Aaa olur mu canım
aksine ilk 3 ay özellikle yiyin diyo doktorlar bebeğin tutunmasini sağliyor
Ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş rahim duvarını kalınlaştiriyomuş düşük önleyici etkisi
Varmiş
Ben tüp bebekle hamile kaldım doktor her zaman hatırlatiyodu nar suyu iç diye
Bende 3günde bir 1 litre bitiriyodum
bi marka var var ondan alıyodum
Benimde aynı kahvaltı ve ekmeği düşünmek bile tiksindiriyor zor yiyorum akşam yemeği de aynı az bişey yiyebiliyorum canım hiç istemiyor. Bu arada benimde bir kızım var ikinci gebeliğim haziranda düşük yaptım bu üçüncü hamileliğim inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza
Nedir buuuuuu, arkadaşlar abartmayın yasak masak diye,canınız cekiyosa azcık yersiniz ne zararı olacakki ? Sigara ve alkol dışında her şey serbest aşırıya kaçmadığı sürece
Canm o herkeste ayni olmuyor senin dongun kac bende bu yumurtlama ile ilgili birazda olsa bilgi edindim ondan soruyorum.
Bende bu hamilelikte yumurtlama gerceklestikten sonra deneme yaptim bakalim bende merak ediyorim acikcasi
Kizlar bence hersey nasip bende polikistik over var dile kolay 6 kez catlatma 2 kez asilama yaptirdim 2.5 yil icinde ve cok sukur kendiliginden nasip oldu tabi bi bekleyene sormak lazim rabbim o kdar buyukki ugrastm nasip olmadi biraktm oldu demekki neymis her nasip vaktine esirmiş
Canm o herkeste ayni olmuyor senin dongun kac bende bu yumurtlama ile ilgili birazda olsa bilgi edindim ondan soruyorum.
Bende bu hamilelikte yumurtlama gerceklestikten sonra deneme yaptim bakalim bende merak ediyorim acikcasi
Gece çok sık uyanıyorum. Doğru düzgün dalamiyorum hiç. Sizde durumlar nasıl? Hamileliğin son aylarında uykular bölünür diyorlar ama bende başlarda başladı.
Cok farkli kuzum ya hatta 11 haftalik olan resim gonderim dur buraya anlarsan bak bi herseyi cok cabuk olusmus masallah rabbim kucagimiza almayida nasio eder insallah oyle merakla heycanla bekliyorm ki anlatamam persembe randevum var duanizi eksik etmeyin