2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gece sancı sıklaşınca yola düştük, 5 buçuk gibi kavuştuk..
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Yaaa çok sevindim canım örtmenim
hep sizinle olsun inşallahhh, ömrü bahtı güzel olsun..
Adı neeee
Kendini iyi hissettiğin zaman detayları bekliyoruz

Aynen canım en azından ne ne zaman bilicem rahatladım hem sığınacağım Bi mis koku var dayanma gücünü fazlasıyla veriyor❤
Bitirdik be canımsu
@Meylen inan dün ruyama girdin hastaneye gelmişim gordum seni gayet iyiydin ruyamda :)) rabbim saglik sohat versin bebisinle sana ... su forumu canlandiran sendin en sonuncumuz dogurana kadar bizi yanliz birakma enerjin cok guzel

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. ❤

Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel kavuştunuz.

B Binnurcel1
Canim gogüs uclarini güzelce temizle suyla sonra kurulayip lansinoh un meme ucu kreminj sür sütün bollaşinca kendi sütünden de sür inanilmaz iyi geliyor .. bir de bebege emerken sadece meme ucunu verirsen yara olur kahverengi kisimla birlikte vermen lazim yanlis emme de yara yapiyor .
. Süt artırımı icin ise sana tavsiyem ilk süt kanallarin acilmasu icin sütünü sağ ve emzirmeye devam et stres yapma .... ilavr takviye caylardan tuketebilirsin
Dut kurusunu kaynatip icmek de cok yarar sagliyor ... sutün yetmiyor diye dusunme onlarin midesi ilk gün bir çaý kasigi kadar ... moralini yuksek tut bebek uyurken sen de uyu dinlen bol su ic guzelce ye ...

@Meylen inan dün ruyama girdin hastaneye gelmişim gordum seni gayet iyiydin ruyamda :)) rabbim saglik sohat versin bebisinle sana ... su forumu canlandiran sendin en sonuncumuz dogurana kadar bizi yanliz birakma enerjin cok guzel
Aa aşk olsun bak dün doğurdum sabahın köründe burdayım
Cümlemize inşallah canım ya

Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Yaa harika bir haber, Darısı başımıza olsun. Çok sevindim. Sağlıkla büyütün inşallah. En yakın zamanda detayları bekleriz

Uyku uyuyamamıştım ben iki gece onu seyretmekten .. ben kacirdim mi okumayi normal mi oldu sezeryan mi ... gözlerini merak ediyordun nasil rengi belli mi
Maviş doğurdum en baba yeşile döner
Ve yanlış görmediysek gamzeleri bile var babası isyanlarda aynı ben
Normalden sezaryen canım ikisinide gördük hamd olsun

Genlerin baskın çikti yani harika :) 9 ay karnimizda tasiyoruz babalardan o kadar farkimiz olsun ama degil mi :) gamzesini yirim.onun pamukcuk ben de merak ediyorum oglum sarışın dogdu gozleri bal rengi suanda kizim bizim tarafa mi cekicek babasi tarafina merak ediyorum bizim.taraf beyaz ten sarisin kumral arasi baba tarafi sac renkleri baya koyu ama onlarda beyaz.tenli diyeniliriz :)) amaan düşündüğüm seylere bak saglikla dogsunda

Ama insan cidden merak ediyor ya elinde değil ki elbette sağlıklı olsun ilk gayemiz o ama nasıl bişey çıkacak diyede düşünmeden edemiyoruz
Aminn inşallah sağlıkla kavuş canım sende

Allah analı babalı büyütsün.Geçmiş olsun.Gözünaydın.Moral bozmak yok.O süt hemen öyle ilk günden foş diye inmiyor.Bol su ve sıvı tüket.Fırsat bulunca uyu.Eve çıkınca duş al suyun altında göğüslere masaj yap.Humana still tea içebilirsin

Ohhh missss.Tabiki anaya benzicekler.Oğlumun da ilk doğduğu andan belliydi gamzeleri.Aglarken iki minik noktacık çıkıyodu.Simdi çukur çukur gamzeleri var anası gibi

Günaydın kızlar..
Bizim meleğimiz doğdu.
Bizimle şükürler olsun..
Günaydınnn. Gerçekten sana gün çok güzel aydınlanmış. Kuzun gelmiş hoş gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…