- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Bizim tam 2 ay sürdü. Hematoloji ye yönlendirdiler. Glikoz6fosfat enzim eksikliği çıktı. Sizide dr yönlendirirHanımlar merhaba ağustos annesiyim sizlerden benim geçirdiğim süreci geçiren varsa bilgi almak isterim. 32 günlüğüz ve anne sütü sarılığımız var. Var mıydı bunu yaşayan nasıl bir yol izlediniz
Anladım sanırım sıska olacak kızım :) ne sıklıkla beslersem besleyeyim yaramıyo hele birde kilo alımı yavaslarsa tamam.saglıklı olsunlarda .Aynı durum bizdede oldu. 3900 doğdu. 3600e düştü. İlk ay 1400gr 2.ay 850gr ve buay sadece 350 gr almış. Ama boy 10 cm uzamış doğduğundan beri bana dr birşey önermedi petcentile de olduğu için artık yavaşlsyacak kilo alımı sanırım
Şuan 3aylık benim bebeğim son 1 aydır 2,3 günde 1 yapıyorKızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyır 2. Ayı da geçtik artık azalması gerekmez mi
Bu da bebeğe göre değişiyor sanırım. Şu sıra biz yenidoğan gibi olduk. Günde 4 kez oluyor. Haftada bir yapanlar var.Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyır 2. Ayı da geçtik artık azalması gerekmez mi
İnan ben de düşünüyorum sütümü kestirmeyi, mamayla büyüyen milyonlarca çocuk var diyorum ama sonra vicdanım el vermiyor. Meme ucu yaralarını geçtim iki günde bir süt düğümlenmesi yaşıyorum, abse yüzünden ameliyat da oldumRabbim şifa versin canım bende çekiyorum inan. Çatlaklar, yarıklar ve yaklaşık bir buçuk aydır süre gelen mantar belası.Sağıyorum arada. Mastitte oldum.. Hemen hemen aynı dertlere muzdaribiz anlayacağın. İnan bazen memeden kesesim geliyor, bu acı ve yaralardan kurtulmak için. Rabbim muhafaza etsin, şifa versin ikimize ve ihtiyacı olanlara..
Canım ilk başta hızlı geliyor ya süt, onu emip yavaş gelmeye başlayınca bırakıyor zaten.Çok üzüldüm canım ya inşallah tekrarlamaz, bebeğin sabırsız belli ki acaba memeyi vermeden önce biraz sağım yapıp süt memeye inince versen daha kolay kabul edebilir biberonun hızlı akışına alışmış gibi..
Ayy canım benim kıyamam. Doktorlar tekrarlarsa ameliyat demişlerdi. Tekrarladı mı.. Benim mantarımda travazol ve her seferinde yıkamak ile geçti gibi. Beni mahvedende hep göğüs petleriymiş onları bıraktım hava almadığı için ne kadar dikkat edersem edeyim mantar yayılıyormuş. Yarık ve patlaklarda mantardan sebepmiş. Ben rahatlamaya başladım ama halen tam kurtulabilmiş değilim. Rabbim sana da hayırlı kapılar açsın. Dilerim düzelir ve bebeğin en azından bir sene anne sütüyle beslenirİnan ben de düşünüyorum sütümü kestirmeyi, mamayla büyüyen milyonlarca çocuk var diyorum ama sonra vicdanım el vermiyor. Meme ucu yaralarını geçtim iki günde bir süt düğümlenmesi yaşıyorum, abse yüzünden ameliyat da oldumKolum kalkmıyor bebeğime bakamıyorum sütle besleyeceğim diye resmen
Evet maalesef 3. defa tekrarladı. Bizim kızın emmeyeceği anlaşıldı gibi hastane tipi pompa kiralayacağım sağım için, onlar daha kuvvetli boşalttığından tıkanıklık sorunuma çare olur belkiAyy canım benim kıyamam. Doktorlar tekrarlarsa ameliyat demişlerdi. Tekrarladı mı.. Benim mantarımda travazol ve her seferinde yıkamak ile geçti gibi. Beni mahvedende hep göğüs petleriymiş onları bıraktım hava almadığı için ne kadar dikkat edersem edeyim mantar yayılıyormuş. Yarık ve patlaklarda mantardan sebepmiş. Ben rahatlamaya başladım ama halen tam kurtulabilmiş değilim. Rabbim sana da hayırlı kapılar açsın. Dilerim düzelir ve bebeğin en azından bir sene anne sütüyle beslenir
İnşaAllah canım yaaEvet maalesef 3. defa tekrarladı. Bizim kızın emmeyeceği anlaşıldı gibi hastane tipi pompa kiralayacağım sağım için, onlar daha kuvvetli boşalttığından tıkanıklık sorunuma çare olur belki
Ya ne güzel bizim ki haşa gümde 3 4 kere yapıyırŞuan 3aylık benim bebeğim son 1 aydır 2,3 günde 1 yapıyor
Az yapmaları daha iyi canım oğlum da sık yapardı kilo alımı azdı kızımda öyle oluyır maalesefBu da bebeğe göre değişiyor sanırım. Şu sıra biz yenidoğan gibi olduk. Günde 4 kez oluyor. Haftada bir yapanlar var.
Bende spiral düşünüyorum ama bakalım daha gitmedim doktora erteleyip duruyorumDoktor herhangi bir korunma yöntemi belirle ve kullan dedi istersen spiral takabiliriz dedi ama ben istemedim kondom şimdilik henüz adette olmadım ki halimden memnumum canıma minnet o ağrıları çekmem hiç değilse diyorum ama bakalım , yine de güvenmiyorum bu duruma tabiki
Uyku eğitimini nasıl veriyosun canım ben daha başlamadım bu aalar çok huzursuz az bi düzenimiz vardı oda yok oldu bişeyler yapmam lazımNe yapiyorsunuz kızlar durumlar nebenim kızım 3aylık olacak az kaldı uyku eğitimine başladım, ama bi 10gün sonra ise başlamam gerekiyor. Süt saymaya çalışacağım inşallah bensiz durur ondan ayrılmak beni strese sokuyor , yine de buna şükür diyorum. Siyah beyaz zeka kartları aldım ve üç boyutlu hikaye kitapları baya ilgili bakıyor maşallah. Hepinize benden
Canım baldan Anne var instagram da onu takip ediyorum salla dur yöntemi var onu uyguluyorum bi de mesela benimki uyanıyor 1saat sonra tekrar uyuyor 1saat , uyanıyor 12de uyuyor 3 e kadar Bazen Bazen bizimde düzenimiz bozuluyor Tabi 9gibi akşam uyutmaya çalışıyorum işte öyle kuzu , yönteme bi bak bulamazsan yazım sana nasıl olduğunuUyku eğitimini nasıl veriyosun canım ben daha başlamadım bu aalar çok huzursuz az bi düzenimiz vardı oda yok oldu bişeyler yapmam lazım
Bende bendedeBende spiral düşünüyorum ama bakalım daha gitmedim doktora erteleyip duruyorum
Hamile kalmaktanda tırsıyorum
Yok kuzu bakıcı buldum tanıdık birisi annem yanımda değil ayrı sehirlerdeyizAllah kolaylık versin canım. Annen mi bakacak bebeğe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?