2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk..
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..

Hayrli olsun canım geçmiş olsun. Allah analı babalı sağlıklı afiyetli ömür versin

Ayy ben şok ben bim
Hadi hayrli olsun bakalım hosgeldi Bahar Hanım ne güzel geldi maşallah:)

SüperrrrrrrrrrSağlıkla büyüsün meleğin

Çok güzel bir doğum hikayesi, darısı başımıza ins. Üçüncü doğum muydu? Daha mı erken geldi diger bebeklerine göre?

LaL nasilsin ?
Bebeklerin nasıl?
Merak ettiğim bir şey var, bulantıların geçti mi doğumdan sonra ? Bana sanki bu bulantılar yapışıp kaldı gibi hissediyorum. Geçmeyecek diye korkuyorum . Acaba başka sebep mi var niye hala bu kadar şiddetli bulantim var bilmiyorum

Kızımda da böyle olmuştu geçmişti ama bu sanki geçecek gibi gelmiyo.

Yemekle sorun yaşamıyoruz şükür herşeyi yiyor ama 11.6 kilomuz boyda aşıda baktırdık 89 dedi sanki ama aşıya adapte olunca tam anlamadım. 2 yaş kontrolune gıtmedım kan alınacakmış kaçıyoruz şimdilik tatile gıdıp gelınce giderim Aglayınca gözü kimseyi görmüyor konusamıyorsun degişik bir ağlama sabırla gececek diye bekliyoruz işte ..
Çok hareketli agzı bir dakıka boş durmuyor ama kilomuz yok

Ayy sende mi
Maşallahh kızlarr maşallah
Analı babalı büyüsün

kız dur daha 3 hftan var senin benden önce doğurursan pıçaklarım seni
Valla haklısın da kuzum beni en iyi sen anlarsın kucağına alınca bitiyo demi hepsi
Deme kız öyle yok üç haftam falan sezaryenliyim ya ben haftaya bugün randevum..Oğlum 37+0da nişan göndermiş 37+2de gelmişti...ve bugün kızım 37+0 abisindeki performansı bekliyorum ama hayırlısı bakalim...

Maşallah İnci'ye Oh ne güzel bu sene tatil ne iyi gelir, geçen sene pek farkında değillerdi. Bu sene doya doya yaşar. Önümüzdeki ay kontrolümüz var bizim de bakalım ne durumdayız. Tatilde iyi eğlenceler diliyorum Alpim

Canim gozunaydin Meylene bakayim diye girdim senin dogum yaptigini gordum cok sevindim ilk doğum icin ne guzel ne kolay bi dogum yasamissin canim senin dr hic anlamiyormus 2 haftasi var demisti galiba

Sagol canım seneye senin tatil en güzeli iki çocukla onlar kardes kardes kumda oynarken sen kahveni içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…