2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O da güzelmiş. Ben inanmıyom o ota o yüzden tutmaz zaten bende.
Çok merak ettiğimden koydum ben de. İlk doğumumda açılma sorunum olmamıştı zaten. Bakalım ne olcak

Hehe sararıyosa doğru yapmışım o zaman. Beklemeye devam

+1 yaşta olmuştu benim. Pompa ile sağınca çilekli süt gibi oluyodu kandan hatta. Ama tek çaresi bebek. Tükürüğü iyileştiriyo memeyi bebeğin.. devrik cümle
Hiçbir ilaç toparlamadı. Çünkü emdikçe açılıyodu ısırıyodu o dönemde diş kaşıyıcı gibi..
3 gün mama verip emzirmemiştim ama emzire emzire iyileştirdim sonunda.
Meme ucunu değil komple memeyi vermeye çalış ısrarla, canın yanınca serçe parmağını sokup bebişin dudağından, memeyi çek çıkar.. Çok can yakıyo inşallah çabuk geçer..

Kundağı kabul ettiyse ne mutlu ben azimle deniyorum ama yok o eller kollar illa dışarda olacak sonra da sıcrayip kendini uyandiracak
E bebekten hazır penye kundak almıstım yapıskanlı cok pratik tavsiye ederim gece nasıl koyduksak oyle kalktı ya kuzum kıyamadım ama rahat ettik napalım :)

Ben size demiştim ben lohusa depresyonu yaşamam benden rahatı gevşektir diye evim boş kalmadı kaynana görümceler annem kızkardeşim babaannem dönüşümlü kalıyorlar hergün görmeye geliyo kalmayan kim varsa teyzeler arkadaşlar kuzenler hep bende umursamadım kimseyi çocuğumu istediğim zaman yıkadım istediğimi yedim içtim giydim yüz vermedim kocalık olan adam dahil
Miss gibi geçiyo günlerim

Benim yawruşum hemen hemen her bezine kaka yapıyor normal mi ki
Birde emzirirken dondurma yiyebiliyor muyız
Kaka yapması iyi beslendiğini gösterir canım. Çiş kaka iyidir dondurma yemeyin hasta olursunuz diyorlar ben bir kere yedim
Canım kırmızı kantaron yağı bulabilirsen sür ve üzerine göğüs ucu koruyucu tak mutlaka emzirme aralarında. Çok zordur Allah kolaylık versin

Canım bende de meme başında çatlaklar oldu sarı kantaron yağı almıstım sürmedim tadından tiksinir diye

Eki Görüntüle 2289962 kızlar 2 gündür çok kasılma oluyor bende karnım böyle tuhaf şekillere giriyor normal mi acaba sizdede böyle oluyormuydu .
Bende hiiç kasılma yok ara ara adet sancısı giriyo sadece. Benim karnımda böyle oluyo. Hatta geçen gün totosunu soluma ayağını sağıma olacak şekilde bi gerindi karnım dümdüz ben acıdan pert oldum

Çok çektim canım 10 gün ağlaya zıplaya emzirdim yarıldı ucu kopacak gibi oldu 2 kere kabuk bağlayıp soyuldu şimdi 3 gündür ilk Bi kaç dakika acıyo sonra uyuşuyo lansinoh ve garmastan kullandım kantoron sürdüm Bi poka yaramıyor üstüne gitmek lazım emzirmek lazım sabır lazım acıya acıya geçiyo valla kremler sadece nemli tutuyo üstüne kalkan mutlaka koy hem nemli kalıyo hemde göğüs ucu Bi yere değmiyo Allah yardımcın olsun inşallah çok zor biliyorum ama

Benimde tuhaf tuhaf şekiller oluyor o an çok ağırlık hisediyorum baskı oluyor ve nefesim kesiliyor sanki .

Sağ meme fenaydı benim.Esim lanolin diye bi krem almış onu sürdüm.Ve göğüs kalkanı taktım 2 günde çok güzel iyileşti.Krem baya yoğun agir da bi kokusu var ama iyi geldi.Kantoron yağı ile devam edicem.

Benim kaynanam geçen gün sıcak çay icersen bebeğin ağzı yanar dedi
Içimdeki çocuğun ağzı niye yansın
İzleme bence video filan bilmemek daha iyi.bi de herkesin doğum süreci farklı yaaa. Kendini çok kolay olacak diye şartlandır kafa rahat vücut rahat Kaynananın san kafası nasılmış acaba yaa. Ben de istiyorum o kafalardan beyni yok derdi yok dicem de. Bi de evet yaaa biz de doğursak keşkeeem bebek kokusu özledim. Ama niyeySe hep bi kırk dolacak gibim hissediyorum

Canım ben 1 aylıkken ultrason çekildim sağ kalça sorunlu çıktı. Bugğn doktor erken çektirmişsin 6 hafta olmasını bekliyorux 2. Ay bitsin yine çektir dedi.

Çok teşekkürler geçen bir doktorun yazısı vardı çok abartmayın herkesin çocuğu einstein olacak değil diyordu.

Benim yawruşum hemen hemen her bezine kaka yapıyor normal mi ki
Birde emzirirken dondurma yiyebiliyor muyız
İyi beslendiğini gösteriyormuş

Büyük oğlum saç kurutma makinesi sesinde susuyordu
Benimkide her altını değiştirdiğimizde saç kurutma mak sesiyle sakinliyor.

Kızlar dikkatimi çekti bebeklerimiz hep gazlı ve yatırmak sorun hep kucak istiyor. Bugğn doktor bi masaj yaptı öyle gaz çıkardıki büyük adam gibi. Ben bu masajı beceremiyorum galiba

Aynı düşüncedeyim canim

Gündüze daha bende çare bulamadim benim ki de bı gün uyuyorsa bi gün uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…