2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim sizinde kavusma haberinize cok sevindim gozunaydin olsun gerçekten ustune bi ask daha yok bambaska bisey evlat şükürler olsun

Canımm çok iyiyim bebeklerde iyi şükürler olsun, içini ferah tut 3 hamileliğimde de şiddetli kusmalar Doğuma kadar sürdü Doğum anında bile kustum hemen sonra bitti gitti emin ol sende de bitecek, tamamen hormonal bir durum bizimkisi, hormonlar düştükçe kesiliyor kusmalar.. çok haklısın psikolojimiz bozuluyor hiç bitmeyecek gibi hissediyoruz heryere yanımda poşet taşımaktan fenalıklar basıyordu şimdi unuttum hiç kusmamış gibi yiyip içiyorum darısı başına inşallah

Maşallah kuzuna. Allah ömrünü bereketli kılsın, geçmiş olsun, gözün aydın..
S Shewolf15 var
Ay çok güzel anlatmışsın, resmen yavrularım burnumda koktu :):):) Maşallah sana ve akıllı yavruna.
Bugün kahveler küçük beyden..

Afiyet olsun hanımlar
Oooo Atlas Bey elinizden zehir olsa içilir

Kızlar merhaba . Doğum yapanların gözü aydın sağlıkla büyütün bebişleri. Sancısı gelip doğuranlar neler yaptınız anlatın . Bekle bekle bu sıcakta bunaldım artık z

Hadi geçmiş olsun canım maşallah istediğin gibi son güne kadar çalıştın bundan sonrası da gönlünce olsun yavru prensesler güzel beklediler

Vay anasını yaaaaa süper haber bu Allah sağlık versin hayırlı olsun. Ay çok heyecanlandım görüyo musun? Daha dün sezaryen falan konuşup durduk

Çok güzel bir doğum hikayesi, darısı başımıza ins. Üçüncü doğum muydu? Daha mı erken geldi diger bebeklerine göre?
Teşekkürler.. İnş canım gönlünce kavuşursun meleğine.. Evet 3. Sıralamada ilk doğum en erkeni olmuş. 37. 39. 38. Ve hep tam hafta değişim zamanı doğdular..

Ay süper bebiş iri diyordu doktor bak normal doğum yaptın.cok güzel ya

Maşallah ya çok güzel bir doğum olmuş analı babalı büyüsün inşallah
Bize de böyle güzel doğum nasip olsun inşallah yaa
Ya ben hep gece olursa doktor gelebilir mi yetişir mi diye düşünüyorum sen de nasıl oldu kendi doktorun gelebildi mi? Baya da ilerlemiş çünkü hastaneye gidene kadar.

Yine kıçıma baka baka eve dönüyorum
Sancı yok
Kanala inmemiş
Daha kendini hazır hissetmiyormuş

Benim bugün tam 40+1.
Sendeki gibi ne sancı açılma v.s. Hiç birsey yok
Hanımefendi çok rahat çıktı çook.
Pazar günü hastaneye gideceğim, orda karar verilecek suni sancı verilip verilmeyeceği.

Offf Allah'im stres yapmak istemiyorum ama inşallah hersey doğal yolla gelişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…