- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk..
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Gözün aydın Canım allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk..
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Ay bu olay gerçek mi muhteşem birşey yaGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Aaaa okumadan yazmıştımGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
yaa inanmıyorum bahar hanıma bak seeennGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Plesanta olması gereken yerine geçmiş dedi :) doğum tarihi haftaya perşembe günü. Haber etmek istedimSor Dr nedir nasıl olur diyegerçi bana previa var diyen Dr oluşabilecek bugün kötü şeyleri gözlerini belerte belerte saymış ve beni çok korkutmustu başta
Ayy bir sok daha muthis yaa Cok sevindim adinaGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Canımm harikasın yaGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Anaa bak goruyon mu bahar hanımın işini :)) Meylen normal normlal diye neler yaptı sezeryan oldu. Sen kıyamam pamuklara sariyorum derken pirtlativerdin:)) bu doğum işi çok acayip :)) çok şükür sende kurtuldun:) hayırlı uzun şanslı mutlu ömür diyorum yavruna :))Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
İyiyiz canım siz nasılsınız aslanla:)) benimde oluyor yukarda ağrı daha tam ağrı sızı bitmiş değil 20 gün sürer dedi doktor bakalımSelam Pelommm, nasılsınız oğlunla? Ya benim sezaryen yerim değil de onun üstü agriyorbugün 11. Günüm ama korse için erken sanki. Agrin falan var mi hic?
Hem sıcak hem ağrısı zor olcak gibi..böylede nasıl toplucaz göbişi bilemiyorumC
Canım benim kış doğumluydu oğlum ve 10 gün içinde korseye başladım hiç göbek kalmamıştı..ama korse çok sıkı değildi..şimdi yazın sıcağında nasıl korselenicem kara kara düşünüyorum valla
Ya ne güzel maşallah Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Ay kurban olurum kız sana Bahar, aferim sanaGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤