2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim bebeği ilk ben göreyim telaşım yok ya
Sadece sonrası acı sızı daha geç başlıyomuş kesikte ondan cazip geliyo açıkçası

Ahhh nasıl güzel bir doğum iyi günlerde büyüt maşallah çok sevindim adına cnm

Önceden çatlağın yok muydu canım hiç, bende çok çatladım gibi olmuştu özellikle göbek üstü çokta kaşınıyordu kıpkırmızıydı şimdi sönük ve hafif pembe bir renk aldı öyle aşırı rahatsız edici bir görüntü yok, o göbeğin ağırlığı gidince çatlak fln umursanmıyor 6 kg plesanta 6 kg bebekler ben resmen 12 kg taşımışım düşününce kasıldım bak yine
Canım benim dua ederim tabii sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin rabbim. Ben biraz rahatsızım canım boğaz enfeksiyonu olmuşum ateş falan var ilaç kullanıyorum yoksa oğlanlarla ilgilenmek zor olacak
Geçmiş olsun canım iyi bak kendine annen yanında değil mi tek değilsin, bende de akşamları 38,5 ateş ve sıtma oluyor gündüz geçiyor nasıl birşey bilemedim bebeklerde sütten etkileniyor galiba sancılanıyorlar

Tebrikler geçmiş olsun :)

benim kızın rahatı yerinde galiba pek gelesi yok
gerçi sıkıştığını bana bile hissettiriyor çok rahat da sayılmaz ama gününü bekliyor demek ki, bi bildiği vardır
ama çok sıcak oluyor aynı bedende 2 kişi, ikimiz de birbirimizden darlandık. doğarsa yine kucağımdan ayırmam ama sanki öyle daha iyi olcak

Geçmiş olsun tebrikler. Süt herkeste hemen fazlaca gelmez hatta hemen gelmemesi çok normal. Biberon vermemen çok iyi sen şırıngaya devam et, yavaş yavaş alsın sütü, serçe parmağını da veriyor musun mama verirken?
Mutlaka her 2 saatte bir tut memeye, gelse de gelmese de memeyi bu şekilde üretmesi için uyarıyorsun yani çok önemli. Sakın canını sıkma bende büyük kızımda 3 gün sürdü gelmesi ama ben süreeeekli memede tuttum sen de yap öyle. Geçmiş olsun

Gözünaydin canım. Sağlıkla büyüt inşallah. Benimde dururum aynıydı valla o kadar iyi anlıyorum ki seni. Sütümün çoğalmasına el pompası yardımcı oldu,aventinki,hergun her memeye 5 dakika yaptım gerçekten işe yarıyor elinde varsa denemeni tavsiye ederim

Doğuramayanlar olarak burdayız buğün kontrol günü benimde Dmden beri belimde ve kasıklarım da adet ağrısı var baya baya bakalım ne diyecek doktorumuz

Canimsular tek tek yazamadım. Benim cadı memeyi hiç bırakmadı daha ve öyle acıyor ki yangın var diye bağıracağım
Bahar Hanım 3760 52 cm doğdu. Kafası da az büyüktü ve annesini baya yırttı Gözümü ayıramıyorum sapsalin teki ❤ Bakıp bakıp nasıl çıkardım ben bunu içimden diyorum ❤❤
Bir de baya güzel doğurmuşum emeği geçenlere selam olsun
Hepinizin yüreğine sağlık ❤❤ sizi seviyorum ve cook mutluyum ❤❤❤❤

Ohh maşallah kuzuna çok sevindim cnm kurtulmuşsunuz ikinizde bundan sonra bol sütlü günler diliyorum sana. Allah böyle doğurmayı bizlere de nasip etsin tez vakitte inşallahhh

Canım benim dua ederim tabii sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin rabbim. Ben biraz rahatsızım canım boğaz enfeksiyonu olmuşum ateş falan var ilaç kullanıyorum yoksa oğlanlarla ilgilenmek zor olacak
Amiiiinn. Çok geçmiş olsun neden oldu ya uykusuzluk filan mı etkiledi ki tüh. Bir ab önce iyileş canım. Kuzuları öp yerime.
Vardı am kasıklardaydı canım bunda göbek deliği çevrem çok çatladı ve deri inceldi bildiğin. Neyse geçeceğini bilmek güzel en azından of 12 benden de gitsin hahaha :) sen de mi bürütüs. Bu ikizler bizi yoracak. Neden ateşleniyorsunuz acaba ya. Allah kolaylık versin fındık ve fıstığı öpüyorum allah bak yine dişlerim kamaştı senin kızla oğlanı düşününce. Maşalllaaaaaaaahhhhh

Gogus yaralari 1 haftada iyilesiyor canim emzirme sonrasi lansinoh surdum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…