2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben cinsiyetle alakali biseyler yazdim ama kimse gormedi sanirim.Dun %80 soyledi doktor.Erken mi sizce soylemek icin?
Benim ilk çocuğuma 25. Haftaya kadar erkek dediler 25. Haftada kız kızım var bir tane. Yanılma payı artabilir erken haftalarda.

Allah kolaylık versin öğretmenleriyle konuşsanız belki onlar konuşurlar oğlunuza.

Kozlar çok kanama oldu dua edin
Çok geçmiş olsun. Allah ım sizi esirgesin esirgesin..

Çok teşekkür ederim herpinize. 2 buçuk civarı kanama gibi hissettim ama normal akıntı zannettim işe daldım 1 saat sonra bakabildim. Şok oldum günlük ped neredeyse dolmuştu. 5 dk sonra fln akmaya devam etti koyu kırmızı bir şekilde. Neyse geldim dr a alttan baktı hemen bebeğimin kalp atışını duydum. Progesteron vurdu serum taktı bir de bir kapsül aldım adını unuttum. Bir gece tedbiren kalacağım kanama olursa bakacak yine. Sabah ki duruma göre de gidişata karar verecek. Allah herkesi korusun şimdiye kadar böyle bir şey olmadığı için şok oldum ne yapacağımı bilemedim. Allah hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba

Salı günü hastaneye yatırdı doktorum. Bulantı ve kusmalarim artik dayanılmaz hale gelmişti ve hicbir şekilde beslenemiyordum

Hala hastanedeyim biraz toparladım. Inşallah yarın taburcu olucam. Çok şükür bugünüme. Yemek yiyebilenler çok şükretsin. Ben Mafoldum

Yazılanları okuyamadım umarım herkes iyidir.

Bende de bugün lekelenme oldu. doktorlar baktı bir sorun yok dediler ilaç falan verilmedi

Çok şükür bisey olmamış sevindim.Rabbim herkesin bebeğini korusun sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah.

Gecmis olsun canim. Kizimda 3 kere kanamam oldu yogun. Bu hamileligimde de oldu. Yeni gecti bi kac gundur bitti tamamen. Kizimda 3 kere oldugu icin tekrarlar diye korkuyorum bende. Insallah tekrarlamaz benimki de seninki de. Saglicakla kucagimiza aliriz insallah

Gecmis olsun canim. Insallah cabucak gecer de biseyler yemeye baslarsin

Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Hastanede kalman iyi olmuş hem dinlen hem de kontrol altında olursun hep. Yeniden geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun eminim çok zordur yemek yiyememek. İnşallah yarın taburcu olursun sağlıkla

Çok geçmiş olsun size bağışlasın allahım

Bu süper bişey sağlıcakla alın kucağınıza inşallahh

Maşallah çok sevindim canım harika haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…