2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
XL zombi geldi hanımmmmm
Doğuramayanlar az daha sabır biliyorum sıcak uyuyamıyosunuz nefessiz kalıyorsunuz artık ödemleriniz geçmiyo vajina ağrılarınız var ama doğurmadan bol bol gezin litfen
Katılıyorum hemde çok bolbolbooooooolllllllll gezinnn lütfennnnnnnn

Emzirme konusunda bende endişeliyim. Herkes aynı şeyi söylüyor çok acıyormuş Ne yapmalı bilemiyorum önceden kremde sürsek boşaymış gibi geliyor bakalım nasıl olacak.

Hamileliğinizi özlemişsinizdir (!) belki diye şuraya 39 haftalık bir ben bırakıyorum

Birde oğlumun kapı süsünü yaptık hazır beklerken ☺
Zaman geçmeyince :)

Ozaman seni rahatlatayım canım benim hiiiiiiç acımadı hiçde yara olmadı.

İnşallah benimde olmaz. Sanırım doğru emzirmeyle çok alakalı, bebeğin tam alabilmesi önemli bakalım nasıl olacak
İnşallah sende de olmaz bişi canım göğüs ucu kremleri aldım okadar doğumdan önce bir kere bile sürmedim.inşallah sonrada gerek kalmaz

Gözün aydın, çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi...

Öhöm öhöm tekrar günaydın.Sabah salona geçmiştim uyumuşum bir güzelAma hala cooookkkk sıcak.Elimi yüzümü ayaklarımı soğuk suya sokmam lazımmmmm.

Ayyy bi de yarın bu saatlerdeeeeeee

Hafif hafif pembemsi su geliyor ekstra olarak, sizce hemen gitmeli miyim hastaneye

Haydaa
Biz seni doguramayanlarin başkani ilan ettik başimiza tac ettik sen doğuruyosun. Kimseye de güven olmuyo
Neyse hadi doğur gel hadi. Tamam tamam hadi

Ozaman seni rahatlatayım canım benim hiiiiiiç acımadı hiçde yara olmadı.

Ne yaptın ne yedin ne ictin kanka
Benim rüyama giriyo bu mevzu

Haydaa
Biz seni doguramayanlarin başkani ilan ettik başimiza tac ettik sen doğuruyosun. Kimseye de güven olmuyo
Neyse hadi doğur gel hadi. Tamam tamam hadi

Ne yaptın ne yedin ne ictin kanka
Benim rüyama giriyo bu mevzu
Yemek içmekle memenin alakası olur mu ki kız:)) tek dikkat ettiğim memeyi kuru vermiyorum önce sıkıp sütümle ıslatıyorum öyle veriyorum

XL zombi geldi hanımmmmm
Doğuramayanlar az daha sabır biliyorum sıcak uyuyamıyosunuz nefessiz kalıyorsunuz artık ödemleriniz geçmiyo vajina ağrılarınız var ama doğurmadan bol bol gezin litfen
Ben de cok.sukur hic biri yok ama bebegimi cook ozledim cok merak ediyorum nasil bir sey

Günaydınn
Doğurmadım.. Ayaktayım.. Ödemlerimle başbaşaaayım..
Ebelere.. Annelere.. Yenilmedim buraaadaaayım..
Kahve isteyen?

Geç kaldın karamela sepetim kahvaltımı yaptim kahvemi iciyorum.Gece baslattigim şarkı türkü çılgınlığı devam ediyor bakıyorum Sen daha 10 gün sonra ancak dogurursun

Geç kaldın karamela sepetim kahvaltımı yaptim kahvemi iciyorum.Gece baslattigim şarkı türkü çılgınlığı devam ediyor bakıyorum Sen daha 10 gün sonra ancak dogurursun

Günaydın tatlımcım..
Ben bayrağı devraldım @Meylen den.. Doğruca okul bahçesine bırakıcam bebeyi
Şaka bi yana annem de 10 günden önce doğmaz dio. Ben de gün saymıyom epeydir zaten ye iç gez modum aktifleştirildi..
Durmuyor deli yüreğim

Günaydın. Çay kahve ne varsa alırım
Sekiz bucuktann bu vakte kadar aglamayan ama bi süre sonra huzursuzlanan bebeğimi uyutmaya çalıştım şarkı söyledim kitap okudum olmadı telefondan şarkı koydum salladım ettim tuttum yok.... Çaresizce oğlum uyumayacan heralde dur bı kek alıp geleyim de oturalım bari diye söylene söylene gittim kek aldım içecek kattim bı geldim uyumuş. Bu sefer de benim uykum kaçtı . Napiyim ben şimdi napiyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…