2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk..
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..

@Meylen bak arkadaş sessizce doğurup gelmiş haber vermeden Allah analı babalı büyütsün.Gozunaydin geçmiş olsun.Bol sütlerin olsun canım.

Herkese hayırlı sabahlarrrr.Kahve yok mu kahveeeeeSen gece uyuyama.Azcik dalmışken sabah yedide uyan Neyse ki bebe doğunca da uyuyamicaz

Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤

Bugün günlerden başak hadi bakalım sağlıkla doğsun bahar bebek bu dünyada mecburen birçok sınavı olacak ama ne yaşarsa yaşasın allah onu hep iyi insanlarla karşılaştırsın ve korusun Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ay bu olay gerçek mi muhteşem birşey ya
Sizin bebek kilolu diye hatırlıyorum ama biraz da başına buyrukmuş demekki. Nasıl doğmak istediğini kendisi seçmiş. Tebrikler ☺

Aaaa okumadan yazmıştım gözün aydın allh analı babalı büyütsün Doğumun da gönlüne göre olmuş ne güzel

yaa inanmıyorum bahar hanıma bak seeenn
bütün planları alt üst edip kendim gelicem demişş ne güzell
ikinizde iyisiniz inşallah canım gözün aydın
çok sevindim kuzuna kavuştun

Sor Dr nedir nasıl olur diye gerçi bana previa var diyen Dr oluşabilecek bugün kötü şeyleri gözlerini belerte belerte saymış ve beni çok korkutmustu başta
Plesanta olması gereken yerine geçmiş dedi :) doğum tarihi haftaya perşembe günü. Haber etmek istedim

Ayy bir sok daha muthis yaa Cok sevindim adina

Canımm harikasın ya hoşgelmiş Bahar Hanım

Anaa bak goruyon mu bahar hanımın işini :)) Meylen normal normlal diye neler yaptı sezeryan oldu. Sen kıyamam pamuklara sariyorum derken pirtlativerdin:)) bu doğum işi çok acayip :)) çok şükür sende kurtuldun:) hayırlı uzun şanslı mutlu ömür diyorum yavruna :))

Selam Pelommm, nasılsınız oğlunla? Ya benim sezaryen yerim değil de onun üstü agriyor bugün 11. Günüm ama korse için erken sanki. Agrin falan var mi hic?
İyiyiz canım siz nasılsınız aslanla:)) benimde oluyor yukarda ağrı daha tam ağrı sızı bitmiş değil 20 gün sürer dedi doktor bakalım

Hem sıcak hem ağrısı zor olcak gibi..böylede nasıl toplucaz göbişi bilemiyorum

Ya ne güzel maşallah Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ay kurban olurum kız sana Bahar, aferim sana ne güzel geldin, hoş geldin. Hiç ayırmasın Allah sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…