2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız doğur yeter ki sinsi doğuranlar listesine eklerim ben seni hadi hayırlısı

Benimkide hastane de zorla iki çekip bırakıyodu eve çıktık 2. Gün çocuğum yapışmaya başladı inşallah seninde aynı olur canım

Hadi bakalım gelin siz de.

Aaaa sen de mi brütüss
Ya hu iyice yalnız kalıcam buralarda

Hic belli olmaz o işler:)

Geçmiş olsun. Daha iyisindir inşallah?
Daha bebek bir buçuk günlük:)
Dur bakalım annesi yapışır memene en kısa zamanda inşallah. Çok erken böyle demen için

Hadi hayırlısı canım geliyor mu kuzun yoksa
Şimdi ne alemdesin ?
Kız doğur yeter ki sinsi doğuranlar listesine eklerim ben seni hadi hayırlısı
Hadi bakalım gelin siz de.
Kabız olmuşum gibi ağrılar giriyor kasılma eşliğinde kızlar. Uyuyamadım hiç halen. Uzandım dinlendim geçmedi şimdi kalktım bişeyler yicem hayırlısı . Bebekde hic durmadı içimde, kanala mı yerleşti ne olduysa yürüdükçe kapı gıcırtısı gibi gacur gucur sesler geliyor benden çözemedim

Kontrol günü bakarsın olur doğum günü. Hadi hayırlısı.
Öyle de demeyeydin Ben hazır değilmişim gibi geliyor hiç ya bu hisle napcam bilmiyorum
Allah Allah neler oluyor içerde neyse bekle bakalım düzenli olmasını yapacak bişey yok
Hic belli olmaz o işler:)
Evet o belirsizlik heyecan yapıyor zaten
Ben de uyuyamadım kalkıp makineye çamaşır fırına kek koydum kahvaltı da hazır kocam uyusun büyüsün az daha

Aynen canım bekliyorum çok sık olmadıkça hastaneye gitmeye niyetim yok

Kemiklerin açılıyor o sesleri duyuyorsan, ıkınma hissin de başladıysa açılman epey ilerlemiştir ikinci Doğum daha hızlı olur evde fazla durma istersen Allah kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah

Kemiklerin açılıyor o sesleri duyuyorsan, ıkınma hissin de başladıysa açılman epey ilerlemiştir ikinci Doğum daha hızlı olur evde fazla durma istersen Allah kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah
Allah razı olsun, aamin kuzum inşaAllah . Ama henüz ıkınma hissim yok. Bişeyler yedim şimdi, ağrılarımın kuvveti hafifledi gibi. Bebede rahat durmuyor biraz daha düzene girer ve sıklaşırsa kasılmalarım giderim hastaneye beklemem.

Dogum yapanlara sorum olucak dün geceden beri hic tivalete cıkmadigim kadar tuvalete çıktim affedersiniz büyük tuvaletimde ayni sekilde ve ishal degilim ... bugün bir supriz olmaz insallah

günaydın herkese. Allah Doğum yapacaklara yardım etsin su gibi doğurun inşallah kızlar ben hala iyileşemedim normal Doğumda çok yırtılmam olduğu İçin dikişler epey zorladı dikil yerlerimde hematom denilen şişlikler oluşmuştu doğumda. Birde eve geldiğimde kendimi iyi zannedip yattım kalktım oturdum maalesef dikişlerde açılma oldu ve tekrar dikiş atılmak zorunda kalındı. Anlayacağınız moraller bozuk

Allah şifa versin canım. Öte yandan hiç okumasaydım keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…