Benim de hep çamaşırım ıslak günde 5 defa değiştiriyorum artık sıvı mı idrar mı akıntı mı ter mi neyse ama sıvıda bir sorun yok o yüzden takılmıyorum neyse neeAy inşallah öyledir canım teşekkür ederimne zormuş son zamanlar da insan her şeyi belirti gibi düşünüyor umursamasan da olmuyor annemler ilçede yol yarım saat en kötü dönerim napalım kendi bilecek artık ne zaman gelecek
Tabiki Bitiyo canım ben demiştim bu kız beni kestirecek öyle rahatlayacak diyekız dur daha 3 hftan var seninbenden önce doğurursan pıçaklarım seni
Valla haklısın da kuzum beni en iyi sen anlarsınkucağına alınca bitiyo demi hepsi
Yaaa başakkkkGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Doğur(a)mayanlar elleri gorelim kac kisi kaldıkdun aksam başlayan bir bel ağrısı ve duşla geçmesi beni gerdi...tavla oynuyorduk eşimle belime agirlik girdi...totem yaptım ben kazanirsam sabaha kalmaz hastanedeyiz geliyo sanki cok agrim var belimde ayrılıyo gibi dedim...sonuç ben kazandım ama totem tutmadı napcaz offf Allahım günah yazma da çok sıkıldım
Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Kesinlikle spinalYa kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım
Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun
Alpim bu ara doğuran doğurana yarısı temmuzdan önce doğurdu. Bu senenin bebeleri biraz aceleci cıktı. Bende tam tersi son zamanlarda bir rahatlık var. Kalça ağrım da geçti. 37+2 olduk. Metehan 39+3 te doğdu. İçimden hep 19 temmuz diye geçiyor bakalım@deeploneliness Şafak kaç canımVallahi sen ve Saye- için takıldım buraya çıkamıyorum hergün merakla kim doğum yaptı diye bakıyorum . @Meylen Gözün aydın bahtı güzel olsun ikinciyi normal doğurursun arttık
Teşekkür ederim@deeploneliness Şafak kaç canımVallahi sen ve Saye- için takıldım buraya çıkamıyorum hergün merakla kim doğum yaptı diye bakıyorum . @Meylen Gözün aydın bahtı güzel olsun ikinciyi normal doğurursun arttık
Bizimde öyleydi mayısta bile doğuran olmuştu bende 23 hazıranda doğurmustum temmuz sonu görünenler temmuzun başında doğurmştuAlpim bu ara doğuran doğurana yarısı temmuzdan önce doğurdu. Bu senenin bebeleri biraz aceleci cıktı. Bende tam tersi son zamanlarda bir rahatlık var. Kalça ağrım da geçti. 37+2 olduk. Metehan 39+3 te doğdu. İçimden hep 19 temmuz diye geçiyor bakalımartık erken doğum riski geçtiği için rahatım canım sen nasılsın? Bu arada hatice ikizleri dogurdu hem de normal doğum. Gönlüne göre geldi oğluşlari
Kardeşsiz olmaz hemen ikinciyi düşünmelisinTeşekkür ederim
Allah olmayana versin kızıma uzun ömür nasip etsin canım ikinci için o cinlik seviyesine erişemedim henüz
Amin sağolasın canım, Metehan iyi iki yaş sendromu hallerini geçen ay siddetli bir sekilde yaşadık. Sonra "bunu yapmamalısın cünkü.." seklinde açıklama yapa yapa aştık bu durumu. Bir de her ağladığında kendini yerlere attığında sakinlesmesini bekleyip tepki vermedik. Baktı gördü ise yaramıyor bu huyundan da vazgeçti. Daha ikinci azilar çıkmadı. Dis dönemi de ekstra huzursuz geciyor bizde bakalım nasıl olacak. Bizim en büyük problemimiz yeme içme. Çok zor yiyor bazen, yemek seçiyor. Nereyse günü aç tamamliyor . 1 yaşından beri kilo almadı mesela. Beni çok zorluyor yemek konusunda. Onun dışında emzirme son sürat devam. Siz de en yakın zamanda atlatirisniz ins. Geçiyor biraz daha sabır sadeceBizimde öyleydi mayısta bile doğuran olmuştu bende 23 hazıranda doğurmustum temmuz sonu görünenler temmuzun başında doğurmştu ☺
Sağlıkla kucagına almak nasip olsun içinden geçtiği gibi güzel bir doğum olsun canım .Evet evet okudumSaye- nin çok güzel doğum anısı oldu aniden geldi oğluşları iyikide geldi hakettiği mutluluğu doya doya yaşama zamanı .
Metehan nasıl iyimi biz geceleri çok ağlamaya başladık sebebide belli oldu dişlerdenmiş alt azılar patlamışAma 2 yaş sendromu çok feci hep ben hep ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?