Kızlar benim belirtilerim kesildi bugün bulantim da yok artık göğüs hassasiyeti de geçti sadece halsizlik var üstümde bebisime bisey oldu diye cook korkuyorum salı günü kontrolüm var .Böyle olanlar varmi .
Arkadaşlar onu ben de kafaya takmıstım göğüs hassasiyetinin kaybolmasını. Son bir haftadır yumusak olmaya basladı buraya da yazmıştım hatta ama bugun bebeğim iyiydi hic kafaya takmayın
Bende soğutuyorum dediğin gibi yoksa çok zor. Ben yanıma koyup yudumluyorum mideme kramp giriyor resmen içince ne yapacağız bilmem. İçine zencefil dediler dilimleyip koydum hiç fayda etmedi
Bende soğutuyorum dediğin gibi yoksa çok zor. Ben yanıma koyup yudumluyorum mideme kramp giriyor resmen içince ne yapacağız bilmem. İçine zencefil dediler dilimleyip koydum hiç fayda etmedi
Midesi bulanan insan su içemiyor canım. Bol su için lafları hikaye. Içim yanıyor canım çok istiyor ama içtiğim gibi çıkıyor. Bi arkadaş zencefilli limonlu poşet çay önermişti Allah razi olsun ondan kimdi hatırlayamadım. Tavsiye ederim biraz yatistiriyor. Kokusu çok guzel. Hem de vücuduna su giriyor
Midesi bulanan insan su içemiyor canım. Bol su için lafları hikaye. Içim yanıyor canım çok istiyor ama içtiğim gibi çıkıyor. Bi arkadaş zencefilli limonlu poşet çay önermişti Allah razi olsun ondan kimdi hatırlayamadım. Tavsiye ederim biraz yatistiriyor. Kokusu çok guzel. Hem de vücuduna su giriyor
Olsun gebelikte tansiyonun düşük olması her zaman yüksek olmasından daha iyidir yüksek tansiyon daha büyük problem. Düşük olması normal hele bu haftalarda. Geçmiş olsun.
Aah sorma. Yani gebe ol olma kola zaten zararlı birşey. Beni bıraksan hergün 1 litre pepsi içerim (illa pepsi olacak bir de:)) bu zaafımı bildiğim için hiç almıyoruz pepsi, sadece yani böyle birkaç ayda 1 kere falan ya da bir yerde yemeğe çıktığımızda ısmarlıyoruz yoksa beni tutamazlar. Zaten eve aldığımız gibi bitiriyorum çok tehlikeli bir bağımlılık Hamile kalalı 2x yarım bardak içtim ama..
Canım bulantın varsa kafana hiçbişi takma. Yaramaz bebişin bulandırıyo mideni benim de azalmıştı hakketen son 5 gündür, bugün de maşallah çok çok az. Demek ki geçecek bende 2 bebiş olmasa evham yapıcam da, azalarak gidiyo bulantılarım bir de.
Çarşamba günü testlerimi yaptırıcam, bana önerdikleri teste göre max 1 hafta bekleme süresi olsa sonra instagramdam ilan edicem bebişlerimi, bananeee içim içime sığmıyo zaten, allah hayırlı haberler versin inş