2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim tam 2 ay sürdü. Hematoloji ye yönlendirdiler. Glikoz6fosfat enzim eksikliği çıktı. Sizide dr yönlendirir

Anladım sanırım sıska olacak kızım :) ne sıklıkla beslersem besleyeyim yaramıyo hele birde kilo alımı yavaslarsa tamam.saglıklı olsunlarda .

İnan ben de düşünüyorum sütümü kestirmeyi, mamayla büyüyen milyonlarca çocuk var diyorum ama sonra vicdanım el vermiyor. Meme ucu yaralarını geçtim iki günde bir süt düğümlenmesi yaşıyorum, abse yüzünden ameliyat da oldum Kolum kalkmıyor bebeğime bakamıyorum sütle besleyeceğim diye resmen

Canım ilk başta hızlı geliyor ya süt, onu emip yavaş gelmeye başlayınca bırakıyor zaten.

Ayy canım benim kıyamam. Doktorlar tekrarlarsa ameliyat demişlerdi. Tekrarladı mı.. Benim mantarımda travazol ve her seferinde yıkamak ile geçti gibi. Beni mahvedende hep göğüs petleriymiş onları bıraktım hava almadığı için ne kadar dikkat edersem edeyim mantar yayılıyormuş. Yarık ve patlaklarda mantardan sebepmiş. Ben rahatlamaya başladım ama halen tam kurtulabilmiş değilim. Rabbim sana da hayırlı kapılar açsın. Dilerim düzelir ve bebeğin en azından bir sene anne sütüyle beslenir

Yaaaa bakmıyorm bakıyorm tanıdık yok okuyup okuyup geçiyorum, meger. Haziran anneleri gurubuymus ya :;D ne ara girdim de orda kaldı benim sayfam anlamadım ki kaç gündür, diyorum herhalde millet doğumdan sonra yazmaya başladı:d

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor

Evet maalesef 3. defa tekrarladı. Bizim kızın emmeyeceği anlaşıldı gibi hastane tipi pompa kiralayacağım sağım için, onlar daha kuvvetli boşalttığından tıkanıklık sorunuma çare olur belki

Evet maalesef 3. defa tekrarladı. Bizim kızın emmeyeceği anlaşıldı gibi hastane tipi pompa kiralayacağım sağım için, onlar daha kuvvetli boşalttığından tıkanıklık sorunuma çare olur belki
İnşaAllah canım yaa

Bende spiral düşünüyorum ama bakalım daha gitmedim doktora erteleyip duruyorum
Hamile kalmaktanda tırsıyorum

Uyku eğitimini nasıl veriyosun canım ben daha başlamadım bu aalar çok huzursuz az bi düzenimiz vardı oda yok oldu bişeyler yapmam lazım

Uyku eğitimini nasıl veriyosun canım ben daha başlamadım bu aalar çok huzursuz az bi düzenimiz vardı oda yok oldu bişeyler yapmam lazım
Canım baldan Anne var instagram da onu takip ediyorum salla dur yöntemi var onu uyguluyorum bi de mesela benimki uyanıyor 1saat sonra tekrar uyuyor 1saat , uyanıyor 12de uyuyor 3 e kadar Bazen Bazen bizimde düzenimiz bozuluyor Tabi 9gibi akşam uyutmaya çalışıyorum işte öyle kuzu , yönteme bi bak bulamazsan yazım sana nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…