Harika bir haberEmmiyor emmiyor dediğim bebisimle bütün gün meme modundayız
Şeker değil de tatlandırıcı var içinde onun da öyle bir etkisi var mı bilmiyorum amaCanım onun olayı bence şeker olmasıya sütün ne durumda bilmiyorum canım ama çok gerek yoksa bence hiç içme onlardan.
Hadi ya bilsem ben de ondan alırdım.Ben hipp inkini aldim tatli degil
Ya doktor al dedi ben de hiç araştırmadan aldım valla hem pratik olur dedim ama bilmiyorum içebilecek miyim suyunu bol tutarım artıkOnu içme bence yaa. ReZene ve kimyon tohumu al birer çay kaşığı bir kupa sıcak suya koy demle hem daha çok süt yapıyo hem de daha doğal bence
Ya arada da patlamak lazım. Ben de çok sıkıyorum kendimi bazen kendi kendime bi salsam kendimi çok rahatlıycam diye ama işte yapı meselesi. Normal de kendimizi bu kadar kasmasak güçlü görünmek için belki de böyle hassas durumları daha rahat atlatıcaz ama işteBende kötü hissediyorum iki gündür
Annemin gidişi ile gevşedi bütün yaylar
Meğer haftalardır içime atmışım herşeyi
Kendimi baya çaresiz hissettim dün kötü bi kriz geçirdim
En kötüsü kızımın bunlara şahit olması eminin ömrü boyunca unutmucak
Eşimde ilk kez gördü beni öyle
Şu an utanç içindeyim çünkü şimdiye kadar zayıflıklarımı kamufle etmeyi iyi beceren biri idim . Güçlüydüm
Ama şu an kolum kanadım kırık sanki
Geçicek inşallah da delip geçmese
Aynen oyle canim o yapinca bende rahatliyorum,Ay o kaka çıksın bebeler rahatlasında yeter diyor insan bir noktada
Benim oğlan 6 kız 7 cm uzadı ilk ay çok hızlı uzayabiliyorlarKuzucum biz de hastaneden 3500 çıkmıştık, 4400 geldi şimdi. Yalnız bizim kiz fena boy atmış 57 cm geliyor. Bebek 1 ayda kaç cm uzar ki yaa kafam karisti
Ben anne sütü artı mama:)))Ben anne sütüyle bu hallere geldim pelo,dusuk kiloyla dogup 40 çıkana kadar baya kilo almışım alis o alis daha da veremedim kendimi bildim bileli çiçkoyumama yüzüm güzel valla şaka hani öyle derler ya
Hmm teşekkürler balımEvet canım. Onlar vermiyo da biz marketten alıyoruz. Kullan diyorlar sadece. Doğduğu günden itibaren kullanılıyor
Ay iyi bari o zaman1 aylık bebe 60 cme kadar normal diyordu canım üst sınır ama kaç cm uzar bilmiyorum inan ki senin dualar kabul olcak bu kız manken olur
Ne zamana dek kullanılıyor? Lonrdra güneş müneş hikayesi. Bizde bir yıl sanki.Evet canım. Onlar vermiyo da biz marketten alıyoruz. Kullan diyorlar sadece. Doğduğu günden itibaren kullanılıyor
Sana durumumu paylaşalım mı sürekli gazdan kıvranan bir bebe birde döküntülü hastalık geçiren bir abi büyük oglumun ateşi 3 gün 40 derecelerdeydi acil önlerinde sabahladik bebeğimle büyük oğlumla babası içerde biz dışarıda arabamizi sattık ele minnet ettik o da bizi istediğimiz hastaneye goturmedi gittiğimiz hastanede oğluma bakacan doktor yok olan tahlil istedikollarını delik deşik ettiler sabaha kadar bekledik Dr odasına girmiş yatmış uyumuş benim çocuğuma bakan yok 3 ayrı doktor gezdim 5 günde elimde bebeyle annem babam sözde dibimde oturuyorlar beni bu halde bırakıp memlekete tatile gittiler ve benim yardım isteyebileceğiniz yakınında bir Allah kulu yok halam var o da yakın değil çağırdığını çok acilde geliyor ki o da hasta eşim gece geç gelir sabah gün doğmadan ise gider şimdi saçlarımı yolluyorum biri ağlıyor diğeri içeride ne alemde bilmiyorum o yüzden depresyon mepresyon yokGerçekten annelik ne zormuş. 12. Günümüz. Özellikle hormonlar böyle dengesizken hiç alışık olmadığın bir hayata geçiş yapmak uykusuzluk... Kesinlikle evlat olmasa ucunda çekilecek gibi değil. Herkes geçicek diye teselli veriyor ama içindeyken sanki hiç bitmeyecek hep böyle olacak gibi geliyor. Ağlasın istemiyorum ağlayınca panik oluyorum. Ilk 3 gün dışında kimseden yardım istemedim kendim baş edicem diye. Geceleri sağolsun eşim çok destek. İşe gitsin istemiyorum. Sürekli ağlamaklı bir hallerdeyim. Kalabalıkta bile yanlız hissetmek. Ne zor bu süreci bilipte kendini ikna edememek. Sonra üzülüyorum bide Allahın gücüne gidecek sakin ol diye kendi kendime. Sağlıklı olsunlar tek istediğimiz bu ama umarım depresyona girmeden atlatırım bu günleri... Benim gibi hisseden varmı
Can'mmm nerde oturuyosun? Rabbim kolaylık sakinlik, şifa nasip etsin en kısa zmanda, İstanbul- Esenler yakınlarında isen uçarak gelirim hemencecikSana durumumu paylaşalım mı sürekli gazdan kıvranan bir bebe birde döküntülü hastalık geçiren bir abi büyük oglumun ateşi 3 gün 40 derecelerdeydi acil önlerinde sabahladik bebeğimle büyük oğlumla babası içerde biz dışarıda arabamizi sattık ele minnet ettik o da bizi istediğimiz hastaneye goturmedi gittiğimiz hastanede oğluma bakacan doktor yok olan tahlil istedikollarını delik deşik ettiler sabaha kadar bekledik Dr odasına girmiş yatmış uyumuş benim çocuğuma bakan yok 3 ayrı doktor gezdim 5 günde elimde bebeyle annem babam sözde dibimde oturuyorlar beni bu halde bırakıp memlekete tatile gittiler ve benim yardım isteyebileceğiniz yakınında bir Allah kulu yok halam var o da yakın değil çağırdığını çok acilde geliyor ki o da hasta eşim gece geç gelir sabah gün doğmadan ise gider şimdi saçlarımı yolluyorum biri ağlıyor diğeri içeride ne alemde bilmiyorum
Evet, hoş hatunsunBen anne sütüyle bu hallere geldim pelo,dusuk kiloyla dogup 40 çıkana kadar baya kilo almışım alis o alis daha da veremedim kendimi bildim bileli çiçkoyumama yüzüm güzel valla şaka hani öyle derler ya
Sağol canım Allah razı olsun İzmirdeyimCan'mmm nerde oturuyosun? Rabbim kolaylık sakinlik, şifa nasip etsin en kısa zmanda, İstanbul- Esenler yakınlarında isen uçarak gelirim hemencecik
Allah annelere güç kuvvet versin canım.Sana durumumu paylaşalım mı sürekli gazdan kıvranan bir bebe birde döküntülü hastalık geçiren bir abi büyük oglumun ateşi 3 gün 40 derecelerdeydi acil önlerinde sabahladik bebeğimle büyük oğlumla babası içerde biz dışarıda arabamizi sattık ele minnet ettik o da bizi istediğimiz hastaneye goturmedi gittiğimiz hastanede oğluma bakacan doktor yok olan tahlil istedikollarını delik deşik ettiler sabaha kadar bekledik Dr odasına girmiş yatmış uyumuş benim çocuğuma bakan yok 3 ayrı doktor gezdim 5 günde elimde bebeyle annem babam sözde dibimde oturuyorlar beni bu halde bırakıp memlekete tatile gittiler ve benim yardım isteyebileceğiniz yakınında bir Allah kulu yok halam var o da yakın değil çağırdığını çok acilde geliyor ki o da hasta eşim gece geç gelir sabah gün doğmadan ise gider şimdi saçlarımı yolluyorum biri ağlıyor diğeri içeride ne alemde bilmiyorum o yüzden depresyon mepresyon yok
Gazdan vs değil de süt azaldığı için memede çok kaldığından eminsen o saatler öncesi süt yapıcı şeyleri dinlenme, su, tahin helvası, susam, sıvı içecekler gibi arttırabilirsin. Reglde benim de azalıyor öyle gidermeye çalışıyordum.Güzel hatunlar bir konuda istişare etmek istiyorum sizinle, simdiiii bizim gece süt olayi tamam, gündüz ikindiye kadar da sıkıntı yok ama akşam 6-10 arasi sanki süt kalmamış gibi geliyor, çok sönük oluyor göğüsler, daha uzun kalıyor kızım emme modunda ya da beş dakika on dakika sonra tekrar emmek istiyor, sadece akşamları bir kez mama mı versem? Perşembe köye gideceğiz bı kaç hafta kalmayı planlıyoruz her ihtimale karşı bı kutu mama alsam mı alırsam hangisini alayım ? Mama verince emme işinde sıkıntı yaşar mıyım onu da bilmiyorum?
Biraz uzunca oldu ama fikirlerinize çok ihtiyacim var şu an
İlk kızimda hiç mama kullanmadık, su falan çok içiyorum ama dinlenme ihtimalim hiç olmuyor maalesef iki canavar ve akşam yemeği, bayram hazırlıği gelen giden falan derken, sanırım aşırı yorgunluk süt e yan etki yapıyor akşam olup biraz uyuyunca geri toparlanıyorumGazdan vs değil de süt azaldığı için memede çok kaldığından eminsen o saatler öncesi süt yapıcı şeyleri dinlenme, su, tahin helvası, susam, sıvı içecekler gibi arttırabilirsin. Reglde benim de azalıyor öyle gidermeye çalışıyordum.
İlki mama aldı mı? İçmezse bi de boşuna olmasın.
Sana durumumu paylaşalım mı sürekli gazdan kıvranan bir bebe birde döküntülü hastalık geçiren bir abi büyük oglumun ateşi 3 gün 40 derecelerdeydi acil önlerinde sabahladik bebeğimle büyük oğlumla babası içerde biz dışarıda arabamizi sattık ele minnet ettik o da bizi istediğimiz hastaneye goturmedi gittiğimiz hastanede oğluma bakacan doktor yok olan tahlil istedikollarını delik deşik ettiler sabaha kadar bekledik Dr odasına girmiş yatmış uyumuş benim çocuğuma bakan yok 3 ayrı doktor gezdim 5 günde elimde bebeyle annem babam sözde dibimde oturuyorlar beni bu halde bırakıp memlekete tatile gittiler ve benim yardım isteyebileceğiniz yakınında bir Allah kulu yok halam var o da yakın değil çağırdığını çok acilde geliyor ki o da hasta eşim gece geç gelir sabah gün doğmadan ise gider şimdi saçlarımı yolluyorum biri ağlıyor diğeri içeride ne alemde bilmiyorum o yüzden depresyon mepresyon yok
benimki bazen direk süt şeklinde çıkarıyor bazende sarı süt kesiği gibi ve kıvamlıUzayan turden nasil yani canim. Benim de kusuyor bebegim. Ezmirdikten sonra kusuyor.Sarimsi peynirimsi kustu az once. Emzirdikten sonra da boyle bazen.sanki agzinda.biriktirmiste cikariyor. Doktor peynirimsi olandan korkmayin bebege sutun yaradigini gosteriyo dedi. Ama sivi olan iyi.degil benim de bu duruma canim sikiliyor.ya acaba usuttu mu diye
sağol canım araştırdım biraz içeriğini saf zeytinyağı varmış buda emilimini artırıyormuş can kan olsun inşallahGecmiş olsun canım biz de ocean d3 kullanıyoruz günde 3 damla
Canım benim balım biraz üşütmüş dr ilaç veremem Burun açıcı bi damla vereyim nefes alımını kolaylaştırsın böylelikle kusmayıda azaltır dediSüper sevindim iyi olmanıza. Burun tıkanıklığuı kusmaya mı neden olurmuş. Hergün serum fizyolojik yapalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?