2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kan grubuna bakılmadı sütüm de çok şükür hemen indi doğumdan sonra

Çok uyuyan bir bebekti oğlum ama bugün inat ediyor uyumamakta zar zor uyuttum niye böyle yapiyor anlasam

Canim ben sunu farkettim gazini cikaramadigim zamanlarda özellikle hıçkırık basliyor ve gazi da çıkıyor tekrar emzirince biter hickirik yoksa dakikalarca suruyo benimki inat ediyo bazen emmiyo cadi

Yaklaşık bir saattir düzenli ya da sık kasılmalar yaşıyorum. Doğum kasılmalarımı yoksa klasiklerden mi bilmiyorum ama eğer doğum kasılmaları ise, doğurursam Meylenin haber vermedin gizli doğurdun triplerinden korkuyor ve haber verme gereksinimi duyuyorum. Hadi hayırlısı ☺.

Kızlar beni ayaga kaldırmıyorlar idrar cıkısı azmıs napıcam ya iyice zorlasıcak
Banada öyle dediler canım sontayı cıkarmadılar ben çıkarın dedim ısrarla çıkardılar ama ayağa 3/4 saat sonra kalktım sontaa çok sonra cıktı.ayağa kaldırırken idrara bakmadılar yani ayaklarımın uyusukluğu geçince kaldırdılar

Hadi hayırlısı canım geliyor mu kuzun yoksa
Şimdi ne alemdesin ?

Kızlar gece idrar söktürücü yaptılar ondan sonra idrarım arttı ayaga kaldırdılar.Serumlarım bitti. Agrı aynen devam.Ne yazık ki oglum da kızım gibi meme meraklısı cıkmadı zorla agzına sokuyorum iki emip uyuyakalıyor.Tavsiyesi olan var mı bu konuda cidden dertliyim

S
Hu huuuuuuu teyzoşlar ben Kerem.Maşaallahinizi ve hayır duanızı almaya geldim.❤☝Abim beni seviyor❤
Ay allahım ikisine de bravo çok iyi kilo almış yavru kuş. Biz de düm verdik topuk kanı.

Her şey nasip kısmet. Başınız sağ olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…