2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım kremle birlikte göğüs ucu koruyucu kullan kesinlikle tavsiye ederim beni o kurtardı. 15 liralık plastik hemde, avent de almıştım ama onu bile kullanmadım 15 liralık wee yetti
sarılığına kandan bakılıyo canım
cihaz demedi hiç doktorumuz
Bizimki de cihazla bakıyor canım canları yanmıyor çok güzel bir icat
Aynı bende yaa . Vermeyecem diye direnmek anlamsız bı yerde gucumuz tukenecek çünkü öyle direnirsek. Benim en çok istediğim şey pozitif bı anne olmak . Onun içinde bazen kendimizi dinlendirmemiz gerek.
Kesinlikle canım güzüm kalmıyor yoksa benimde. Gerçekten ilk bir hafta günde bir iki saat uykuyla duruyordum depresif oldum. Şimdi geceleri veriyorum arada iki üç saat uyuyorlar
Canım sen kucağına alsan öyle yıkasan sakinleşir belki
doktorumuz aradı bilirubinimiz 6ya düşmüş
sarılık olmadık çok şükür
10 gün sonra kontrol
Maşallah darısı başımıza
Kızlar gümüş kapak alan var mı? Yada kullanan memnun kalan. Ben dün aldım bakalım deneyeceğim
Mutlaka işine yarar canım hiç tereddüt etme ben plastikten bile memnun kaldım
Canım benim yanımda annem var hafta sonu gidip hafta içi geliyor yoksa halimiz harap

Canım o göğüs koruyucuyu hala kullanıyor musun?Bi arkadaşım da kullandı.Gogsu iyileşince bebek onsuz almadı memeyi.6 ay kullanmak zorunda kaldı.Guc bela cikarabildi

Dün kasılmalarım vardı.Bugün de var.Düzensiz ama.Yarın nst de sancı çıkacak mı çok merak ediyorum

Hayırlısıyla şu süreci atlatsak valla ya hayır başına ne gelcek onuda bilmiyosun zaten gebelik süreci çok uzadı yeterince değil sancı hiç yok birden vursa birden doğursam

Bende çok hazırım normal doğuma hatta millet doğuramamamı ona bağlıyor çok taktın kafaya sancın gelmiyor diyor psikopat mısın diyen oldu manyak mısın diyen oldu o sancı beklenir mi diyen oldu
Hayırlısı canım gelmezse perşembe bakalım nasıl yol izleriz

Kızlar benlm dün kontrol vardı 38+o nst de sancı filan Yok henüz erken mi sizce
Canımcım açılmam var alttan barnaak yedim ona rağmen nstde sancı çıkmadı dün 39+2 nst sancısı öyle bişey değil yani sancım yok dersin nstde çıkar nstde sancı çıkmaz açılman vardır falan filan

kızlar 1-2 haftadır bacaklarımın üst kısımlarında giderek artan kırmızı kırmızı küçük noktacıklar oluşuyor. geçer diye düşünüp çok önemsemedim doktora söylemedim bile, şimdi baktım da çok kötü görünüyor ya. arada da kaşınıyorlar. sizde de oluyor mu?

Herkese selamlar bizde çıktık doktordan , nst de sancılarım çıktı ,tuşelenenler kervanına bende katıldım bugün itibariyle neyseki korktugum gibi kötü geçmedi açılmam yokmuş daha kanala girmemiş bizim oğlan kilosu 3080 gr boyu 51 cm ,ama 40 haftayı beklemez haftaya gelir gibi dedi doktor Kısmetse epidural normal olacağımmm

Çatlak değil Di mi?

Doğuramayanlar kervanında biri olarak kızım hala kanala girmemiş, doğum belirtisi, sancı, rahatsızlık hiç biri yok. Son kontrol cuma günü sonrasında doktorum en fazla salı gününe kadar bekler salı sabahtan sezeryan ile alırız dedi son 1 haftamız

İlk doğum mu?Suni sancı denemeyecek mi?

Canım bebisin korkuyorsa sen veya esin banyoya girip kucağında yıkamayı dene o zaman kendini daha güvende hissedecektir. Inşallah bi daha aynı durum olmaz üzüldüm bende kuzucuğa.

Aynen bende öyle yapmaya calısıyorum gece mama verıyorum memeye alısmaya calısıyoruz daha .Allah kolaylık versın biz annelere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…