Kız doğur yeter ki sinsi doğuranlar listesine eklerim ben seniYaklaşık bir saattir düzenli ya da sık kasılmalar yaşıyorum. Doğum kasılmalarımı yoksa klasiklerden mi bilmiyorum ama eğer doğum kasılmaları ise, doğurursam Meylenin haber vermedin gizli doğurdun triplerinden korkuyor ve haber verme gereksinimi duyuyorum. Hadi hayırlısı ☺.
Benimkide hastane de zorla iki çekip bırakıyodu eve çıktık 2. Gün çocuğum yapışmaya başladı inşallah seninde aynı olur canımKızlar gece idrar söktürücü yaptılar ondan sonra idrarım arttı ayaga kaldırdılar.Serumlarım bitti. Agrı aynen devam.Ne yazık ki oglum da kızım gibi meme meraklısı cıkmadı zorla agzına sokuyorum iki emip uyuyakalıyor.Tavsiyesi olan var mı bu konuda cidden dertliyim
Gündüz uyudu diye geceden korkuyordum. Gece başı gazlıydık. Ama sonrası iyiydi. Uyuduk.Selam gececiler :))
Hadi bakalım gelin siz de.Yaklaşık bir saattir düzenli ya da sık kasılmalar yaşıyorum. Doğum kasılmalarımı yoksa klasiklerden mi bilmiyorum ama eğer doğum kasılmaları ise, doğurursam Meylenin haber vermedin gizli doğurdun triplerinden korkuyor ve haber verme gereksinimi duyuyorum. Hadi hayırlısı ☺.
Gelmeye mi çalışıyor seninki?İnanılmaz bir bel ağrısı uyutmuyor beni ☹
Kac oldun canim.40+4 oldum..
Kontrol günü bakarsın olur doğum günü. Hadi hayırlısı.Benim de bugün kontrol günüm uyku tutmuyor yine
Aaaa sen de mi brütüss
Ya hu iyice yalnız kalıcam buralarda
Kızlar gece idrar söktürücü yaptılar ondan sonra idrarım arttı ayaga kaldırdılar.Serumlarım bitti. Agrı aynen devam.Ne yazık ki oglum da kızım gibi meme meraklısı cıkmadı zorla agzına sokuyorum iki emip uyuyakalıyor.Tavsiyesi olan var mı bu konuda cidden dertliyim
Hadi hayırlısı canım geliyor mu kuzun yoksa
Şimdi ne alemdesin ?
Kız doğur yeter ki sinsi doğuranlar listesine eklerim ben senihadi hayırlısı
Kabız olmuşum gibi ağrılar giriyor kasılma eşliğinde kızlar. Uyuyamadım hiç halen. Uzandım dinlendim geçmedi şimdi kalktım bişeyler yicem hayırlısıHadi bakalım gelin siz de.
Öyle de demeyeydinKontrol günü bakarsın olur doğum günü. Hadi hayırlısı.
Allah Allah neler oluyor içerdeKabız olmuşum gibi ağrılar giriyor kasılma eşliğinde kızlar. Uyuyamadım hiç halen. Uzandım dinlendim geçmedi şimdi kalktım bişeyler yicem hayırlısı. Bebekde hic durmadı içimde, kanala mı yerleşti ne olduysa yürüdükçe kapı gıcırtısı gibi gacur gucur sesler geliyor benden çözemedim
Evet o belirsizlik heyecan yapıyor zatenHic belli olmaz o işler:)
Bizim de gündüzler uykusuz geciyor bu gece yarım kundak yaptım cok sukur iyiydiGündüz uyudu diye geceden korkuyordum. Gece başı gazlıydık. Ama sonrası iyiydi. Uyuduk.
Benmki oyle oldu öğlen kontrol vardı ben ondan önce doğurdumKontrol günü bakarsın olur doğum günü. Hadi hayırlısı.
Aynen canım bekliyorum çok sık olmadıkça hastaneye gitmeye niyetim yokÖyle de demeyeydinBen hazır değilmişim gibi geliyor hiç ya bu hisle napcam bilmiyorum
Allah Allah neler oluyor içerdeneyse bekle bakalım düzenli olmasını yapacak bişey yok
Evet o belirsizlik heyecan yapıyor zaten
Ben de uyuyamadım kalkıp makineye çamaşır fırına kek koydum kahvaltı da hazır kocam uyusun büyüsün az daha
Kemiklerin açılıyor o sesleri duyuyorsan, ıkınma hissin de başladıysa açılman epey ilerlemiştir ikinci Doğum daha hızlı olur evde fazla durma istersenKabız olmuşum gibi ağrılar giriyor kasılma eşliğinde kızlar. Uyuyamadım hiç halen. Uzandım dinlendim geçmedi şimdi kalktım bişeyler yicem hayırlısı. Bebekde hic durmadı içimde, kanala mı yerleşti ne olduysa yürüdükçe kapı gıcırtısı gibi gacur gucur sesler geliyor benden çözemedim
Ben de canim persembe dogumdayim bugün dinlen dediler yapamadim yine uyandim ..Günaydın kızlar
Yarın bu saatlerde hastane yolunda olucam Allah izin verirse
Heyecandan uyuyamiyorum
Allah razı olsun, aamin kuzum inşaAllahKemiklerin açılıyor o sesleri duyuyorsan, ıkınma hissin de başladıysa açılman epey ilerlemiştir ikinci Doğum daha hızlı olur evde fazla durma istersenAllah kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah
Allah şifa versin canım. Öte yandan hiç okumasaydım keşkegünaydın herkese. Allah Doğum yapacaklara yardım etsin su gibi doğurun inşallah kızlarben hala iyileşemedim normal Doğumda çok yırtılmam olduğu İçin dikişler epey zorladı dikil yerlerimde hematom denilen şişlikler oluşmuştu doğumda. Birde eve geldiğimde kendimi iyi zannedip yattım kalktım oturdum maalesef dikişlerde açılma oldu ve tekrar dikiş atılmak zorunda kalındı. Anlayacağınız moraller bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?