YaaaGünaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk..
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünGünaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Bugün güneş sizin için dogdu o zaman ayy tuylerim diken diken oldu ... saglikla buyüsünGünaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
@Meylen inan dün ruyama girdin hastaneye gelmişim gordum seni gayet iyiydin ruyamda :)) rabbim saglik sohat versin bebisinle sana ... su forumu canlandiran sendin en sonuncumuz dogurana kadar bizi yanliz birakma enerjin cok guzelAynen canım en azından ne ne zaman bilicem rahatladım hem sığınacağım Bi mis koku var dayanma gücünü fazlasıyla veriyor❤
Bitirdik be canımsu
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. ❤Kızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel kavuştunuz.Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Aa aşk olsun bak dün doğurdum sabahın köründe burdayım@Meylen inan dün ruyama girdin hastaneye gelmişim gordum seni gayet iyiydin ruyamda :)) rabbim saglik sohat versin bebisinle sana ... su forumu canlandiran sendin en sonuncumuz dogurana kadar bizi yanliz birakma enerjin cok guzel
Uyku uyuyamamıştım ben iki gece onu seyretmekten .. ben kacirdim mi okumayi normal mi oldu sezeryan mi ... gözlerini merak ediyordun nasil rengi belli miAa aşk olsun bak dün doğurdum sabahın köründe burdayım
Cümlemize inşallah canım ya
Yaa harika bir haber, Darısı başımıza olsun. Çok sevindim. Sağlıkla büyütün inşallah. En yakın zamanda detayları beklerizGünaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Maviş doğurdum en baba yeşile dönerUyku uyuyamamıştım ben iki gece onu seyretmekten .. ben kacirdim mi okumayi normal mi oldu sezeryan mi ... gözlerini merak ediyordun nasil rengi belli mi
Ana şükür canımGünaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Genlerin baskın çikti yani harika :) 9 ay karnimizda tasiyoruz babalardan o kadar farkimiz olsun ama degil mi :) gamzesini yirim.onun pamukcukMaviş doğurdum en baba yeşile döner
Ve yanlış görmediysek gamzeleri bile var babası isyanlarda aynı ben
Normalden sezaryen canım ikisinide gördük hamd olsun
Ama insan cidden merak ediyor ya elinde değil ki elbette sağlıklı olsun ilk gayemiz o ama nasıl bişey çıkacak diyede düşünmeden edemiyoruzGenlerin baskın çikti yani harika :) 9 ay karnimizda tasiyoruz babalardan o kadar farkimiz olsun ama degil mi :) gamzesini yirim.onun pamukcukben de merak ediyorum oglum sarışın dogdu gozleri bal rengi suanda kizim bizim tarafa mi cekicek babasi tarafina merak ediyorum bizim.taraf beyaz ten sarisin kumral arasi baba tarafi sac renkleri baya koyu ama onlarda beyaz.tenli diyeniliriz :)) amaan düşündüğüm seylere bak saglikla dogsunda
Kızlar merhaba ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz çok şükür
Bebeğim emiyor ama sütüm çok az sanırım ve göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ne yapmalıyım ki sütüm biran önce çoğalsın
onun emmesi benim ona yetememem beni kahrediyor hemen ağlayıp kozarıyor mama desteğine başladım sarılık olmaması için şırıngayla bağımsız olarak veriyorum
Maviş doğurdum en baba yeşile döner
Ve yanlış görmediysek gamzeleri bile var babası isyanlarda aynı ben
Normalden sezaryen canım ikisinide gördük hamd olsun
Günaydınnn. Gerçekten sana gün çok güzel aydınlanmış. Kuzun gelmiş hoş gelmiş.Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?