2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Şimdi bende çıkaramıyorum canim burda da havalar çok saçma sapan gidiyor kızıma diyorum sen yaz bebeği olacaktın askilılarla gezecektın ama evin içi buz gibi dün elektrikli ısıtici calistirdim

Selam kızlar yalnızlık iki bebe, gaz, kusma derken vakit fena geçiyor. Yorgunluktan harap oldum ama direniyorum. Bugün bebelere reflü yastığı alacağım işe yarayacak mı bakalım

Benimde çok yüzüm solmuştu göz altlarım kirmiziya çalıyordu artık kan ilacı ile yeni toparladım, aman dikkat et ben daha yeni kendime geldim bebiş 1 aylık oldu, enerjim çok çabuk bitiyor
Ya daha ameliyathanede anestezi doktorum karnım kapanmadan dedi bana ilaçlarını sakın bırakma diye
Ki tahlil geçmişimi bilmiyo
Demek durum nasıl vahimse bende
Dikkat ediyorum hem beslenme hem takviye canım
Ama bende tam tersi bi enerji var hayatta kalma içgüdüsü galiba

Dün yoğun bakım hemşiresi baba verdi tiyoları
Çok müsait seni emzik gibi kullanmaya izin verme dedi
Emzik ver dedi emzikte aklanmış galiba artık

Selam kızlar yalnızlık iki bebe, gaz, kusma derken vakit fena geçiyor. Yorgunluktan harap oldum ama direniyorum. Bugün bebelere reflü yastığı alacağım işe yarayacak mı bakalım
2 bebenin bakımıyla tek başına ilgileniyosun önünde saygıyla eğiliyorum canım
Allah güç kuvvet versin maşallah sana

Reflü yatağindan ćok memnun kalcaksin eminim
Gözü kapalı alabilirsin

Emzik almadı seninki o zaman? Bizimkine biraz biraz tutturuyorum. Biz de gazlıyız. Zinco iyi geldi bize de.
Kan hapını 3 ay kullanacağım.

J
Dün yoğun bakım hemşiresi baba verdi tiyoları
Çok müsait seni emzik gibi kullanmaya izin verme dedi
Emzik ver dedi emzikte aklanmış galiba artık
Emzik veriyorumda uyanıkken ittiriyor çoğu zman benimki ben de ısrarla veriyorum çift damakli emzik varmış ondan alıcam inşallah daha iyi alıyormuş ben mama da veriyorum emzikte benimki maşallah ille de meme

Emzik almadı seninki o zaman? Bizimkine biraz biraz tutturuyorum. Biz de gazlıyız. Zinco iyi geldi bize de.
Kan hapını 3 ay kullanacağım.
Bende kan ilacı bitti şimdi pekmez iciyorum tahlil verdikten sonra bakacağım tekrar Belki ister doktor. Emzik aldırmaya uğraşıyorum işte kuzu , zinco ne kadar canım biyogaya baya pahalı çünkü

2 bebenin bakımıyla tek başına ilgileniyosun önünde saygıyla eğiliyorum canım
Allah güç kuvvet versin maşallah sana

Reflü yatağindan ćok memnun kalcaksin eminim
Gözü kapalı alabilirsin
Sağol canım hepimizin işi kolay değil inşallah hakkıyla bu süreci atlatırız. Sen kullanıyordun reflü yatağı memnunsun o zaman. Birde kiraz çekirdeği yastığı diyorlar kullandın mı hiç. Gaz içim karınlarına yada ayaklarına konuyormuş

O zman ekstra dikkat et kuzu aman diyim, hayatta kalma içgüdüsü ha survivor Yeni anneler

Ben emzik ve biberona karşıyım canlar.Allah muhtaç etmesin.Emzik boş yere doygunluk hissi veriyor bebelere ve dudak tiryakisi gibi bişey oluyorlar.Biberondan da süt akışı hızlı olduğu için meme reddi yasanabilir.Cok süt gelen biberonu tercih edip emme zahmetine girmeyebilir.Dikkatli olun derim.Birde o emzigi bıraktırmasi var.

Sayecim Allah yardımcın olsun. Bir bebe bile insanı zorlarken sende iki tane. Bir de gazlılarmış. İkisi de mi reflü? O da çok zor ya benim oğlan öyleydi. Hep kusma. Süt alerjisi var mı acaba dr bi sorarsın. Anneye diyet veriyorlarmış. Bizim dr önemli bulmamıştı. 1 yaş civarı geçiyor diye. Şöyle bi şey oldu. Benim oğlan süt ve peynir yemiyor. Ayran yoğurt eh işte. Allah yardımcın olsun. İkiz bebe hep aklımdaydı. Rabbim en doğrusunu bilir. Bünyeye uygun gelmeyecekti demek ki. Bir anda büyüyecekler inşallah.. Geçecek zor günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…