Ben bizi tuttuğuna gerçekten inanıyorum diğer anne gruplarında böyle rağbet görmemiştikLütfen diğer anne gruplarına söylemeyin ama ben Temmuz annelerini tutuyorum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bizi tuttuğuna gerçekten inanıyorum diğer anne gruplarında böyle rağbet görmemiştikLütfen diğer anne gruplarına söylemeyin ama ben Temmuz annelerini tutuyorum...
Canim sizinde kavusma haberinize cok sevindim gozunaydin olsun gerçekten ustune bi ask daha yok bambaska bisey evlat şükürler olsunBen Yaz'ıma kavuştum dün, kalabalık gelen gidenden teli şimdi elime alabildim aradaki konuşmaları okuyamadım, umarım herkes iyidir doğuranlar olduysa hayırlı olsunşuan kuş gibiyim, dünyanın tüm derdi tasası bitti sanki, böyle bir mutluluk olamaz ❣
Canımm çok iyiyim bebeklerde iyi şükürler olsun, içini ferah tut 3 hamileliğimde de şiddetli kusmalar Doğuma kadar sürdü Doğum anında bile kustum hemen sonra bitti gitti emin ol sende de bitecek, tamamen hormonal bir durum bizimkisi, hormonlar düştükçe kesiliyor kusmalar.. çok haklısın psikolojimiz bozuluyor hiç bitmeyecek gibi hissediyoruz heryere yanımda poşet taşımaktan fenalıklar basıyordu şimdi unuttum hiç kusmamış gibi yiyip içiyorum darısı başına inşallahLaL nasilsin ?
Bebeklerin nasıl?
Merak ettiğim bir şey var, bulantıların geçti mi doğumdan sonra ? Bana sanki bu bulantılar yapışıp kaldı gibi hissediyorum. Geçmeyecek diye korkuyorum . Acaba başka sebep mi var niye hala bu kadar şiddetli bulantim var bilmiyorum
Kızımda da böyle olmuştu geçmişti ama bu sanki geçecek gibi gelmiyo.
Küçük beyi öp yerimizeBugün kahveler küçük beyden..
Afiyet olsun hanımlar![]()
Benimde aynisi daha inmemis memnunmus halinden cati musait ama acilma vs yokYine kıçıma baka baka eve dönüyorum
Sancı yok
Kanala inmemiş
Daha kendini hazır hissetmiyormuş![]()
Maşallah kuzuna. Allah ömrünü bereketli kılsın, geçmiş olsun, gözün aydın..Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
S Shewolf15 varDoğuranlar güncel :
@Birvarbiryokum
Y Yademim
lavitabellamk
solmez
Ozgurkus
kubra5505
laiyka
LaL
icequeen87
carpathia
Saye-
@kbryksl
Karasya
@Tazegelin33
B Bestmom2
Kurumus-Maskara
E EndoplazmikSeyyahikulum
P Pelinim35
G gulayavsar
X x hnm
@Islaksu34
C Cheerful teacher
sinemmc_
Eyslg
A Arwen65
Matilda-
N nisem12
haritacikiz
linguists
yeniyeni
@Meylen
B Binnurcel1
burcuymn
cennetlik
B bskscl
unuttuğum var mı ki?
Ay çok güzel anlatmışsın, resmen yavrularım burnumda koktu :):):) Maşallah sana ve akıllı yavruna.Kızlar,
Geçen perş. leke gelmişti. Nişan diye düşündüm. Gelmeye de devam etti. Cuma gecesi hastanede kaldık ancak sancı çıkmadı. Salıdan beri artan pembeli akıntılar vardı. Çarş. gecesi ve perş. günü sancı oldu. Biz bugün normal muayeneye gelecektik.
Bunların hepsi mesajlarımda var gizli değil yav
Kim demiş gizli diye.
Gece sancılar 7-8 dk. Sonra 5 dk. olunca çıktık. Yolda şiddeti arttı. 4 buçuk gibi acilden hastaneye girdik. Ben evde çok beklemişim. 7 cm. Nerdeyse yolda doğum olacakmış dedi ebe ve hemşireler.
Dr geldi. Hemen usg sonra doğumhane.
5 buçukta kelebeğim doğdu.. Tam 38+0 bugün. Elif bebek. İsmi gibi daima doğru ve iyiden yana olsun inşallah. 3550 gr. Emmeye başladı kucak kucağa takılıyoruz, uyuyoruz şimdi..
Bir mucize gerçekten..
Ben çok şükrediyorum Allah'a. Ne kadar sevildiğimi düşünüyorum bana layık görülenlere bakarak..
Darısı en kısa zamanda vakti saatini bekleyenlere olsun..![]()
Oooo Atlas Bey elinizden zehir olsa içilirBugün kahveler küçük beyden..
Afiyet olsun hanımlar![]()
Hadi geçmiş olsun canım maşallah istediğin gibi son güne kadar çalıştın bundan sonrası da gönlünce olsun yavru prensesler güzel bekledilerKızlar normalde Pazartesi de çalışmam gerekiyordu ama hem müdürüm hem de oda arkadaşlarım kovdu artık :) Son işlerimi hallettim, bilgisayarımı, masamı toparladım. Şimdi artık eve geçeceğim resmen bitti :):):) Hafta sonu da son rötuşlar sonra gelsin kuzu meeler :):):)![]()
Maşallah tüm arkadaşların gözleri aydın olsun sağlıkla buyutsunler bebislerini inşallahDoğuranlar güncel :
@Birvarbiryokum
Y Yademim
lavitabellamk
solmez
Ozgurkus
kubra5505
laiyka
LaL
icequeen87
carpathia
Saye-
@kbryksl
Karasya
@Tazegelin33
B Bestmom2
Kurumus-Maskara
E EndoplazmikSeyyahikulum
P Pelinim35
G gulayavsar
X x hnm
@Islaksu34
C Cheerful teacher
sinemmc_
Eyslg
A Arwen65
Matilda-
N nisem12
haritacikiz
linguists
yeniyeni
S Shewolf15
@Meylen
B Binnurcel1
burcuymn
cennetlik
B bskscl
unuttuğum var mı ki?
Vay anasını yaaaaa süper haber buGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Teşekkürler.. İnş canım gönlünce kavuşursun meleğine.. Evet 3. Sıralamada ilk doğum en erkeni olmuş. 37. 39. 38. Ve hep tam hafta değişim zamanı doğdular..Çok güzel bir doğum hikayesi, darısı başımıza ins. Üçüncü doğum muydu? Daha mı erken geldi diger bebeklerine göre?
Maşallah kızına canım. Akça pakça pembe beyaz bir kız bu Allah nazardan saklasınMaviş doğurdum en baba yeşile döner
Ve yanlış görmediysek gamzeleri bile var babası isyanlarda aynı ben
Normalden sezaryen canım ikisinide gördük hamd olsun![]()
Ay süper bebiş iri diyordu doktor bak normal doğum yaptın.cok güzel yaGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Maşallah ya çok güzel bir doğum olmuş analı babalı büyüsün inşallahKızlar,
Geçen perş. leke gelmişti. Nişan diye düşündüm. Gelmeye de devam etti. Cuma gecesi hastanede kaldık ancak sancı çıkmadı. Salıdan beri artan pembeli akıntılar vardı. Çarş. gecesi ve perş. günü sancı oldu. Biz bugün normal muayeneye gelecektik.
Bunların hepsi mesajlarımda var gizli değil yav
Kim demiş gizli diye.
Gece sancılar 7-8 dk. Sonra 5 dk. olunca çıktık. Yolda şiddeti arttı. 4 buçuk gibi acilden hastaneye girdik. Ben evde çok beklemişim. 7 cm. Nerdeyse yolda doğum olacakmış dedi ebe ve hemşireler.
Dr geldi. Hemen usg sonra doğumhane.
5 buçukta kelebeğim doğdu.. Tam 38+0 bugün. Elif bebek. İsmi gibi daima doğru ve iyiden yana olsun inşallah. 3550 gr. Emmeye başladı kucak kucağa takılıyoruz, uyuyoruz şimdi..
Bir mucize gerçekten..
Ben çok şükrediyorum Allah'a. Ne kadar sevildiğimi düşünüyorum bana layık görülenlere bakarak..
Darısı en kısa zamanda vakti saatini bekleyenlere olsun..![]()
Yine kıçıma baka baka eve dönüyorum
Sancı yok
Kanala inmemiş
Daha kendini hazır hissetmiyormuş![]()