XL zombi geldi hanımmmmm
Doğuramayanlar az daha sabır biliyorum sıcak uyuyamıyosunuz nefessiz kalıyorsunuz artık ödemleriniz geçmiyo vajina ağrılarınız var ama doğurmadan bol bol gezin litfen
Emzirme konusunda bende endişeliyim. Herkes aynı şeyi söylüyor çok acıyormuş Ne yapmalı bilemiyorum önceden kremde sürsek boşaymış gibi geliyor bakalım nasıl olacak.
Hamileliğinizi özlemişsinizdir (!) belki diye şuraya 39 haftalık bir ben bırakıyorum
Birde oğlumun kapı süsünü yaptık hazır beklerken ☺
Zaman geçmeyince :)
Emzirme konusunda bende endişeliyim. Herkes aynı şeyi söylüyor çok acıyormuş Ne yapmalı bilemiyorum önceden kremde sürsek boşaymış gibi geliyor bakalım nasıl olacak.
Hamileliğinizi özlemişsinizdir (!) belki diye şuraya 39 haftalık bir ben bırakıyorum Eki Görüntüle 2287233
Birde oğlumun kapı süsünü yaptık hazır beklerken ☺
Zaman geçmeyince :) Eki Görüntüle 2287234
Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk @Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız çok şükür iyiyiz ama
Haydaa
Biz seni doguramayanlarin başkani ilan ettik başimiza tac ettik sen doğuruyosun. Kimseye de güven olmuyo
Neyse hadi doğur gel hadi. Tamam tamam hadi
Haydaa
Biz seni doguramayanlarin başkani ilan ettik başimiza tac ettik sen doğuruyosun. Kimseye de güven olmuyo
Neyse hadi doğur gel hadi. Tamam tamam hadi
Ne yaptın ne yedin ne ictin kanka
Benim rüyama giriyo bu mevzu
XL zombi geldi hanımmmmm
Doğuramayanlar az daha sabır biliyorum sıcak uyuyamıyosunuz nefessiz kalıyorsunuz artık ödemleriniz geçmiyo vajina ağrılarınız var ama doğurmadan bol bol gezin litfen
Canımcım en büyük derdin bu olsun bee son zamanlar deli gibi bi merak oluyo da dünyanın en çirkininide doğursan Allammm ne güzel doğurdum yiaaa diye gezen işte ortalarda çünkü analık
Geç kaldın karamela sepetim kahvaltımı yaptim kahvemi iciyorum.Gece baslattigim şarkı türkü çılgınlığı devam ediyor bakıyorum Sen daha 10 gün sonra ancak dogurursun
Geç kaldın karamela sepetim kahvaltımı yaptim kahvemi iciyorum.Gece baslattigim şarkı türkü çılgınlığı devam ediyor bakıyorum Sen daha 10 gün sonra ancak dogurursun
Günaydın tatlımcım..
Ben bayrağı devraldım @Meylen den.. Doğruca okul bahçesine bırakıcam bebeyi
Şaka bi yana annem de 10 günden önce doğmaz dio. Ben de gün saymıyom epeydir zaten ye iç gez modum aktifleştirildi..
Durmuyor deli yüreğim
Günaydın. Çay kahve ne varsa alırım
Sekiz bucuktann bu vakte kadar aglamayan ama bi süre sonra huzursuzlanan bebeğimi uyutmaya çalıştım şarkı söyledim kitap okudum olmadı telefondan şarkı koydum salladım ettim tuttum yok.... Çaresizce oğlum uyumayacan heralde dur bı kek alıp geleyim de oturalım bari diye söylene söylene gittim kek aldım içecek kattim bı geldim uyumuş. Bu sefer de benim uykum kaçtı . Napiyim ben şimdi napiyim ??