2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bir hafta sonra tekrarlamak mantıklı.

Henüz çok yeni canım. Bebek, süt ve sen sürece alışınca 2 saate sonra 3 saate çıkarsınız. Uzun uyur dinlenirsin.

Evet o serum sıkıntı canım 2 tane koca koca taktılar ilk çişine git Bi yürü açılcaksın kalkarken yatarken acicak sonrası çorap söküğü hayırlısıyla kolayca atlat inşallah

Olur mu öyle şey gayet iyi bir annesin ilk zamanlarımız biraz stresli sinirin boşalmış canım bidaha olmucağına eminim:)

Öyle valla kuzum,geceleri 2 defa uyandırıp emzirmek,tekrar uyutmak zaten başlı başına bir challenge uyutana kadar diğer beslenme saati gelir. Allahtan eşim az buçuk yardim ediyor da yoksa iyice kafayi yerdim
Doğru canım çok haklısın ama olsun çok güzel bebeklerimiz herşeye değer bak koca 9 ay bitti doğum acısı bitti oda biticek

Ay benim karnımada bastı odaya gelir gelmez canımdan can gitti be

3/4 saat sonra kaldırmıslardı ölüyorum sandım tuvalete kadar gidip bez değiştirdik en zor kısmı atlattın dedi hakketten öleymiş sonra bidaha okadar acımadı dolandım odada hep

Evet o serum sıkıntı canım 2 tane koca koca taktılar ilk çişine git Bi yürü açılcaksın kalkarken yatarken acicak sonrası çorap söküğü hayırlısıyla kolayca atlat inşallah
He ben o serumlarla kalktım yürüdüm bi elimde serumla sonra WC te girdim baktım serum kan içinde sonra kanım geri döndü bana:))))

Normal canım sen lohusasın daha. Çocuğun dilinden anlaman için zamana ihtiyaç var. Nerden bilecen ne derdi var. Zamanla zamanla anlayacaksın amaa emin ol. Hareketlerinden ağlamasının şeklinden bile. Hepsi farklı yaradılış

Gözün aydın. Sağlıkla büyüsün bebişin

Kızlar buraya üzücü bir haber vermek istemezdim ama malesef eşimin babannesi bugün vefat etti...esim henüz 1 yaşındayken babası vefat etmiş ve onu annesi ile babannesi birlikte büyutmus, o yuzden anneden farksız oğlumuzu görmeyi çok istiyordu yıllarca bizden çocuk bekledi ama doğuma 3 gün kala veda etti bugün kötü bir gündü ama her şey Allah'tan...herkes perişan durumda

Kızlar sezaryenimin üzerinden 5gun geçti ve ben bugün biraz fazla yürüyüş yaptım ve tuvalete girdiğimde normal ped kullanan ben resmen şıpır şıpır akan kanla karşılaştım tuvalette ilk günüm gibi pıhtı yoktu ama korktum azalmışken birden böyle çok gelmesi normal mi biraz da acım var...doktora hemen gitmeli miyim Yoksa durup durup değişik çoklukta gelmesi oldu mu sizde de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…