- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
Çok merak ettiğimden koydum ben de. İlk doğumumda açılma sorunum olmamıştı zaten. Bakalım ne olcakO da güzelmiş. Ben inanmıyom o ota o yüzden tutmaz zaten bende.
Hehe sararıyosa doğru yapmışım o zaman. Beklemeye devamAy ben sucuk yemiştim bir daha elimi sürmem artık canım sağol
Benden de parçalar geldi canım aöa seninki baya büyükmüş dra sordun mu
Sağol canım değerlendireyim bende. Bende Doğumda giren drdan çok memnun kalmadım da geçen gittiğimiz iyiydi ismi Ömer Dinçerdi sanırım
Pazartesi yapılacak canım bize de. Geçmiş olsun başka drla görüştün mü
benimki de sarardı canım normal o. Sen doğurana kadar suda kalacak doğurunca otu Sudan çıkarmak gerek
+1 yaşta olmuştu benim. Pompa ile sağınca çilekli süt gibi oluyodu kandan hatta. Ama tek çaresi bebek. Tükürüğü iyileştiriyo memeyi bebeğin.. devrik cümleMeme başının çevresinde yarılma ve kanama yaşayan oldu mu çözüm var mı Allahimmm kopacak tuttuğu an için gidiyor sonrasında sakın sakın emişiyoruz ama uyuyakalip birakmiyo memeyi...yalancı meme gibi ağzında duracak ara ara çekecek...biraktirayim diye çekiyorum geri daha berbat aciyo ilk acinin binlerce katınapmali ya kopacak yemin olsun ki
E bebekten hazır penye kundak almıstım yapıskanlı cok pratik tavsiye ederim gece nasıl koyduksak oyle kalktı ya kuzum kıyamadım ama rahat ettik napalım :)Kundağı kabul ettiyse ne mutlu ben azimle deniyorum ama yok o eller kollar illa dışarda olacaksonra da sıcrayip kendini uyandiracak
Ben size demiştim ben lohusa depresyonu yaşamam benden rahatı gevşektir diyeKızlar hastaneden geldiğimden beri bebeğe yalnız bakıyorum.Bizim burada iş güç zamanı tarlaya falan gidiyor millet.Gelen giden de olmadı.2 arkadasim geldi onlarda kafa dengi 1 saat oturup gittiler.Rahatça keyfime göre dinleniyorum.Curcuna telas yok.Yavas yavaş evimi toplayıp yemek yapıyorum.Bazen kv getiriyor bi kap.Eşim tembihleyince hicbiseye karismiyor kv.Inanin ilk oğlumda yaşadığım hiçbir sıkıntıyı yaşamadım.MORAL ne kadar önemliymiş bir kez daha anladım.Test ettim onayladım.Birde tecrübeli anne olmak mükemmel bişeymis.Bebenin ne istediğini biliyosun panik yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bebeklerimize sağlık sıhhat versin.Bizlere güç versin.(Amin)(Dua etmeyi cok seviyorum)Onlara her türlü bakarız bakıyoruz. ❤
Kaka yapması iyi beslendiğini gösterir canım. Çiş kaka iyidirBenim yawruşum hemen hemen her bezine kaka yapıyor normal mi ki
Birde emzirirken dondurma yiyebiliyor muyız
Canım kırmızı kantaron yağı bulabilirsen sür ve üzerine göğüs ucu koruyucu tak mutlaka emzirme aralarında. Çok zordur Allah kolaylık versinMeme başının çevresinde yarılma ve kanama yaşayan oldu mu çözüm var mı Allahimmm kopacak tuttuğu an için gidiyor sonrasında sakın sakın emişiyoruz ama uyuyakalip birakmiyo memeyi...yalancı meme gibi ağzında duracak ara ara çekecek...biraktirayim diye çekiyorum geri daha berbat aciyo ilk acinin binlerce katınapmali ya kopacak yemin olsun ki
Canım bende de meme başında çatlaklar oldu sarı kantaron yağı almıstım sürmedim tadından tiksinir diyeKaka yapması iyi beslendiğini gösterir canım. Çiş kaka iyidirdondurma yemeyin hasta olursunuz diyorlar ben bir kere yedim
Canım kırmızı kantaron yağı bulabilirsen sür ve üzerine göğüs ucu koruyucu tak mutlaka emzirme aralarında. Çok zordur Allah kolaylık versin
Bugün 6. Günü bekliyorum canım siz de ne kadar sürmüştüBizde aynıydik canim çok şukur 2 gundur hergun bir kerede olsa yapmaya basladi
Benim kaynanam geçen gün sıcak çay icersen bebeğin ağzı yanar dediyeme sütün üşür diyolar ahahah
ama ben tabikide yiyorum
Bende hiiç kasılma yok ara ara adet sancısı giriyo sadece. Benim karnımda böyle oluyo. Hatta geçen gün totosunu soluma ayağını sağıma olacak şekilde bi gerindi karnım dümdüz ben acıdan pert oldumEki Görüntüle 2289962 kızlar 2 gündür çok kasılma oluyor bende karnım böyle tuhaf şekillere giriyor normal mi acaba sizdede böyle oluyormuydu .
Çok çektim canım 10 gün ağlaya zıplaya emzirdim yarıldı ucu kopacak gibi oldu 2 kere kabuk bağlayıp soyuldu şimdi 3 gündür ilk Bi kaç dakika acıyo sonra uyuşuyo lansinoh ve garmastan kullandım kantoron sürdüm Bi poka yaramıyor üstüne gitmek lazım emzirmek lazım sabır lazım acıya acıya geçiyo valla kremler sadece nemli tutuyo üstüne kalkan mutlaka koy hem nemli kalıyo hemde göğüs ucu Bi yere değmiyo Allah yardımcın olsun inşallah çok zor biliyorum amaMeme başının çevresinde yarılma ve kanama yaşayan oldu mu çözüm var mı Allahimmm kopacak tuttuğu an için gidiyor sonrasında sakın sakın emişiyoruz ama uyuyakalip birakmiyo memeyi...yalancı meme gibi ağzında duracak ara ara çekecek...biraktirayim diye çekiyorum geri daha berbat aciyo ilk acinin binlerce katınapmali ya kopacak yemin olsun ki
Benimde tuhaf tuhaf şekiller oluyor o an çok ağırlık hisediyorum baskı oluyor ve nefesim kesiliyor sanki .Bende hiiç kasılma yok ara ara adet sancısı giriyo sadece. Benim karnımda böyle oluyo. Hatta geçen gün totosunu soluma ayağını sağıma olacak şekilde bi gerindi karnım dümdüz ben acıdan pert oldum
Valla aynen artık doğursakta bebekli tayfaya dahil olsak bizde meme ucu yaralarımızı falan konuşsakBenimde tuhaf tuhaf şekiller oluyor o an çok ağırlık hisediyorum baskı oluyor ve nefesim kesiliyor sanki .
Aynen valla yıllardır hamileyim gibi hisediyorum.Valla aynen artık doğursakta bebekli tayfaya dahil olsak bizde meme ucu yaralarımızı falan konuşsak
Benim annem de aynısını dedi:)Vallahi bizde de aynı annem ben hiç böyle uyanan daha gözünü açmadan meme diye ağlayan bi çocuk görmedim diyor
kolikli bebek anneleri
Youtube acil kolik müzik yazın bebeğiniz sussun
Actım ve sustu yavrum benım❤❤❤❤❤
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim al kucağına inşallah. Tabi başına ne geleceğini bilince insan daha da korkuyor bende cahil cesareti var sanırım doğumla ilgili hiç bi fikrim yok nasıl sancim başlayacak onu bile bilmiyorum hiç okumadım korkutmak istemedim kendimikurbanlık koyun gibi bekliyorum .:)
İzleme bence video filan bilmemek daha iyi.bi de herkesin doğum süreci farklı yaaa. Kendini çok kolay olacak diye şartlandır kafa rahat vücut rahatBenim kaynanam geçen gün sıcak çay icersen bebeğin ağzı yanar dedi
Içimdeki çocuğun ağzı niye yansın
Canım ben 1 aylıkken ultrason çekildim sağ kalça sorunlu çıktı. Bugğn doktor erken çektirmişsin 6 hafta olmasını bekliyorux 2. Ay bitsin yine çektir dedi.Ay ben sucuk yemiştim bir daha elimi sürmem artık canım sağol
Benden de parçalar geldi canım aöa seninki baya büyükmüş dra sordun mu
Sağol canım değerlendireyim bende. Bende Doğumda giren drdan çok memnun kalmadım da geçen gittiğimiz iyiydi ismi Ömer Dinçerdi sanırım
Pazartesi yapılacak canım bize de. Geçmiş olsun başka drla görüştün mü
benimki de sarardı canım normal o. Sen doğurana kadar suda kalacak doğurunca otu Sudan çıkarmak gerek
Çok teşekkürler geçen bir doktorun yazısı vardı çok abartmayın herkesin çocuğu einstein olacak değil diyordu.Ben çocuk gelişimciyim canım.Zeka kartları kullanmadım ilk oğlumda.Konusup göz teması kurdum bol bol.Dogal uyaranlar kullandım genellikle.1 yaş sonrası geçtim kartlara kitaplara.Bu benim şahsi düşüncem çok erken başlamaya gerek yok.En güzeli bol ten teması bol göz kontağı.Birebir oyun ve konuşma.
İyi beslendiğini gösteriyormuşBenim yawruşum hemen hemen her bezine kaka yapıyor normal mi ki
Birde emzirirken dondurma yiyebiliyor muyız
Benimkide her altını değiştirdiğimizde saç kurutma mak sesiyle sakinliyor.Büyük oğlum saç kurutma makinesi sesinde susuyordu
Canım ben 1 aylıkken ultrason çekildim sağ kalça sorunlu çıktı. Bugğn doktor erken çektirmişsin 6 hafta olmasını bekliyorux 2. Ay bitsin yine çektir dedi.
Çok teşekkürler geçen bir doktorun yazısı vardı çok abartmayın herkesin çocuğu einstein olacak değil diyordu.
İyi beslendiğini gösteriyormuş
Benimkide her altını değiştirdiğimizde saç kurutma mak sesiyle sakinliyor.
Kızlar dikkatimi çekti bebeklerimiz hep gazlı ve yatırmak sorun hep kucak istiyor. Bugğn doktor bi masaj yaptı öyle gaz çıkardıki büyük adam gibi. Ben bu masajı beceremiyorum galiba
Gündüze daha bende çare bulamadim benim ki de bı gün uyuyorsa bi gün uyumuyorvalla gece çok güzeldi ama gündüzleri napcaz ustam onuda söyle bakalım
bugünde gündüz uyumuyo
sürekli memede durmak istiyo yatağına koyuyorum 5 dk sonra viyaklamaya başlıyo
ay bigün gece bigün gündüz uyumuyo bu zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?