- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.461
oyyy kiyamam ben sana çok zor valla dr ne zamana kadar emzirmene musade ediyorbenim göğüslerim de uraz emerken çok acıyor. hele bazen bir de ısırıyor yerimden sıçrıyorum resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy kiyamam ben sana çok zor valla dr ne zamana kadar emzirmene musade ediyorbenim göğüslerim de uraz emerken çok acıyor. hele bazen bir de ısırıyor yerimden sıçrıyorum resmen.
bakalım bu sefer tiplerimizde bir değişiklik olacak mı :) hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza. bende rus takvimi tam tersini söyledi. 2 çocuğumu da bildi. şimdi de oğlan diyor ki ben cok net erkek hissediyorum zaten . kız gelirse mucize olur gerçekten :)
Benim.zaten her zaman sol büyüktür bariz bir farklaYok sol buyuk se kiz yaziyo acin bayanlar hangi gogsunuz buyuk
Içerdeki biriken kan atılıyor canım korkma kırmızıya dönerse korkarsın. Gene de doktoruna soyle progestan verirKızlar çok acil bişey sorucam ilk defa çamaşırıma kahverengimsi bi leke geldi bişey olur mu yarın doktora gitsem mi
2 gune 4 kat artiyorsa normal mi Peki kalp atışı için deger kaç olmalı bilginiz var miDeğer iki günde iki katına çıkıyorsa herşey yolunda demek kese de 3000 civarı görülüyormuş... hesapla istersen 3000 civarı olursa kese görünür
gitmende yarar war çok tehlikeli bi durum değil dir ama git yinede benceKızlar çok acil bişey sorucam ilk defa çamaşırıma kahverengimsi bi leke geldi bişey olur mu yarın doktora gitsem mi
Sağol canım iyiyim hastaneden çıkardı doktor progestan diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum .Ayakta kalınca falan kasığımda batmalar oluyor öyle olunca ayakta da kalmamaya çalışıyorumuykucupisi naptınn canim ne durumdasin
Evet canm ben tel belirtim kremsi akintı idi normalde gelmezdi çünkü sarı gelirdi adetten önce bu ay kremsi geldi. Bende adete 4 gun varken kanda öğrenmiştim.once idrar yapmistim silik çıkmıştı. Bence bugün yaptirsana kanda gebelik testiGünaydın kızlar regl 2 gün kaldı pazar günü en geç pazartesi belli olur artık aranıza katılıp katılamayacağım hayırlısı olsun hepimiz için:) Kızlar akıntınız oluyor muydu hamile kalmanızdan 1 hafta ya da birkaç gün öncesinde hatırlayan var mı benim akıntım biraz fazla oluyor sanki bu ay?
Evet canm ben tel belirtim kremsi akintı idi normalde gelmezdi çünkü sarı gelirdi adetten önce bu ay kremsi geldi. Bende adete 4 gun varken kanda öğrenmiştim.once idrar yapmistim silik çıkmıştı. Bence bugün yaptirsana kanda gebelik testi
Çok sevindim bende kullaniyorum o ilaçtan bende ayakta çok durunca kasıklarım ağrıyor takma bunlari kafana ben işten gelince yatiyorum surekli hep uzun oturuyorum yani ayaklarinin altinada yastik koy bol bol yatSağol canım iyiyim hastaneden çıkardı doktor progestan diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum .Ayakta kalınca falan kasığımda batmalar oluyor öyle olunca ayakta da kalmamaya çalışıyorum
O akıntı zaten en büyük gebelik belirtisiGünaydın kızlar regl 2 gün kaldı pazar günü en geç pazartesi belli olur artık aranıza katılıp katılamayacağım hayırlısı olsun hepimiz için:) Kızlar akıntınız oluyor muydu hamile kalmanızdan 1 hafta ya da birkaç gün öncesinde hatırlayan var mı benim akıntım biraz fazla oluyor sanki bu ay?
O akıntı zaten en büyük gebelik belirtisi
Sat 26 nisan canim ama ben 19 mayista yani battan bi iki gun once hamile kaldim 2 kere kan vermistim cikmamisti doktor da t dogruladisat neydi canım senin ?
Gözün aydın canm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinDoktordan çıktım 5+6 günlük olmuş bebeğim. 5 şubat digum gözüküyor ama sezeryanda erken alıyoruz dedi. Bebeğimi gördüm ama kalbini duyamadık. 1 hafta sonra yeniden gel bakalım dedi. Kesenin dışında kanamam varmış bunun için ilaç vermiyorum çokta ilaç içmenin tavsiye etmiyorum dedi. Bugünlerde kanamam olabilir beni ararsın dedi. Öyle işte çok mutluyum. Bebeğimi de gördüm bir kalbimi duymak kaldı artik