- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
Benim bebeği ilk ben göreyim telaşım yok yaSpinal ol canım kesinlikle. Biraz itme çekme gibi hisler duyacaksin biraz rahatsızlık veriyor ama sonunda bebeğini görüyorsun. Bir de bana dikerken sakinleştirici yapıyorum dedi hemşire biraz uyursun dedi. Ama uyumadım. Hafif uykum geldi.
Ahhh nasıl güzel bir doğum iyi günlerde büyüt maşallah çok sevindim adına cnmGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Önceden çatlağın yok muydu canım hiç, bende çok çatladım gibi olmuştu özellikle göbek üstü çokta kaşınıyordu kıpkırmızıydı şimdi sönük ve hafif pembe bir renk aldı öyle aşırı rahatsız edici bir görüntü yok, o göbeğin ağırlığı gidince çatlak fln umursanmıyor 6 kg plesanta 6 kg bebekler ben resmen 12 kg taşımışım düşününce kasıldım bak yineSağol canım benim. Kızlar da bana yardım etti, yoksa başaramazdım. Ama bugün gerçekten ağırlaştım. Karnım çok gergin, çok çatladı ççooookkk. Nasılsın kuzular nasıl
Sağol Sayecim dua et bize. Sen nasılsın oğluşlar nasıl
Geçmiş olsun canım iyi bak kendine annen yanında değil mi tek değilsin, bende de akşamları 38,5 ateş ve sıtma oluyor gündüz geçiyor nasıl birşey bilemedim bebeklerde sütten etkileniyor galiba sancılanıyorlarCanım benim dua ederim tabii sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin rabbim. Ben biraz rahatsızım canım boğaz enfeksiyonu olmuşum ateş falan var ilaç kullanıyorum yoksa oğlanlarla ilgilenmek zor olacak
Ben de korse istiyorum ya. Hangisinden alacağımı bilmiyorumKızlar göbiş demişken sezeryan olup göbeğe korse Morse bişiler giyen takan var mı? Nezaman korse takabiliriz acaba
MantıklıCanım bence artık doğurmayı bekleyenleri yazalım
Tebrikler geçmiş olsun :)Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Ne güzel fazla uzun sürmemiş hadi keyfini çıkar:) geçmiş olsun sana da tebriklerGünaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk..
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Bizde iyiyiz canım sağol. Ben daha korse bile almadmm. Birazdan sipariş vericem. Sen ekledin mi beni instadan?İyiyiz canım siz nasılsınız aslanla:)) benimde oluyor yukarda ağrı daha tam ağrı sızı bitmiş değil 20 gün sürer dedi doktor bakalım
Geçmiş olsun tebrikler. Süt herkeste hemen fazlaca gelmez hatta hemen gelmemesi çok normal. Biberon vermemen çok iyi sen şırıngaya devam et, yavaş yavaş alsın sütü, serçe parmağını da veriyor musun mama verirken?Kızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum
Gözünaydin canım. Sağlıkla büyüt inşallah. Benimde dururum aynıydı valla o kadar iyi anlıyorum ki seni. Sütümün çoğalmasına el pompası yardımcı oldu,aventinki,hergun her memeye 5 dakika yaptım gerçekten işe yarıyor elinde varsa denemeni tavsiye ederimKızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum
Doğur(a)mayanlar elleri gorelim kac kisi kaldıkdun aksam başlayan bir bel ağrısı ve duşla geçmesi beni gerdi...tavla oynuyorduk eşimle belime agirlik girdi...totem yaptım ben kazanirsam sabaha kalmaz hastanedeyiz geliyo sanki cok agrim var belimde ayrılıyo gibi dedim...sonuç ben kazandım ama totem tutmadı napcaz offf Allahım günah yazma da çok sıkıldım
Ohh maşallah kuzuna çok sevindim cnm kurtulmuşsunuz ikinizde bundan sonra bol sütlü günler diliyorum sana. Allah böyle doğurmayı bizlere de nasip etsin tez vakitte inşallahhhCanimsular tek tek yazamadım. Benim cadı memeyi hiç bırakmadı daha ve öyle acıyor ki yangın var diye bağıracağım
Bahar Hanım 3760 52 cm doğdu. Kafası da az büyüktü ve annesini baya yırttıGözümü ayıramıyorum sapsalin teki ❤ Bakıp bakıp nasıl çıkardım ben bunu içimden diyorum ❤❤
Bir de baya güzel doğurmuşum emeği geçenlere selam olsun
Hepinizin yüreğine sağlık ❤❤ sizi seviyorum ve cook mutluyum ❤❤❤❤
Amiiiinn. Çok geçmiş olsun neden oldu ya uykusuzluk filan mı etkiledi ki tüh. Bir ab önce iyileş canım. Kuzuları öp yerime.Canım benim dua ederim tabii sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin rabbim. Ben biraz rahatsızım canım boğaz enfeksiyonu olmuşum ateş falan var ilaç kullanıyorum yoksa oğlanlarla ilgilenmek zor olacak
Vardı am kasıklardaydı canım bunda göbek deliği çevrem çok çatladı ve deri inceldi bildiğin. Neyse geçeceğini bilmek güzel en azındanÖnceden çatlağın yok muydu canım hiç, bende çok çatladım gibi olmuştu özellikle göbek üstü çokta kaşınıyordu kıpkırmızıydı şimdi sönük ve hafif pembe bir renk aldı öyle aşırı rahatsız edici bir görüntü yok, o göbeğin ağırlığı gidince çatlak fln umursanmıyor 6 kg plesanta 6 kg bebekler ben resmen 12 kg taşımışım düşününce kasıldım bak yine
Geçmiş olsun canım iyi bak kendine annen yanında değil mi tek değilsin, bende de akşamları 38,5 ateş ve sıtma oluyor gündüz geçiyor nasıl birşey bilemedim bebeklerde sütten etkileniyor galiba sancılanıyorlar
Gogus yaralari 1 haftada iyilesiyor canim emzirme sonrasi lansinoh surdum hepCanimsular tek tek yazamadım. Benim cadı memeyi hiç bırakmadı daha ve öyle acıyor ki yangın var diye bağıracağım
Bahar Hanım 3760 52 cm doğdu. Kafası da az büyüktü ve annesini baya yırttıGözümü ayıramıyorum sapsalin teki ❤ Bakıp bakıp nasıl çıkardım ben bunu içimden diyorum ❤❤
Bir de baya güzel doğurmuşum emeği geçenlere selam olsun
Hepinizin yüreğine sağlık ❤❤ sizi seviyorum ve cook mutluyum ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?