi dolanıyrm

Sigara alkol dısındamı bırcok yasak sey var bılmedıgın halde yorum yapıp duruyosun ..
Evet kesin yasak olan seyler.6 sene kadın doğum doktorunun yanında çalıştım senden fazla bilgim oldugu kesin doktorumun sunu ye bunu yeme dediğni hiç duymadim,ben orda belirtmişim gebelerin canı çekiyorsa abartmadan yenmeli her şeyden . Bilmediğim konu hakkında da yorum yapmam burası sosyal paylaşım platformu istedğim her şeye uslubuma dikkat ederek yorum yaparım. Yasak olan şeyleri yaz bakalım, ne biliyorsun sende:)

Kız ters bı yorum yapmadı yanlıs anladınız sanirim çok canım çekiyorsa birazcık yersin dedi
İnsanlar ilk önce okuyup sonra düşünüp kavrasalar bu kadar yanlış anlama olmayacak yok maydonoz , yok nar :) bakalım daha neler duyacagım :) Arkadaşlar canınız çekiyorsa hiçbir şeyden kısıtlamayın kendinizi

Bu uykusuz kalma durumları bir nevi annelik stajı mi acaba :) gece en son 4 de uykuya dalmaya çalışıyordum 8 de de uyandım. Genelde de hep böyle oluyor arkadaşım. Sanırım normal bir durum :)

Allah yardımcın olsun emzirmeyi kesmeyi ne zaman düşünüyorsun? devam sütüne geçersin..
Sağolasın canım kesmeyi düşünmüyorum fakat benden cok gidiyor yedigim midemde de durdumuyor su an depoları kullanıyorum bir an önce su bulantıların bitmesini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…