Kizlarr gunaydinn hamile kalanlardan biri de benim ay uyuyamiyorum gece kac kez kalktim benden baska sicak gelen yok ev serinmiş ... bu sicak basmasi gebelik sonrasi da devam ediyor mu doguran arkadaslarim .... ayy uykusuz zombi gibiyim
Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk @Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız çok şükür iyiyiz ama
Günaydınnnn ben yeni uyandım fndymn
gözün aydın normal yollarla gelmesine çok sevindim sağlıkla büyüt kuzunu kafkasyaninozkizi
hadi sağlıkla doğur inşallah çok çok kolay geçsin doğumun
ALLahım en çok amiiinn zira yine ggece 500 kez uyandım. SAnki biri beni boğazlıyo ben burnum tıkanıyo kan ter içinde kalıyorum. Neyse hepiciği geçecek. Evde sen temizlik vardı bugün attım kendimi sokaklara.
Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk @Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız çok şükür iyiyiz ama
Gözün aydın Canım ne güzel bayılıyorum böyle Özgür ruhlu kızlara daha doğarken koymuş tavrını siz kovamazsınız ben istifa ediyorum demiş. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
XL zombi geldi hanımmmmm
Doğuramayanlar az daha sabır biliyorum sıcak uyuyamıyosunuz nefessiz kalıyorsunuz artık ödemleriniz geçmiyo vajina ağrılarınız var ama doğurmadan bol bol gezin litfen