2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk gecemiz diye benim kız parti yaptı mızmızdı uyumadı sabah 8de artık gözüm kapanıyodu kocalığın bacaklarına atıverdim al bak şu kız çocuğusuna diye neyseki uyumuş bende bi kaç saat uyudum
Olaysız atlattık sayılır

Benım bebeklik dedesi gilde mışıl mışıl uyuyor
Bnm evde kıyamet kopuyor
ya benim zillide bütüngün memede
yatağa koyar koymaz viyak viyak
babası akşam işten gelince iki seviyo sonra emiyo koyuyom yatağa saatlerce kalkmıyo
bide bana kızımı şikayet ediyon bak nasıl güzel uyuyo diyo inanmıyo

allahım dilimi ısırayım popomu kaşıyayım benim zilli gündüzleri canıma okusada geceleri çok güzel uyudu bu hafta
inşallah hep böyle devam eder
saat kurmadım ama kendisi en fazla 2.5-3 saate uyandı
o bile yetiyo bana valla
önceden zırt pırt gecede 100 defa kalkardı

Bu arada 2,5 kilo kaldı bende de
Hedefim gebelik öncesi kilomdan -5 gitmesi inşallah maşallah çok amin
Ama şimdi değil tabi benim kan düşüktü ya komple gidik şimdi dudaklarım falan ölü dudağı gibi beyaz düşünün aslaaa diyet dikkat etmek falan yok dedi daktır
Kan ilacıma ve ımomada devam
Dün bugün korse takamadım emzirirken nasıl başediyosunuz ki onla

Benimde çok yüzüm solmuştu göz altlarım kirmiziya çalıyordu artık kan ilacı ile yeni toparladım, aman dikkat et ben daha yeni kendime geldim bebiş 1 aylık oldu, enerjim çok çabuk bitiyor

Napıyorsunuz kuzular dogurmayan kaç kişi kaldı ben bebiş oldu olalı bi halsiz bi kansız uykusuz, ama herşeye değer kızımın kokusu Biz bu aralar gaz kaka ve emme sorunları ile baş ediyoruz, habire emmek istiyor kızım beni biraz yalancı emzik yaptı, gaz içinde biyogaia damla kullanıyoruz baya rahatlattı kızımı, saçları baya dökülüyor bu ara minnoşumun. Siz ne durumdasınız annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…