2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah canım benim normal doğum farkediyor işte
Aslında ilki de suda doğmuştu ama göbek gitmemişti böyle. 30 kilo alınca ben
Şimdi 15 kilo bakalım nasıl bi hızla vercem. 10 günde 9 gitti kaldı 6

2 ay içinde o da kalmaz bence canim sende
Ay hadi inşallah

Cok iyi fikirmis ya cidden bosa akıyor
Evet iyi oluyo 20-30ml neyse.. Ama iki el de dolu olunca azıcık sıkıcı oluyo

Kızlar aşımızı olduk aylık kontrolümüze gittik
dr kusmasını benim yakın zamanda geçirdiğim gribe bağladı
burun için bi damla verdi nefes alımını kolaylaştırır ve kusmasını azaltır dedi onun haricinde birşey demedi gelişimi iyi dedi kalça usg si de normal çıktı şükür d vitamini de ocean d3 verdi (kullanan var mı)
Kızlar havalar ne kadar sıcak olursa olsun ayakta çorabı ve patikli altı muhakkak olmalı bence bacaklar çıplak olduğu zaman gaz kaçınılmaz oluyor biz hissetmiyoruz ama ufak bi serinlik üşütmelerini gazlanmalarını tetikliyor gece yatarken cam kapalı olmalı gündüzde tek taraflı açışmalı yoksa ceryanda kalıyorlar bunlara dikkat edersek bu yazı daha kolay atlatacağız fikrindeyim
Birde lohusalık döneminde kendi ayaklarımıza giydiklerimize yediklerimize dikkat edilmeli vücut daha bi savunmasız olduğu için normal zamanda etkilemeyen şeyler bu dönemde sıkıntı çıkarıyor çünkü nezaman dikkat etmediysem akabinde çocuk hemen sinyali çaktı bana

Kız ne bilim ya gelişimi iyi olsun da kilosu umrumda değil böyle de kalabilir oyuncak bebeğim
Gelişiyodur canım o. Doktorun normal buluyosa hiçbir sıkıntı yok. Sen beslenmene dikkat et proteinini her gün al mutlaka. Sütlü tatlı ye bence artar kilo alımı. Her bebişin bünyesi farklı sonuçta
Kızlar bu humana still tea ne tatlı birşeymiş böyle bunun tatlı olmayanı var mı acaba? Zor bitirdim bir fincanı şekere karşı aşırı hassasiyetim vardırda
Onu içme bence yaa. ReZene ve kimyon tohumu al birer çay kaşığı bir kupa sıcak suya koy demle hem daha çok süt yapıyo hem de daha doğal bence
Süper canım benim göbekte sıkıntı var heralde baya küçüldü ama şu tatilden döneyim. Yamuna korse takmaya başlayacağım.
Ben de yanına takıyorum. Bakalım ölçtüm kendimi bir hafta sonrA bidaha ölçücem

Gecmiş olsun canım biz de ocean d3 kullanıyoruz günde 3 damla

Bende kötü hissediyorum iki gündür
Annemin gidişi ile gevşedi bütün yaylar
Meğer haftalardır içime atmışım herşeyi

Kendimi baya çaresiz hissettim dün kötü bi kriz geçirdim
En kötüsü kızımın bunlara şahit olması eminin ömrü boyunca unutmucak
Eşimde ilk kez gördü beni öyle
Şu an utanç içindeyim çünkü şimdiye kadar zayıflıklarımı kamufle etmeyi iyi beceren biri idim . Güçlüydüm
Ama şu an kolum kanadım kırık sanki

Geçicek inşallah da delip geçmese

Süper sevindim iyi olmanıza. Burun tıkanıklığuı kusmaya mı neden olurmuş. Hergün serum fizyolojik yapalım o zaman

Yok canım ben değil kaynanamlar ya
Ben hep Allaha dua etmiştim zaten minik olsun bebeğim bebekliği uzun sürsün herşeyi doya doya giydireyim diye

Ay o kaka çıksın bebeler rahatlasında yeter diyor insan bir noktada

Benim kızım ince yapılı zaten canım
Okudum bende süt kalitesi için Bi kaç şey onlarla besleneyim bari 45 günlükken Bi daha gidicez bakalım ne dicek doktorumuz

Kuzucum biz de hastaneden 3500 çıkmıştık, 4400 geldi şimdi. Yalnız bizim kiz fena boy atmış 57 cm geliyor. Bebek 1 ayda kaç cm uzar ki yaa kafam karisti
1 aylık bebe 60 cme kadar normal diyordu canım üst sınır ama kaç cm uzar bilmiyorum inan ki senin dualar kabul olcak bu kız manken olur

Benim bebede hangi emziği verdiysem tuttu sanırım tutturuyorum

ya benimkide kusuyor. Bazen peynir kesiği hii bazen sulu, Direk yediğini kusuyor günde en az 5 6 kere.. Sormadım da doktora.
Bende çok yiyorum ya çok sık acıkıyorum,kilo veremiyorum hoff
off bende ne bulursam yiyorum zaten şişko hamile kaldım 96 ile doğuma gittim 10 günde 84 e düştüm ama 15 gündür tık yok. Zten boyum da kısa, öff darlandım.
Süper sevindim iyi olmanıza. Burun tıkanıklığuı kusmaya mı neden olurmuş. Hergün serum fizyolojik yapalım o zaman
bildiğimiz klasik serum fizyolojik bebelere kullanılır mı saryacım?
Sağol canım. Eşim gitti almaya bebisi beni yatırdılar şükür ondan ayrı kalmicam.
Canım geçmiş olsun, hastaneye mi yatış verdiler?

Canım hislere tercüman olmuşsun. Unutma ki yalnız değilsin canım. Eminim birçoğumuz böyle. Ağlamaklı histerik yalnız vs hissediyoruz. Bir sürü şey hissediyoruz. Ama 9 ay nasıl bittiyse bugünler de bitecek. Mesela ben sigara içeceğim anı bile düşünerek motive ediyorum kendimi

Ahhh sigara mı burnumda tütüyor emzirme bitene kadar içmiyoruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…