- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç bir şey olmuyor yahu. Ksik ağrısı falan vardı geçen haftalar geçti bitti. Şimdi hiç bir şey yok. İyiki yarın kontrolüm var yoksa yazar yazar dururdum tüm bayan. Tatilimide zehir ederdim kendimeKızlar benim ilk gebeliğimde göğüs hassasiyeti sirt ağrısı kasik ağrısı ve aşırı sivilcelenme vardı 8.haftamda bulantım başlamıştı oğlum oldu şimdi ise hiç birşey yok sadece aşırı kasik ağrısı ve mide bulantısı ve ekşimesi yaşıyorum
Bilmiuorum :) cinsiyet olaylarından hiç anlamıyorum Ben ama bu sol göğüs daha büyükse erkek olayı vardı galiba bir baksana googledan.Bende tecrubeliye sorcam gogus buyumesi sol daha buyuk ama Benim solda kitlede var bide cok tatli yemek ve kasim agrisi hangi consider belirtisi sence :))
Bende de bu sefer aşırı kasik ağrısı var canım bazen çok acıyorBende hiç bir şey olmuyor yahu. Ksik ağrısı falan vardı geçen haftalar geçti bitti. Şimdi hiç bir şey yok. İyiki yarın kontrolüm var yoksa yazar yazar dururdum tüm bayan. Tatilimide zehir ederdim kendime
Evet ilk gebeliğim yaşımda 37 bakalım herşey yolunda giderBende 5. Haftadayım ilk gebeliğiniz mi
Hayırlı olsun canım darısı kalp arışı bekleyen herkesin başınaKızlar Günaydın hepinize çook teşekkür ederim. Sesini açmadı ama direk kalbindeki hareketi gördüm. Allahım mucize gibi. Valla ilk bebeğimde hemen anneliğimi hissedememiştim. Doktor karnıma ultrason şeyini koydu direk ve bebeğimi gördük . Hemencik annem diyiverdim Darısı sizee en kısa zamanda . Bide doğuma 24 ocak dediHayırla sağlıkla gelsinler inşallah.
Hayırlı olsunngunaydin kizlar. ben test yaptim 15 dk kadar once,daha 7.saniyede iki cizgi belirdi. belirti olarak adledebilecegim iki sey vardi o da gogus sizlamasi ve sivilceler. demek ki buna ozelmis gercekten. @Saglikliyasamgunlugumm cnm ins sende de hayirli haberler aliriz. sen de yapsana erken gebelik testinden,bence pisman olmazsin. bende dr agrilar vardi hani sen de dedin ya adet gbi hissediyorum diye. ben seni su an merak ediyorum ims hayirlisyla hamilesindir sen de :)
Yok canım pazartesi inşallah kese görmeye gideceğiz daha kalp atışına var galibaHayirli olsun canım doğal yoldan hamile kaldım sanada çok sevindim kalp atışını duydun mu
Yok sol buyuk se kiz yaziyo acin bayanlar hangi gogsunuz buyukBilmiuorum :) cinsiyet olaylarından hiç anlamıyorum Ben ama bu sol göğüs daha büyükse erkek olayı vardı galiba bir baksana googledan.
Değer iki günde iki katına çıkıyorsa herşey yolunda demek kese de 3000 civarı görülüyormuş... hesapla istersen 3000 civarı olursa kese görünürkızlar pazartesi 116 olan beta hcg 339 olmus bugün bayramdan sonrada kadin dogumcuya gitcem bakalim degerler normal di mi,4+6 ya denk gelecek kadın dogumcuya gitcem tarih kese görünür mu ki
Hayırlı olsun devamı da gelecek inşallah... sabretmemiz lazım sadecebiz dün doktorumuza gittik çok şükür kesemizi de gördük ama daha çok küçükmüş o yüzden bebeğimizi henüz göremedik 2 hafta sonra tekrar gidicez . nasıl geçicek 2 hafta
bebeğini görenler oldu mu?
bu arada yarın 7+0 oluyoruz
Yok bendede oyle kimseye soylemedim Doktor'a gitmedim sanirim 2.diye bide bizim hayalazlar kucuk korkuyoruz mu nedir
Ay yok ben böyle bir şey diyemem :) sadece karsilastirabilirim. Hormonlarla da alakalı olabilir bu durum. Ama kızımda sivilce oldu oğlumda olmadı. Ben sadece şunu söyleyebilirim size şu cin takvimi var ya hurafe gibi duruyor ama bizim çoğu arkadaşta tuttu. Düzgün yapılırsa %90 garantili bir cinsiyet belirleyicisi. Geç döllenme olduysa tabi işler değişiyor. Benim iki çocukta da tuttu :)
Yok sol buyuk se kiz yaziyo acin bayanlar hangi gogsunuz buyuk
nasıl güzel bir haber olmuş aileniz için. sağlılla gelsin yavrucak minik ailesineBende 2 gun once ogrendim hamile oldugumu :) gunum gecti 2 gun ama hamile olabilecegim hic aklima gelmemisti kist olabilecegini bile dusundum ama bebek olacagini dusunemedim once esimle şok olduk sonra cok sevindik :) birde abisi var 4 yasinda heyecanla bekliyo kardesini.. 2 gun once gittigimde doktor cok kucuk dedi ultrasonda goremedi haftaya tekrar gel dedi. Son adet tarihime gore 4 hafta 5 gunluk gorunuyor:) haftaya insallah hem goruruz hem kalp atisini duyariz allah isteyen herkese nasip etsin bi nefeste kavustursun evlatlarimiza. Dogum tarihi 15 subata denk geliyor benimkide 16 subatta :) martta olursa da abisiyle ayni ayda olacak erken gelirsede ocakta babasiyla ayni ayda olacak :) bakalim..
benim de oğlumda cildim inanılmaz güzeldi. kızımda da her yerimde leke ve sivilce cıkmıştı. hiç ama hiç inanmazdım ama doğruymus tüm hurafaler. kızımda karnım resmen yayıldı oğlumda resmen sivrildi. bir cinsiyet nasıl bu kadar etkşileyebilir hamileliğin gidişatını bilmiyorum ama bence kesinlikle doğru. hee istisnalar çıkacaktır elbet. ama ben olasılıklara baya uyuyorum :) çin takvimi tutmadı mı sende?aynen saka bi yana yani ben hic inanmiyorum boyle seylere de insan yine de takilmaca da olsa soruyor :) en buyuk sebep aslinda bizm onceki hamileliklere kiyas yapmamiz,simdi ister istemez ben de diyecegim oncekinde soyleydi boyleydi diye. oglumda ben cok guzellesmistim,cildim,saclarim ayy manyak guzeldi yaa. bu kez daha en basta 1 hafta once sivilcelerim oldu ki bende sivilce milyonda bir cikar :) sansliyim o konuda. cin takvimi bende olmamisti :)
benim göğüslerim de uraz emerken çok acıyor. hele bazen bir de ısırıyor yerimden sıçrıyorum resmen.Vay ben göğüslerimi nerelere koyam gece yan yatsam olmuyor düz yatsam olmuyor gündüz elektrik çarpmış gibi acıyor napicagimi şaşırdım valla
bizim seninle aynı dogacagi tarih bende tam bugun 4.hafta oldum son adet tarihim 16 mayismerhaba:) ben de şubat annesi olacağım inşallahh:)
bak benim sol küçüçük. ayy yine erkek cıktı :) aslında varya o kadar kız istiyorum ki :) yapacak bir şey yok. muhtemelen %99 erkek olacak yine
nasıl güzel bir haber olmuş aileniz için. sağlılla gelsin yavrucak minik ailesine
benim de oğlumda cildim inanılmaz güzeldi. kızımda da her yerimde leke ve sivilce cıkmıştı. hiç ama hiç inanmazdım ama doğruymus tüm hurafaler. kızımda karnım resmen yayıldı oğlumda resmen sivrildi. bir cinsiyet nasıl bu kadar etkşileyebilir hamileliğin gidişatını bilmiyorum ama bence kesinlikle doğru. hee istisnalar çıkacaktır elbet. ama ben olasılıklara baya uyuyorum :) çin takvimi tutmadı mı sende?
bakalım bu sefer tiplerimizde bir değişiklik olacak mı :) hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza. bende rus takvimi tam tersini söyledi. 2 çocuğumu da bildi. şimdi de oğlan diyor ki ben cok net erkek hissediyorum zaten . kız gelirse mucize olur gerçekten :)aynen tutan da var tutmayan da,ona gore bu olabilir vs deniyor:) cin takvimine gore kiz gorunuyordu oglum oldu. simdi yine kiz gorunuyor bakali.:) karin vs de bende seninki gbiydi. sivri ve cok asagidaydi hep. tipim bozulmadan atlattim hamileligi :)