• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay inşallah öyledir canım teşekkür ederim :KK200:ne zormuş son zamanlar da insan her şeyi belirti gibi düşünüyor umursamasan da olmuyor :110: annemler ilçede yol yarım saat en kötü dönerim napalım kendi bilecek artık ne zaman gelecek:emir_bebek:
Benim de hep çamaşırım ıslak günde 5 defa değiştiriyorum artık sıvı mı idrar mı akıntı mı ter mi neyse ama sıvıda bir sorun yok o yüzden takılmıyorum neyse nee

kız dur daha 3 hftan var senin 🤪 benden önce doğurursan pıçaklarım seni 😝
Valla haklısın da kuzum beni en iyi sen anlarsın 😂 😂 kucağına alınca bitiyo demi hepsi 😌😌😌
Tabiki Bitiyo canım ben demiştim bu kız beni kestirecek öyle rahatlayacak diye 😑
İnşallah kendi sancınla kendi açılmanla güzel bi doğum nasip olsun 😍 çok azıcık daha vakti var sonra senin kızda seni kestirecek ve rahatlayacak 😁

Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Yaaa başakkkk ❣️
Kendin gibi çok tatlı doğum hikayende
Güle güle büyüsün Baharımız
Allahım inanamıyorum normal yaptın kızz 😍🥰😘😘😘 sana çok sıkı sarılmak istedim inan
Sarıldım sayy

Doğur(a)mayanlar elleri gorelim kac kisi kaldık 🤔 dun aksam başlayan bir bel ağrısı ve duşla geçmesi beni gerdi...tavla oynuyorduk eşimle belime agirlik girdi...totem yaptım ben kazanirsam sabaha kalmaz hastanedeyiz geliyo sanki cok agrim var belimde ayrılıyo gibi dedim...sonuç ben kazandım ama totem tutmadı napcaz 🤭 offf Allahım günah yazma da çok sıkıldım 🤦‍♀️
:anneadayı: Hala doğuramayanlar +1

Arkadaşlar benim dün market alışverişinden sonra inanılmaz bir bel agrisi ve sol bacak agrisiyla öylece kaldım sol belim ve sol bacak ayak baş parmağına kadar varan bir agri ve belim bacağım tutmuyor neden oldu acaba aranızda böyle olan var mi cok fenayım yürüyemiyorum o dereceyim

Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤

İnanılmaz güzel bi haber ya, Allah gönlüne göre vermiş, tebrikler, sağlıkla büyüt inşallah ❤️❤️

Ya kızlar ben epidural spinalden korkuyodum genel istiyodum ama bugün doğum yapan arkadaşı da görünce o kadar ballandırarak anlattı ki sanki spinale kaydım 🥴

Naapsam ki acep forumlar okuyorum herkeste memnun
Kesinlikle spinal 😇 İlk girdiğinde ameliyat önlüğünü alıp sana set yapıyorlar zaten aşagıyı görmüyorsun o yüzden rahatsın ben kimsenin gözüne bakmadan sadece dua etmiştim gözüm kapalı sonra doktor şimdi karnına biraz bastırcam acıyabılır dedi (acımadı) bebegi alıyoruz dedi sonrası evlere şenlik o ağladı ben ağladım ilk ben gördüm ilk ben dokundum ilk ben kokladım . Kan aldırmaya korkan ben sırf doğdugunda en son ben görmemek için spinal oldum iyikide olmuşum sonrasıda güzeldi düşün bence ..

@deeploneliness Şafak kaç canım 😂 Vallahi sen ve Saye- Saye- için takıldım buraya çıkamıyorum hergün merakla kim doğum yaptı diye bakıyorum . @Meylen Gözün aydın bahtı güzel olsun ikinciyi normal doğurursun arttık 😅
Alpim bu ara doğuran doğurana yarısı temmuzdan önce doğurdu. Bu senenin bebeleri biraz aceleci cıktı. Bende tam tersi son zamanlarda bir rahatlık var. Kalça ağrım da geçti. 37+2 olduk. Metehan 39+3 te doğdu. İçimden hep 19 temmuz diye geçiyor bakalım :KK66: artık erken doğum riski geçtiği için rahatım canım sen nasılsın? Bu arada hatice ikizleri dogurdu hem de normal doğum. Gönlüne göre geldi oğluşlari💙

Memleketime çoktan bahar gelmiştir
Başakları şimdiden göğe ermiştir.. 🎶
diye mırıldanarak uyandım ☺️
Gece uyumadım sabaha ne güzel bebeklerle uyandım, şükür ☺️
Gözün aydın canım hatun B bskscl
cennetlik cennetlik de bebişini alıp gelmiş..
Hadi bakalım ne güzel bebek kokusu sarmış buraları , kahve yok ☺️

@deeploneliness Şafak kaç canım 😂 Vallahi sen ve Saye- Saye- için takıldım buraya çıkamıyorum hergün merakla kim doğum yaptı diye bakıyorum . @Meylen Gözün aydın bahtı güzel olsun ikinciyi normal doğurursun arttık 😅
Teşekkür ederim 😍
Allah olmayana versin kızıma uzun ömür nasip etsin canım ikinci için o cinlik seviyesine erişemedim henüz 😁

Alpim bu ara doğuran doğurana yarısı temmuzdan önce doğurdu. Bu senenin bebeleri biraz aceleci cıktı. Bende tam tersi son zamanlarda bir rahatlık var. Kalça ağrım da geçti. 37+2 olduk. Metehan 39+3 te doğdu. İçimden hep 19 temmuz diye geçiyor bakalım :KK66: artık erken doğum riski geçtiği için rahatım canım sen nasılsın? Bu arada hatice ikizleri dogurdu hem de normal doğum. Gönlüne göre geldi oğluşlari💙
Bizimde öyleydi mayısta bile doğuran olmuştu bende 23 hazıranda doğurmustum temmuz sonu görünenler temmuzun başında doğurmştu ☺️
Sağlıkla kucagına almak nasip olsun içinden geçtiği gibi güzel bir doğum olsun canım .Evet evet okudum Saye- Saye- nin çok güzel doğum anısı oldu aniden geldi oğluşları iyikide geldi hakettiği mutluluğu doya doya yaşama zamanı .
Metehan nasıl iyimi biz geceleri çok ağlamaya başladık sebebide belli oldu dişlerdenmiş alt azılar patlamış 😇 Ama 2 yaş sendromu çok feci hep ben hep ben 😭

B bskscl canım başak ve minnoş kızı bahar:) Allahım yolunu bahtını şansını hayırlı ve açık etsin gozunuzaydin olsun 😍 biz bahar hanımı görebilecek miyiz merak ediyoruz:) bu arada aferin bahara, ne istediğini bilen ve kendi yolunu kendi çizen guclu bı kız olacak şimdiden belli oldu 😍😍

Teşekkür ederim 😍
Allah olmayana versin kızıma uzun ömür nasip etsin canım ikinci için o cinlik seviyesine erişemedim henüz 😁
Kardeşsiz olmaz hemen ikinciyi düşünmelisin 😂 Amin aminn daha 2 günlük annesin tadını çıkar aman kucaga alısmasın deme alısşın sonra istesende kucagına gelmiyolar zaten

Kızlar,
Geçen perş. leke gelmişti. Nişan diye düşündüm. Gelmeye de devam etti. Cuma gecesi hastanede kaldık ancak sancı çıkmadı. Salıdan beri artan pembeli akıntılar vardı. Çarş. gecesi ve perş. günü sancı oldu. Biz bugün normal muayeneye gelecektik.
Bunların hepsi mesajlarımda var gizli değil yav:KK48:
Kim demiş gizli diye. :KK12:
Gece sancılar 7-8 dk. Sonra 5 dk. olunca çıktık. Yolda şiddeti arttı. 4 buçuk gibi acilden hastaneye girdik. Ben evde çok beklemişim. 7 cm. Nerdeyse yolda doğum olacakmış dedi ebe ve hemşireler. :rolleyes:
Dr geldi. Hemen usg sonra doğumhane.
5 buçukta kelebeğim doğdu.. Tam 38+0 bugün. Elif bebek. İsmi gibi daima doğru ve iyiden yana olsun inşallah. 3550 gr. Emmeye başladı kucak kucağa takılıyoruz, uyuyoruz şimdi..:KK68:
Bir mucize gerçekten..
Ben çok şükrediyorum Allah'a. Ne kadar sevildiğimi düşünüyorum bana layık görülenlere bakarak.. :KK200:
Darısı en kısa zamanda vakti saatini bekleyenlere olsun..:anne::anne::anne:

Son düzenleme:
Bizimde öyleydi mayısta bile doğuran olmuştu bende 23 hazıranda doğurmustum temmuz sonu görünenler temmuzun başında doğurmştu ☺
Sağlıkla kucagına almak nasip olsun içinden geçtiği gibi güzel bir doğum olsun canım .Evet evet okudum Saye- Saye- nin çok güzel doğum anısı oldu aniden geldi oğluşları iyikide geldi hakettiği mutluluğu doya doya yaşama zamanı .
Metehan nasıl iyimi biz geceleri çok ağlamaya başladık sebebide belli oldu dişlerdenmiş alt azılar patlamış 😇 Ama 2 yaş sendromu çok feci hep ben hep ben 😭
Amin sağolasın canım, Metehan iyi iki yaş sendromu hallerini geçen ay siddetli bir sekilde yaşadık. Sonra "bunu yapmamalısın cünkü.." seklinde açıklama yapa yapa aştık bu durumu. Bir de her ağladığında kendini yerlere attığında sakinlesmesini bekleyip tepki vermedik. Baktı gördü ise yaramıyor bu huyundan da vazgeçti. Daha ikinci azilar çıkmadı. Dis dönemi de ekstra huzursuz geciyor bizde bakalım nasıl olacak. Bizim en büyük problemimiz yeme içme. Çok zor yiyor bazen, yemek seçiyor. Nereyse günü aç tamamliyor . 1 yaşından beri kilo almadı mesela. Beni çok zorluyor yemek konusunda. Onun dışında emzirme son sürat devam. Siz de en yakın zamanda atlatirisniz ins. Geçiyor biraz daha sabır sadece

Back
X