• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Ayyy gözün aydın çok sevindim senin adına rabbim sizi hiç ayırmasın. Demekki neymiş doğurabiliyormuşsun bu doktorlarda kesmeye meraklı 😂❤❤❤

Deme kız öyle yok üç haftam falan 😁 sezaryenliyim ya ben haftaya bugün randevum..Oğlum 37+0da nişan göndermiş 37+2de gelmişti...ve bugün kızım 37+0 abisindeki performansı bekliyorum ama hayırlısı bakalim...
e o zaman senin ne zaman gelecek derdin yok bacım, kontrolde verir gününü 😂 😂
Benim bugün tam 40+1.
Sendeki gibi ne sancı açılma v.s. Hiç birsey yok 🙄
Hanımefendi çok rahat çıktı çook.
Pazar günü hastaneye gideceğim, orda karar verilecek suni sancı verilip verilmeyeceği.

Offf Allah'im stres yapmak istemiyorum ama inşallah hersey doğal yolla gelişir 🙏
Valla bizde bebek strese girmezse 41 bitene kadar bekleniyor

Ya kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım 🥴

Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun
Spinal ol canım kesinlikle. Biraz itme çekme gibi hisler duyacaksin biraz rahatsızlık veriyor ama sonunda bebeğini görüyorsun. Bir de bana dikerken sakinleştirici yapıyorum dedi hemşire biraz uyursun dedi. Ama uyumadım. Hafif uykum geldi.

Görumcemde gece doğum yaptı 42. Haftasında o yüzden çok korkuyorum benimki de geç gelir diye o kadar dayanacak pilim kalmadı sanırım 😂

Hadi geçmiş olsun canım maşallah istediğin gibi son güne kadar çalıştın bundan sonrası da gönlünce olsun yavru prensesler güzel beklediler💕💕
Sağol canım benim. Kızlar da bana yardım etti, yoksa başaramazdım. Ama bugün gerçekten ağırlaştım. Karnım çok gergin, çok çatladı ççooookkk. Nasılsın kuzular nasıl
S Saryamarya canım gün allmışsın sağlıkla kavuş kuzulara inşallah
Sağol Sayecim dua et bize. Sen nasılsın oğluşlar nasıl

Sağol canım benim. Kızlar da bana yardım etti, yoksa başaramazdım. Ama bugün gerçekten ağırlaştım. Karnım çok gergin, çok çatladı ççooookkk. Nasılsın kuzular nasıl

Sağol Sayecim dua et bize. Sen nasılsın oğluşlar nasıl
Canım benim dua ederim tabii sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin rabbim. Ben biraz rahatsızım canım boğaz enfeksiyonu olmuşum ateş falan var ilaç kullanıyorum yoksa oğlanlarla ilgilenmek zor olacak

Back
X