2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
nezaman cevredekilerden birşey duysam yanlıs cıkıyo denedıysen tamamdır canım benım tez çürüdü

Amin canim ayni kaderi paylaşmisiz seninle

Canm o herkeste ayni olmuyor senin dongun kac bende bu yumurtlama ile ilgili birazda olsa bilgi edindim ondan soruyorum.
Bende bu hamilelikte yumurtlama gerceklestikten sonra deneme yaptim bakalim bende merak ediyorim acikcasi
Adetnin 1.gununden 16.gunune kadar sayiyosun zaten byle beyazmsi bir aknti oluyor o gun yumurta catlamis oluyor

Canm o herkeste ayni olmuyor senin dongun kac bende bu yumurtlama ile ilgili birazda olsa bilgi edindim ondan soruyorum.
Bende bu hamilelikte yumurtlama gerceklestikten sonra deneme yaptim bakalim bende merak ediyorim acikcasi
30 gunde bir oluyorum canim tam 16.gnu catlama oldu zaten insan hissedyor o anı bide ates olcer kullandim ogun atesimde yuksekti

Gece çok sık uyanıyorum. Doğru düzgün dalamiyorum hiç. Sizde durumlar nasıl? Hamileliğin son aylarında uykular bölünür diyorlar ama bende başlarda başladı.

Kemik yapısından erkeğe benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…